Ухвала
від 30.01.2020 по справі 383/1428/19
БОБРИНЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 383/1428/19

Номер провадження 2/383/109/20

УХВАЛА

30 січня 2020 року Бобринецький районний суд Кіровоградської області у складі головуючого судді Бондаренко В.В.,

за участю:

секретаря судового засідання - Оверченко Л.В.,

представника Бобринецького відділу Новоукраїнської місцевої прокуратури - Болгарова В.С.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в м. Бобринець Кіровоградської області в залі судових засідань Бобринецького районного суду Кіровоградської області цивільну справу за позовом керівника Новоукраїнської місцевої прокуратури Кіровоградської області в інтересах держави в особі Державної екологічної інспекції у Кіровоградській області, третя особа на стороні позивача - Тарасівська сільська рада Бобринецького району Кіровоградської області, до ОСОБА_1 про відшкодування шкоди завданої кримінальним правопорушенням внаслідок незаконної вирубки дерев, -

ВСТАНОВИВ:

Керівник Новоукраїнської місцевої прокуратури Кіровоградської області в інтересах держави в особі Державної екологічної інспекції у Кіровоградській області звернувся до суду з позовом до ОСОБА_1 про відшкодування шкоди завданої кримінальним правопорушенням внаслідок незаконної вирубки дерев в сумі 97691 грн. 60 коп.

Ухвалою Бобринецького районного суду Кіровоградської області від 10 січня 2020 року відкрито провадження у справі та призначено підготовче судове засідання.

Представник Державної екологічної інспекції у Кіровоградській області в підготовче судове засідання не з`явився, про дату, час і місце розгляду справи повідомлений належним чином. До суду надав заяву в якій просить витребувати з Державної фіскальної служби України реєстраційний номер облікової картки платника податків ОСОБА_1 , посилаючись на те, що у випадку задоволення позову та видачі виконавчого листа рішення суду неможливо бути виконано, так як однією з вимог до виконавчого документу є зазначення в ньому реєстраційного номеру облікової картки платника податків боржника.

Позовні вимоги підтримав в повному обсязі та просить розглянути справу без участі представника інспекції.

Представник Бобринецького відділу Новоукраїнської місцевої прокуратури Болгаров В.С. в підготовчому судовому засіданні позовні вимоги підтримав в повному обсязі, зазначивши, що позивачем повідомлено всі обставини справи, які йому відомі, докази надано в повному обсязі. Просив закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті. Підтримав заяву Державної екологічної інспекції у Кіровоградській області про витребування реєстраційного номеру облікової картки платника податків відповідача.

Представник третьої особи - Тарасівської сільської ради Бобринецького району Кіровоградської області в судове засідання не з`явився, про дату, час і місце розгляду справи повідомлений належним чином.

Відповідач в підготовче судове засідання не з`явився, про дату, час і місце розгляду справи повідомлений належним чином, причини неявки суд не повідомив. Відзиву на позов не подав.

Відповідно до ч.1 ст.84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Суд, розглянувши заяву про витребування доказів, вважає її обґрунтованою та такою, що підлягає задоволенню, оскільки витребувані документи необхідні для повного, всебічного та об`єктивного вирішення справи.

Згідно із п.3 ч.2 ст.200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Суд, враховуючи вище викладене та вирішивши всі питання визначені ст.197 ЦПК України, необхідні для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи та визначивши дату судового засідання вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст. 189, 196-198, 200 ЦПК України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження у справі за позовомкерівника Новоукраїнської місцевої прокуратури Кіровоградської області в інтересах держави в особі Державної екологічної інспекції у Кіровоградській області, третя особа на стороні позивача - Тарасівська сільська рада Бобринецького району Кіровоградської області, до ОСОБА_1 про відшкодування шкоди завданої кримінальним правопорушенням внаслідок незаконної вирубки дерев.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 24 лютого 2020 року, на 11 год. 00 хв., яке провести у відкритому судовому засіданні в приміщенні Бобринецького районного суду Кіровоградської області за адресою: вул. Миколаївська, 80, м. Бобринець Кіровоградської області, про що повідомити учасників справи.

Заяву Державної екологічної інспекції у Кіровоградській області про витребування доказів - задовольнити.

Витребувати з Бобринецької державної податкової інспекції Новоукраїнського управління Головного управління ДПС у Кіровоградській області (вул. Соборна, 187 а, м. Бобринець Кіровоградської області, п.і. 27200) реєстраційний номер облікової картки платника податків ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , паспорт серії НОМЕР_1 , виданий Бобринецьким РВ УМВС України в Кіровоградській області 20.04.2005 року.

Витребувану інформацію надати суду в строк до 17 лютого 2020 року, у разі неможливості подання - повідомити суд з наведенням документально підтверджених причин.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення, оскарженню не підлягає.

Суддя В.В. Бондаренко

СудБобринецький районний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення30.01.2020
Оприлюднено03.02.2020
Номер документу87254594
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —383/1428/19

Ухвала від 22.08.2022

Цивільне

Бобринецький районний суд Кіровоградської області

Замша О. В.

Ухвала від 22.08.2022

Цивільне

Бобринецький районний суд Кіровоградської області

Замша О. В.

Рішення від 04.08.2020

Цивільне

Бобринецький районний суд Кіровоградської області

Бондаренко В. В.

Рішення від 04.08.2020

Цивільне

Бобринецький районний суд Кіровоградської області

Бондаренко В. В.

Ухвала від 30.01.2020

Цивільне

Бобринецький районний суд Кіровоградської області

Бондаренко В. В.

Ухвала від 10.01.2020

Цивільне

Бобринецький районний суд Кіровоградської області

Бондаренко В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні