Ухвала
від 10.03.2020 по справі 461/4852/19
ГАЛИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 461/4852/19

Провадження № 1-кс/461/1606/20

УХВАЛА

про тимчасовий доступ до речей і документів

10.03.2020 року місто Львів

Слідчий суддя Галицького районного суду міста Львова ОСОБА_1 , за участю секретаря ОСОБА_2 , розглянувши клопотання слідчого слідчого відділу Галицького ВП Головного управління Національної поліції у Львівській області ОСОБА_3 про надання тимчасового доступу до речей та документів,

встановив:

слідчим відділом Галицького ВП Головного управління Національної поліції у Львівській області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні №42019141040000027, за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 364 КК України.

Слідчий слідчого відділу Галицького ВП Головного управління Національної поліції у Львівській області ОСОБА_3 , за погодженням прокурора Львівської місцевої прокуратури №1, звернувся до слідчого судді з клопотанням про надання дозволу на тимчасовий доступ, з можливістю вилучення належним чином завірених копій документів, що містять інформацію щодо діяльності ПрАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » ( НОМЕР_1 ), за період часу з 2016 року по фактичний час виконання ухвали слідчого судді, у тому числі розшифровки формування статутних фондів (статути, протоколи та зміни до статутів), аналітичний облік основних фондів на балансі, рух коштів по рахунках (банківські виписки), договори з підрядниками (субпідрядниками) та бухгалтерську документацію (базу 1С чи журнально ордерний облік), які знаходяться у ПрАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » за адресою: АДРЕСА_1 .

Клопотання обґрунтовує тим, що вказані вище документи мають доказове значення у даному кримінальному провадженні та їх вилучення є необхідним для швидкого, повного та неупередженого розслідування кримінального провадження та можливого проведення судової економічної та судової будівельної експертизи. Іншим способом отримати вказану інформацію неможливо.

Слідчий, згідно матеріалів клопотання, розгляд справи просить проводити за її та прокурора відсутності.

На підставі ч. 2ст. 163 КПК України,вважаю за можливе провести розгляд зазначеного клопотання без виклику представників особи, у володінні якої вони знаходяться, оскільки, як видно з матеріалів клопотання, такі особи являються особами, законність дій, яких перевіряється в межах даного кримінального провадження, відтак існує загроза зміни та знищення речей та документів, до яких планується доступ.

З матеріалів клопотання вбачається, що у зазначеного слідчим володільця, можуть знаходитись відомості, які мають значення для справи та які можуть бути доказами у ній, зокрема така інформація необхідна для встановлення осіб причетних до вчинення ймовірного злочину, про що свідчать надані суду матеріали. Для забезпечення швидкого, повного та неупередженого розслідування даного кримінального провадження є необхідність у отриманні вищевказаних документів. Зокрема, така потреба пов`язана із необхідністю встановлення обставин, які підлягають перевірці в ході проведення досудового розслідування.

Беручи до уваги вищевикладене та враховуючи, що з клопотання та долучених до нього матеріалів вбачається, що наведені слідчим відомості можуть знаходитись у зазначеного володільця, вищезазначені відомості самі по собі та в сукупності з іншими матеріалами кримінального провадження мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у вказаному кримінальному провадженні, зокрема встановлення осіб причетних до ймовірної події злочину, іншим способом отримати речіі документи,які можутьбути використаніпід чассудового розглядудля встановленняобставин укримінальному провадженнінеможливо,приходжу до висновку, що доводи слідчого належним чином обґрунтовані та підтверджені відповідними доказами. Іншими способамидовести обставини,які передбачаєтьсядовести задопомогою цихречей ідокументів неможливо,а тому клопотання є підставним, підлягає до задоволення та слід надати згоду на тимчасовий доступ до документів.

Керуючись ст.159-165, 222 КПК України, -

постановив:

Клопотання задовольнити.

Надати слідчомуслідчого відділуГалицького ВПГоловного управлінняНаціональної поліціїу Львівськійобласті ОСОБА_3 ,прокурора Львівськоїмісцевої прокуратури№1 ОСОБА_4 дозвіл натимчасовий доступ, з можливістю вилучення належним чином завірених копій документів, що містять інформацію щодо діяльності ПрАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (ЄДРПОУ НОМЕР_2 ), за період часу з 2016 року по 10.03.2020 року, а саме до розшифровки формування статутних фондів (статути, протоколи та зміни до статутів), аналітичний облік основних фондів на балансі, рух коштів по рахунках (банківські виписки), договори з підрядниками (субпідрядниками) та бухгалтерську документацію (базу 1С чи журнально ордерний облік), які знаходяться у ПрАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » за адресою: АДРЕСА_1 .

Строк дії ухвали один місяць з дня постановлення.

Роз`яснити наслідкиневиконання ухвали,передбачені ст.166КПК України,а саме,що у разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів слідчий суддя, суд за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів на підставі ухвали, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями цього Кодексу з метою відшукання та вилучення зазначених речей і документів.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення10.03.2020
Оприлюднено07.02.2023
Номер документу88090933
СудочинствоКримінальне
Сутьнадання тимчасового доступу до речей та документів

Судовий реєстр по справі —461/4852/19

Ухвала від 17.03.2020

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Стрельбицький В. В.

Ухвала від 17.03.2020

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Стрельбицький В. В.

Ухвала від 17.03.2020

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Стрельбицький В. В.

Ухвала від 17.03.2020

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Стрельбицький В. В.

Ухвала від 17.03.2020

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Стрельбицький В. В.

Ухвала від 10.03.2020

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Стрельбицький В. В.

Ухвала від 03.07.2019

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Стрельбицький В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні