Ухвала
від 05.02.2020 по справі 761/26460/19
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 761/26460/19

Провадження № 2/761/1599/2020

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

05 лютого 2020 року Шевченківський районний суд м. Києва в складі:

головуючого судді: Волошина В.О.

при секретарі: Яворській А.А.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в приміщенні Шевченківського районного суду м. Києва клопотання представника Товариства з обмеженою відповідальністю ЛІСОВА ПІСНЯ АПАРТ-ГОТЕЛЬ - Коврижниха В`ячеслава Ігоровича про проведення судового засідання в режимі відеоконференції по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмежувальною відповідальністю ЛІСОВА ПІСНЯ АПАРТ-ГОТЕЛЬ про стягнення заборгованості, інфляційних збитків, 3% річних та моральної шкоди, -

в с т а н о в и в :

В провадженні Шевченківського районного суду м. Києва перебуває вказана справа.

Ухвалою Шевченківського районного суду м. Києва від 29 липня 2019р. відкрито провадження по справі та призначено до розгляду.

04 лютого 2020р. через систему Електронний суд надійшло клопотання представника відповідача Коврижниха В.І. про участь в судовому розгляді зазначеної справи у режимі відеоконференції, зважаючи на те, що він проживає у м. Львів та не має можливості прибути до м. Києва.

Сторона заявника зазначає, що суд в якому можливо забезпечити їх участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції є Франківський районний суд м. Львова.

Згідно ст. 212 ЦПК України суд за власною ініціативою або за клопотанням сторони чи іншого учасника цивільного процесу може постановити ухвалу про їх участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції. Питання про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції вирішується судом за наявності відповідного клопотання або за власною ініціативою не пізніш як за п`ять днів до дня проведення такого судового засідання. Ухвала суду, прийнята за наслідками вирішення цього питання, оскарженню не підлягає.

Враховуючи наявність відповідного клопотання представника відповідача та на підставі положень ст. 212 ЦПК України, суд приходить до висновку про можливість його задоволення.

За таких обставин, враховуючи місце проживання представника відповідача, а саме: м. Льівів, а також факт технічного забезпечення можливості проведення судового засіданні в режимі відеоконференції, суд приходить до висновку, що забезпечення проведення судового засідання в режимі відеоконференції по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмежувальною відповідальністю ЛІСОВА ПІСНЯ АПАРТ-ГОТЕЛЬ про стягнення заборгованості, інфляційних збитків, 3% річних та моральної шкоди слід доручити Франківському районному суду м. Львова, який знаходиться за адресою: м. Львів, вул. Генерала Чупринка, буд. 69.

Особою, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції є представник Товариства з обмеженою відповідальністю ЛІСОВА ПІСНЯ АПАРТ-ГОТЕЛЬ - Коврижних В`ячеслав Ігорович.

Керуючись ст. 212, 258, 260, 352 ЦПК України, суд,

у х в а л и в:

Клопотання представника Товариства з обмеженою відповідальністю ЛІСОВА ПІСНЯ АПАРТ-ГОТЕЛЬ - Коврижниха В`ячеслава Ігоровича про проведення судового засідання в режимі відеоконференції по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмежувальною відповідальністю ЛІСОВА ПІСНЯ АПАРТ-ГОТЕЛЬ про стягнення заборгованості, інфляційних збитків, 3% річних та моральної шкоди - задовольнити.

Доручити забезпечити проведення відеоконференції по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмежувальною відповідальністю ЛІСОВА ПІСНЯ АПАРТ-ГОТЕЛЬ про стягнення заборгованості, інфляційних збитків, 3% річних та моральної шкоди - Франківському районному суду м. Львова, який знаходиться за адресою: м. Львів, вул. Генерала Чупринка, буд. 69.

Особою, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції є представник Товариства з обмеженою відповідальністю ЛІСОВА ПІСНЯ АПАРТ-ГОТЕЛЬ - Коврижних В`ячеслав Ігорович.

Судове засідання проводитиметься в приміщенні Шевченківського районного суду м. Києва (03057, м. Київ, вул. Дегтярівська, 31-А) 12 лютого 2020р. о 10 год. 00 хв.

Копію ухвали про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції негайно надіслати до Франківського районного суду м. Львова, який знаходиться за адресою: м. Львів, вул. Генерала Чупринка, буд. 69, для виконання та сторонам для відома.

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Суддя:

Дата ухвалення рішення05.02.2020
Оприлюднено12.02.2020
Номер документу87520243
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —761/26460/19

Рішення від 24.06.2020

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Волошин В. О.

Рішення від 24.06.2020

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Волошин В. О.

Ухвала від 05.02.2020

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Волошин В. О.

Ухвала від 29.07.2019

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Волошин В. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні