Ухвала
від 24.01.2020 по справі 753/16965/19
КОМІНТЕРНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

Комінтернівський районний суд м.Харкова

Провадження № 2/641/625/2020 Справа № 753/16965/19

У Х В А Л А

24 січня 2020 року

Комінтернівський районний суд м. Харкова в складі:

головуючого судді - Курганникової О.А.

за участю секретаря - Щеглової Г.О.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в місті Харкові клопотання представника позивача про проведення судового засідання в режимі відеоконференції у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Приватного акціонерного товариства Страхова компанія ЕККО , Публічного акціонерного товариства Закритий недиверсифікований коропоративний інвестаційний фонд Прем`єр фонд облігацій , Товариство з обмеженою відповідальністю Науков-виробнича компанія Квадрат про визнання недійсним (фіктивним) правочину та стягнення сум безпідставного збагачення,-

в с т а н о в и в:

Позивач звернувся до суду з позовом до Приватного акціонерного товариства Страхова компанія ЕККО , Публічного акціонерного товариства Закритий недиверсифікований коропоративний інвестаційний фонд Прем`єр фонд облігацій , Товариство з обмеженою відповідальністю Науков-виробнича компанія Квадрат про визнання недійсним (фіктивним) правочину та стягнення сум безпідставного збагачення.

08.01.2020 року на адресу суду надійшло клопотання представника позивача про проведення судового засідання в режимі відеоконференції. Проведення судового засідання в режимі відеоконференції просив доручити Дніпровському районному суду м. Києва , що знаходиться за адресою: 02105, м. Київ, вул. Кошиця, 5.

Відповідно до ст. 11 Закону України Про судоустрій і статус суддів учасникам судовою процесу на підставі рішення суду забезпечується можливість брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції у порядку, встановленому процесуальним законом. Обов`язок забезпечити проведення відеоконференції покладається на суд, який отримав судове рішення про проведення відеоконференції, незалежно від спеціалізації та інстанції суду, який прийняв таке рішення.

Ст. 158-1 ЦПК України визначено, що суд першої інстанції за власною ініціативою або за клопотанням сторони чи іншого учасника цивільного процесу може постановити ухвалу про її участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції. Ухвала суду, прийнята за наслідками вирішення цього питання, оскарженню не підлягає. Копія ухвали про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції негайно надсилається до суду, який зобов`язаний організувати її виконання, та особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Таким чином, підсумовуючи вищевикладене та враховуючи необхідність призначення розгляду справи в режимі відеоконференції, що пов`язано із складнощами у явці представника позивача до Комінтернівського районного суду м. Харкова для розгляду даної цивільної справи, суд прийшов до висновку про необхідність проведення судових засідань у справі за участю представника позивача в режимі відеоконференції. Забезпечення проведення судових засідань в режимі відеоконференції має бути доручене Дніпровському районному суду м. Києва.

На підставі викладеного та керуючись ст. 11 Закону України Про судоустрій і статус суддів , ст.ст. 158-1, 208-210 ЦПК України , -

у х в а л и в:

Клопотання представника позивача про проведення судового засідання в режимі відеоконференції у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Приватного акціонерного товариства Страхова компанія ЕККО , Публічного акціонерного товариства Закритий недиверсифікований коропоративний інвестаційний фонд Прем`єр фонд облігацій , Товариства з обмеженою відповідальністю Науков-виробнича компанія Квадрат про визнання недійсним (фіктивним) правочину та стягнення сум безпідставного збагачення- задовольнити.

Провести судове засідання, призначене по цивільній справі № 753/16965/19 на 24.02.2020 року о 12-00 годині, за участю представника позивача ОСОБА_2 в режимі відеоконференції при транслюванні з Дніпровського районного суду м. Києва.

Доручити Дніпровському районному суду м. Києва, який розташований за адресою: 02105, м. Київ, вул. Кошиця, 5 організувати проведення судового засідання в режимі відеоконференції за участю представника позивача.

Копії ухвали надіслати Дніпровському районному суду м. Києва та позивачу ОСОБА_1 , для виконання.

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Суддя -О. А. Курганникова

СудКомінтернівський районний суд м.Харкова
Дата ухвалення рішення24.01.2020
Оприлюднено27.01.2020
Номер документу87142493
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —753/16965/19

Рішення від 16.06.2021

Цивільне

Комінтернівський районний суд м.Харкова

Курганникова О. А.

Рішення від 16.06.2021

Цивільне

Комінтернівський районний суд м.Харкова

Курганникова О. А.

Ухвала від 14.01.2021

Цивільне

Комінтернівський районний суд м.Харкова

Курганникова О. А.

Ухвала від 10.09.2020

Цивільне

Комінтернівський районний суд м.Харкова

Курганникова О. А.

Ухвала від 17.06.2020

Цивільне

Комінтернівський районний суд м.Харкова

Курганникова О. А.

Ухвала від 09.04.2020

Цивільне

Комінтернівський районний суд м.Харкова

Курганникова О. А.

Ухвала від 24.01.2020

Цивільне

Комінтернівський районний суд м.Харкова

Курганникова О. А.

Ухвала від 16.12.2019

Цивільне

Комінтернівський районний суд м.Харкова

Курганникова О. А.

Ухвала від 15.10.2019

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Сирбул О. Ф.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні