Ухвала
від 21.02.2020 по справі 200/1819/20-а
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна

Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

про відкриття провадження в адміністративній справі

21 лютого 2020 р. Справа №200/1819/20-а

приміщення суду за адресою: 84122, м.Слов`янськ, вул. Добровольського, 1

Суддя Донецького окружного адміністративного суду Грищенко Є.І., ознайомившись з позовною заявою Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області (місцезнаходження: м. Маріуполь, вул. Митрополитська, 175) до Никанорівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Шахівської сільської ради Добропільського району Донецької області (місцезнаходження: с. Никанорівка, вул. Миру, 3) про застосування заходів реагування у вигляді повного зупинення експлуатації,

ВСТАНОВИВ:

Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області звернулось до Донецького окружного адміністративного суду з позовом до Никанорівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Шахівської сільської ради Добропільського району Донецької області про застосування заходів реагування у вигляді повного зупинення експлуатації (роботи) Никанорівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Шахівської сільської ради Добропільського району Донецької області, розташованої за адресою: Донецька обл., Добропільський р-н., с. Никанорівка, вул. Миру, 3, до повного усунення порушень, шляхом заборони експлуатації вищезазначеного об`єкту.

Позовна заява подана з дотриманням правил підсудності особою, яка має адміністративну процесуальну дієздатність, відповідає вимогам, встановленим статтями 160, 161, 172 Кодексу адміністративного судочинства України (далі - КАС України), її належить розглядати за правилами адміністративного судочинства. Адміністративний позов подано у строк, встановлений законом.

Підстави для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви або відмови у відкритті провадження в адміністративній справі, встановлені ст.ст. 169, 170 КАС України, відсутні.

Відповідно до ст. 12 КАС України справа розглядатиметься за правилами загального позовного провадження.

Керуючись статтями 12, 160, 161, 171 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження в адміністративній справі за позовом Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області до Никанорівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Шахівської сільської ради Добропільського району Донецької області про застосування заходів реагування у вигляді повного зупинення експлуатації.

Розгляд справи провести суддею одноособово за правилами загального позовного провадження.

Призначити у справі підготовче засідання на 12 березня 2020 року об 14 год. 15 хв. у приміщенні Донецького окружного адміністративного суду, за адресою: 84122, Донецька область, м. Слов`янськ, вул. Добровольського 1, про що повідомити сторони.

Встановити строк для подання відповідачем відзиву на позовну заяву та доказів, які підтверджують обставини, якими він обґрунтовується, протягом 15 днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі. Одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Встановити позивачу п`ятиденний строк з дня отримання відзиву для подання відповіді на відзив, копія якої одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Встановити відповідачу п`ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив для подання заперечення, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Права та обов`язки учасників справи визначені ст.ст. 44, 47, 51, 131 Кодексу адміністративного судочинства України.

Копію ухвали направити учасникам справи.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя Є.І. Грищенко

Дата ухвалення рішення21.02.2020
Оприлюднено25.02.2020
Номер документу87765249
СудочинствоАдміністративне
Сутьзастосування заходів реагування у вигляді повного зупинення експлуатації

Судовий реєстр по справі —200/1819/20-а

Рішення від 10.06.2020

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Грищенко Є.І.

Ухвала від 19.05.2020

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Грищенко Є.І.

Ухвала від 24.04.2020

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Грищенко Є.І.

Ухвала від 24.03.2020

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Грищенко Є.І.

Ухвала від 12.03.2020

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Грищенко Є.І.

Ухвала від 21.02.2020

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Грищенко Є.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні