Ухвала
від 18.02.2020 по справі 363/5040/19
ВИШГОРОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

"18" лютого 2020 р. Справа № 363/5040/19

УХВАЛА

про витребування доказів

18 лютого 2020 року м. Вишгород

Вишгородський районний суд Київської області у складі головуючого судді Баличевої М.Б, секретаря Дехтяренко О.В., розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду м. Вишгород цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Катюжанської сільської ради Вишгородського району Київської області, треті особи: ОСОБА_2 , ОСОБА_3 та ОСОБА_4 про визнання права власності на нерухоме майно в порядку спадкування за законом,-

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Вишгородського районного суду Київської області знаходиться вищевказана цивільна справа.

Сторони у підготовче судове засідання не з`явились, про розгляд справи повідомлені належним чином.

Представник позивача, через канцелярію суду подав клопотання про витребування спадкової справи після померлого ІНФОРМАЦІЯ_1 ОСОБА_5 у приватного нотаріуса Вишгородського районного нотаріального округу Київської області Островської Л.П., дану заяву просив розглядати без його участі.

Третя особа по справі - ОСОБА_2 через канцелярію суду подала заяву, в якій просила, розглядати справу за її відсутності, позовні вимоги підтримала в повному обсязі.

Суд, дослідивши матеріали справи приходить до висновку про задоволення клопотання про витребування доказів з наступних підстав.

Відповідно до ч. 1 ст. 84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. Таке клопотання повинно бути подане в строк, зазначений у частинах другій та третій статті 83 цього Кодексу. Якщо таке клопотання заявлено з пропуском встановленого строку, суд залишає його без задоволення, крім випадку, коли особа, яка його подає, обґрунтує неможливість його подання у встановлений строк з причин, що не залежали від неї.

Оскільки, позивач не має можливості самостійно подати до суду вказані у його клопотанні письмові докази, тому для повного та всебічного розгляду справи по суті, суд приходить до висновку про витребування доказів судом.

На підставі викладеного та керуючись статтями 84, 353, ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

Клопотання представника позивача про витребування доказів - задовольнити.

Зобов`язати приватного нотаріуса Вишгородського районного нотаріального округу Київської області Островську Л.П. надати до суду належним чином завірену копію спадкової справи померлого ІНФОРМАЦІЯ_1 ОСОБА_5 , строк до ІНФОРМАЦІЯ_2 .

Відкласти підготовче судове засідання до 20.03.2020 року на 09 години 20 хвилин.

Відповідно до ч. 8 ст. 84 ЦПК України, у разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя М.Б. Баличева

СудВишгородський районний суд Київської області
Дата ухвалення рішення18.02.2020
Оприлюднено20.02.2020
Номер документу87680017
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —363/5040/19

Ухвала від 10.06.2020

Цивільне

Вишгородський районний суд Київської області

Баличева М. Б.

Рішення від 29.04.2020

Цивільне

Вишгородський районний суд Київської області

Баличева М. Б.

Ухвала від 20.03.2020

Цивільне

Вишгородський районний суд Київської області

Баличева М. Б.

Ухвала від 18.02.2020

Цивільне

Вишгородський районний суд Київської області

Баличева М. Б.

Ухвала від 04.12.2019

Цивільне

Вишгородський районний суд Київської області

Баличева М. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні