Ухвала
від 10.02.2020 по справі 586/115/20
СЕРЕДИНО-БУДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

СЕРЕДИНО-БУДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД

СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 586/115/20

Номер провадження по справі 2/586/54/20

У Х В А Л А

про прийняття позовної заяви до розгляду та

відкриття провадження у справі у порядку спрощеного позовного провадження

10 лютого 2020 року м.Середина-Буда

Суддя Середино-Будського районного суду Сумської області Теміров Ч.М., розглянувши позовну заяву Рожковицької сільської ради Середино-Будського району Сумської області до ОСОБА_1 про визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням,-

В С Т А Н О В И В:

Позивач - Рожковицька сільська рада Середино-Будського району Сумської області.

Місце знаходження позивача - вул. Пушкіна, 93, с.Рожковичі Середино-Будського району Сумської області, 41054.

Відповідач - ОСОБА_1 .

Місце реєстрації відповідача - АДРЕСА_1 .

06.02.2020 Рожковицька сільська рада Середино-Будського району Сумської області звернулася до суду з позовною заявою про визнання ОСОБА_1 такою, що втратила право користування житловим приміщенням за адресою АДРЕСА_1 .

Позовна заява відповідає вимогам ст.ст.175-177 ЦПК України. Цивільна справа підсудна Середино-Будському районному суду Сумської області.

Відповідно до ч.1 ст.187 ЦПК України підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі не вбачається, тому вважаю за можливе відкрити провадження у справі.

Дослідивши матеріали позовної заяви, суддя приходить до висновку, що зазначена справа підлягає розгляду в порядку спрощеного позовного провадження з викликом учасників справи.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 175-177, 187, 274, 277-279 ЦПК України, -

У Х В А Л И В:

Прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі за позовною заявою Рожковицької сільської ради Середино-Будського району Сумської області до ОСОБА_1 про визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням.

Розгляд справи здійснювати за правилами спрощеного позовного провадження з викликом учасників справи, призначивши судовий розгляд на 11.03.2020 о 13:00 год. у залі судових засідань №1 Середино-Будського районного суду Сумської області (вул.Троїцька, 16, м.Середина-Буда Сумської області).

До залу суду викликати свідків:

- ОСОБА_2 , яка зареєстрована за адресою: АДРЕСА_2 ;

- ОСОБА_3 , який зареєстрований за адрсеою: АДРЕСА_2 .

Визначити відповідачу п`ятнадцятиденний строк із дня вручення даної ухвали для подання відзиву на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст.178 ЦПК України, і всі письмові та електронні докази (які можна доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову. Відповідно до вимог ч.4 ст.178 ЦПК України одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копію відзиву та доданих до нього документів відповідач зобов`язаний надіслати іншим учасникам справи (позивачу). У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч.8 ст.178 ЦПК України).

Відповідно до ч.1 ст.193 ЦПК України у строк для подання відзиву відповідач має право пред`явити зустрічний позов.

Встановити позивачу п`ятиденний строк з дня отримання копії відзиву для подання відповіді на відзив, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Встановити відповідачу п`ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив для подання заперечення, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Копію цією ухвали надіслати позивачу.

Копію цієї ухвали разом із копією позовної заяви та копіями доданих до неї матеріалів надіслати відповідачу.

Інформацію щодо розгляду справи можна отримати на сторінці на офіційному веб-порталі судової влади України за веб-адерсою - http://court.gov.ua/sud1816/.

Ухвала може бути оскаржена лише щодо недотримання правил підсудності до Сумського апеляційного суду через Середино-Будський районний суд Сумської областіпротягом 15 днів з дня її складення, в іншій частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Ч.М.Теміров

СудСередино-Будський районний суд Сумської області
Дата ухвалення рішення10.02.2020
Оприлюднено17.02.2020
Номер документу87600141
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —586/115/20

Рішення від 25.06.2020

Цивільне

Середино-Будський районний суд Сумської області

Теміров Ч. М.

Ухвала від 25.06.2020

Цивільне

Середино-Будський районний суд Сумської області

Теміров Ч. М.

Ухвала від 10.02.2020

Цивільне

Середино-Будський районний суд Сумської області

Теміров Ч. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні