Ухвала
від 19.05.2020 по справі 200/1819/20-а
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна

Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

19 травня 2020 р. Справа №200/1819/20-а

приміщення суду за адресою: 84122, м.Слов`янськ, вул. Добровольського, 1

Донецький окружний адміністративний суд в складі головуючого судді Грищенка Є.І., при секретарі судового засідання Воліковій О.О.,

за участю:

представників позивача - Сологуба А.А., Лупола С.В.,

розглянувши у підготовчому засіданні адміністративну справу за позовом Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області до Никанорівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Шахівської сільської ради Добропільського району Донецької області, за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача Шахівської сільської ради про застосування заходів реагування у вигляді повного зупинення експлуатації,

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Донецького окружного адміністративного суду знаходиться адміністративна справа за позовом Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області до Никанорівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Шахівської сільської ради Добропільського району Донецької області, за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача Шахівської сільської ради про застосування заходів реагування у вигляді повного зупинення експлуатації.

Ухвалою суду від 21 лютого 2020 року відкрито провадження у справі та призначено її розгляд за правилами загального позовного провадження та призначено підготовче засідання на 12 березня 2020 року.

Ухвалою суду від 12 березня 2020 року залучено до участі у справі у якості третьої особи Шахівську сільську раду та відкладено підготовче засідання до 24 березня 2020 року.

Ухвалою суду від 24 березня 2020 року відкладено підготовче засідання до 24 квітня 2020 року, продовжено строк підготовчого провадження на тридцять днів.

Ухвалою суду від 24 квітня 2020 року підготовче засідання відкладено до 19 травня 2020 року.

18 травня 2020 року та 19 травня 2020 року від відповідача та третьої особи надійшли клопотання про відкладення підготовчого засідання у зв`язку із запровадженням карантину на території України.

У судовому засіданні суд поставив на обговорення питання про закриття підготовчого провадження та призначення справи до розгляду по суті.

Представники позивача не заперечувати проти закриття підготовчого провадження та призначення справи до розгляду по суті.

Відповідно до ч. 2 ст. 181 КАС України суд відкладає підготовче засідання в межах визначеного цим Кодексом строку підготовчого провадження в інших випадках, коли питання, визначені ч. 2 ст. 180 КАС України, не можуть бути розглянуті у даному підготовчому засіданні.

Заслухавши думку представників позивача, вивчивши документи, що наявні в матеріалах справи, суд приходить до висновку, про те, що перешкоди для розгляду справи у підготовчому засіданні та закриття підготовчого провадження відсутні, а тому у задоволенні клопотання представника відповідача та третьої особи слід відмовити.

Під час підготовчого провадження були встановлені всі передбачені статтею 180 Кодексу адміністративного судочинства України обставини та вчинені дії, необхідні для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті.

Згідно п. 3 ч. 2 ст. 183 Кодексу адміністративного судочинства України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі наведеного, суд дійшов висновку про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст.ст. 180, 183, 248 КАС України, -

У Х В А Л И В:

У задоволенні клопотання представника відповідача та представника третьої особи про відкладення підготовчого засідання відмовити.

Підготовче провадження в адміністративній справі за позовом Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області до Никанорівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Шахівської сільської ради Добропільського району Донецької області, за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача Шахівської сільської ради про застосування заходів реагування у вигляді повного зупинення експлуатації - закрити.

Призначити судове засідання для розгляду справи по суті на 10 червня 2020 року об 16 год. 45 хв. в приміщенні Донецького окружного адміністративного суду за адресою: 84122, Донецька область, м. Слов`янськ, вул. Добровольського, 1.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя Є.І. Грищенко

Дата ухвалення рішення19.05.2020
Оприлюднено28.05.2020
Номер документу89456218
СудочинствоАдміністративне
Сутьзастосування заходів реагування у вигляді повного зупинення експлуатації

Судовий реєстр по справі —200/1819/20-а

Рішення від 10.06.2020

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Грищенко Є.І.

Ухвала від 19.05.2020

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Грищенко Є.І.

Ухвала від 24.04.2020

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Грищенко Є.І.

Ухвала від 24.03.2020

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Грищенко Є.І.

Ухвала від 12.03.2020

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Грищенко Є.І.

Ухвала від 21.02.2020

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Грищенко Є.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні