Ухвала
від 28.01.2020 по справі 611/1148/19
ІЗЮМСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Номер справи 611/1148/19

Номер провадження 1-кп/623/154/2020

У Х В А Л А

іменем України

про призначення справи до судового розгляду

28 січня 2020 року Ізюмський міськрайонний суд Харківської області

у складі: головуючого судді Бєссонової Т.Д.,

за участю секретаря Довгополої І.В.,

прокурора Ткаченка О.В.,

обвинувачених ОСОБА_1 ,

ОСОБА_2 ,

захисників обвинувачених Шведової Т.А.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду в м. Ізюмі кримінальне провадження по обвинуваченню ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , у вчиненні кримінального правопорушення - злочину, передбаченого ч.2 ст. 246 КК України,-

ВСТАНОВИВ:

23 грудня 2019 року до Ізюмського міськрайонного суду Харківської області надійшов обвинувальний акт по кримінальному провадженню № 12019220200000258 від 17.09.2019 року відносно ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , у вчиненні кримінального правопорушення - злочину, передбаченого ч.2 ст. 246 КК України, з доданими до нього документами.

В підготовчому судовому засіданні прокурор просив призначити справу до судового розгляду у відкритому судовому засіданні одноособово. Обвинувальний акт складений у відповідності з вимогами КПК України. Провадження за обвинувальним актом підсудне цьому суду. Підстав для закриття провадження чи повернення обвинувального акту прокурору немає.

Обвинувачені, захисник проти призначення справи до судового розгляду не заперечували.

Заслухавши прокурора, обвинувачених, захисника, вивчивши обвинувальний акт, суд вважає, що кримінальне провадження підлягає призначенню до судового розгляду з наступних підстав:

Угод про визнання винуватості чи про примирення в порядку ст.ст. 468-475 КПК України до суду не надійшло;

Підстав для закриття кримінального провадження не вбачається;

Обвинувальний акт складено у відповідності до вимог кримінального процесуального законодавства, при його затвердженні прокурором дотримані вимоги закону;

Підстав для направлення обвинувального акту для визначення підсудності не встановлено;

Дане кримінальне провадження підсудне Ізюмському міськрайонному суду Харківської області;

Підстав для прийняття рішень, передбачених п. п. 1-4 ч. 3 ст.314 КПК України, немає.

Суд, вислухавши учасників процесу, вважає, що судом проведені всі підготовчі дії, передбачені нормами чинного КПК України, та вважає можливим призначити справу відносно обвинувачених до судового розгляду, оскільки підстави для прийняття рішення, передбаченого п.п.1-4 ч.2 ст.314 КПК України відсутні.

Згідно з ч. 1 ст.314-1 КПК України з метою забезпечення суду інформацією, що характеризує обвинуваченого, а також прийняття судового рішення про міру покарання представник уповноваженого органу з питань пробації складає досудову доповідь за ухвалою суду.

Відповідно до ч.2 ст.314-1 КПК України досудова доповідь складається щодо особи, обвинуваченої у вчиненні злочину невеликої або середньої тяжкості, або тяжкого злочину, нижня межа санкції якого не перевищує п`яти років позбавлення волі.

Враховуючи, що відповідно до ст.19 Закону України Про пробацію права, обов`язки, відповідальність, правовий та соціальний захист персоналу органу пробації визначаються Законом України Про Державну кримінально-виконавчу службу України та цим Законом, складання досудової доповіді слід доручити Начальнику Ізюмського міськрайонного відділу філії Державної установи Центр пробації в Харківській області.

Роз`яснити обвинуваченим, що їм надається можливість брати участь у підготовці досудової доповіді. Участь особи у підготовці досудової доповіді полягає у наданні персоналу органу пробації інформації, необхідної для підготовки такої доповіді.

Керуючись ст. ст. 314 -317 КПК України, суд, -

у х в а л и в:

Призначити судовий розгляд кримінального провадження по результатами досудового розслідування відносно ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , обвинувачених у вчиненні кримінального правопорушення - злочину, передбаченого ч.2 ст. 246 КК України , на 02 березня 2020 року о 14 годині 30 хвилин в залі судового засідання приміщення Ізюмського міськрайонного суду Харківської області за адресою: м. Ізюм, вул. Соборна, 52, Харківська область.

Проведення судового розгляду кримінального провадження визначити у відкритому судовому засіданні суддею одноособово.

Доручити Начальнику Ізюмського міськрайонного відділу філії Державної установи Центр пробації в Харківській області скласти та подати до суду до 13 лютого 2020 року досудову доповідь щодо обвинувачених:

ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця с. Довгий Яр Ізюмського району Харківської області, громадянина України, повною загальною середньою освітою, в силу ст. 89 КК України не судимого, зареєстрованого та фактично проживаючого за адресою: АДРЕСА_1 ;

ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця м. Барвінкове Харківської області, громадянина України, з повною вищою освітою, не судимого, зареєстрованого та фактично проживаючого за адресою: АДРЕСА_2 .

У судове засідання викликати сторони кримінального провадження.

Ухвала остаточна, оскарженню не підлягає.

Суддя Ізюмського міськрайонного суду

Харківської області Т. Д. Бєссонова.

СудІзюмський міськрайонний суд Харківської області
Дата ухвалення рішення28.01.2020
Оприлюднено29.01.2020
Номер документу87194183
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —611/1148/19

Ухвала від 18.05.2021

Кримінальне

Барвінківський районний суд Харківської області

Коптєв Ю. А.

Ухвала від 18.05.2021

Кримінальне

Барвінківський районний суд Харківської області

Коптєв Ю. А.

Вирок від 12.05.2020

Кримінальне

Ізюмський міськрайонний суд Харківської області

Бєссонова Т. Д.

Ухвала від 28.01.2020

Кримінальне

Ізюмський міськрайонний суд Харківської області

Бєссонова Т. Д.

Ухвала від 27.12.2019

Кримінальне

Ізюмський міськрайонний суд Харківської області

Бєссонова Т. Д.

Ухвала від 06.12.2019

Кримінальне

Харківський апеляційний суд

Шабельніков С. К.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні