Ухвала
від 28.02.2020 по справі 613/100/20
БОГОДУХІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №613/100/20 Провадження № 2/613/154/20

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

28 лютого 2020 року м. Богодухів

Богодухівський районний суд Харківської області в складі головуючого судді Уварової Ю.В., за участі секретаря Макушинської О.В., розглянувши в відкритому підготовчому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа: Сазоно-Баланівська сільська рада Богодухівського району Харківської області про визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням ,-

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Богодухівського районного суду Харківської області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа: Сазоно-Баланівська сільська рада Богодухівського району Харківської області, у якій просить визнати ОСОБА_2 таким, що втратив право користування житловим приміщенням, розташованим за адресою: АДРЕСА_1 . Стягнути з відповідача на користь позивача судові витрати.

Ухвалою Богодухівського районного суду Харківської області від 06.02.2020 позовну заяву ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа: Сазоно-Баланівська сільська рада Богодухівського району Харківської області про визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням було прийнято до розгляду та відкрито провадження у справі. Визначено розгляд справи проводити за правилами загального позовного провадження. Відповідачу та третій особі запропоновано в установлений судом строк подати письмовий відзив на позов та пояснення щодо позову.

До суду надійшла заява ОСОБА_3 , у якій вона просить залучити її третьою особою у справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа: Сазоно-Баланівська сільська рада Богодухівського району Харківської області про визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням, оскільки вона також зареєстрована у спірному домоволодінні та рішення суду може вплинути на її права. Дане питання просила вирішити за її відсутності.

Позивач ОСОБА_1 в підготовче засідання не з`явилась, про день, час та місце розгляду справи повідомлена належним чином, причини неявки суду не повідомила.

Відповідач ОСОБА_2 в підготовче засідання не з`явився, про день, час та місце розгляду справи повідомлявся, причини неявки суду не повідомив, відзив на позов не подав.

Представник третьої особи - Сазоно-Баланівської сільської ради Богодухівського району Харківської області, і в підготовче засідання не з`явилась, надала заяву про розгляд справи за її відсутності, зазначила, що проти позову не заперечує.

Відповідно до вимог ч. 1 ст. 53 ЦПК України , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов`язки щодо однієї зі сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за заявою учасників справи.

Оскільки у спірному домоволодінні, розташованому за адресою: АДРЕСА_1 ., зареєстрована та проживає: ОСОБА_3 та рішення суду може вплинути на її права та обов`язки, а також враховуючи, що вона до закінчення підготовчого провадження у справі надала заяву про залучення її до участі у справі третьою особою, відповідно до ст. 53 ЦПК України , з метою забезпечення всебічного та повного розгляду справи, суд вважає за необхідне заяву задовольнити та залучити до участі у справі ОСОБА_3 в якості третьої особи.

На підставі викладеного та керуючись ст. ст . 53, 196-198, 200, 258 ЦПК України , суд,-

УХВАЛИВ:

Залучити до участі у справі в якості третьої особи ОСОБА_3 , зареєстровану за адресою: АДРЕСА_1 .

Підготовче засідання відкласти на 08.45 год. 13 березня 2020 року.

Запропонувати третій особі подати пояснення щодо позову у строк до 13 березня 2020 року.

У судове засідання викликати учасників справи.

Ухвала апеляційному оскарженню не підлягає.

СУДДЯ

СудБогодухівський районний суд Харківської області
Дата ухвалення рішення28.02.2020
Оприлюднено02.03.2020
Номер документу87912991
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —613/100/20

Рішення від 17.04.2020

Цивільне

Богодухівський районний суд Харківської області

Уварова Ю. В.

Ухвала від 13.03.2020

Цивільне

Богодухівський районний суд Харківської області

Уварова Ю. В.

Ухвала від 28.02.2020

Цивільне

Богодухівський районний суд Харківської області

Уварова Ю. В.

Ухвала від 06.02.2020

Цивільне

Богодухівський районний суд Харківської області

Уварова Ю. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні