Ухвала
від 02.03.2020 по справі 759/3154/20
СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

У Х В А Л А

іменем України

ун.№759/3154/20

пр.№1-кс/759/1182/20

"02" березня 2020 р.

Слідчий суддя Святошинського районного суду міста Києва ОСОБА_1 , за участю секретаря судових засідань ОСОБА_2 , прокурора ОСОБА_3 , адвокатів - ОСОБА_4 та ОСОБА_5 розглянувши у судовому засіданні клопотання старшого слідчого слідчого відділу Святошинського управління поліції Головного управління Національної поліції у місті Києві старшого лейтенанта поліції ОСОБА_6 про накладення арешту на майно, у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 42019101080000082 від 11.05.2019 року,за ознакамизлочину,передбаченого ч.2, 3 ст.191 КК України,-

ВСТАНОВИВ:

Слідчий слідчого відділу Святошинського управління поліції Головного управління Національної поліції у м. Києві старший лейтенант поліції ОСОБА_6 за погодженням прокурора Київської місцевої прокуратури № 8 м. Києва ОСОБА_7 , звернувся до суду з клопотанням про накладення арешту на тимчасово вилучене майно, яке було вилучено згідно протоколів обшуку від 19.02.2020 року, а саме:

за адресою АДРЕСА_1 :

- копія договору щодо права користування адресою АДРЕСА_1 ТОВ «Капітал Білдінг», тобто юридичну адресу ТОВ «Капітал Білдінг» обслуговує ТОВ «Бізнес-центр «Ініціатива», де остання являється власником зазначеного приміщення.

за адресою Київська обл., м. Славутич, пр-т. Дружби Народів, буд. 13, кв. 46:

-грошові кошти в сумі 3300 доларів США;

-чотири теки з документами, що стосуються господарських взаємовідносин між ТОВ «Капітал Білдінг», ТОВ «ЕРАЛІСТЕХНО», ТОВ «Константагруп», ТОВ «БК«Вавілон», ТОВ «ТД «АЛЬФАСТІЛ», ТОВ «СЛОН БЕТОН», ТОВ «БУДІВЕЛЬНІ ТЕХНОЛОГІЇ 2015», ТОВ «ГЕРМЕС ГРУПС», ТОВ «САВАНТ СЕРВІС», ТОВ «ВЕНТБУДКОМПЛЕКС», ТОВ «АКТІМА ПЛЮС», ТОВ «ЦЕНТР-БУД-СТАНДАРТ», ТОВ «Крепфасад», ТОВ «СІРІУС-БІЗНЕС», ТОВ «ТЕРМО УЮТ», ТОВ «КІРАБУД», ТОВ «СІМАКС Україна» та ін.;

- мокра печатка ТОВ «Білтіко» код за ЄДРПОУ 34529414;

- мокра печатка ТОВ «Славутич-Стройконсалтинг» код за ЄДРПОУ 41623177;

- 80 штук аркушів документів, що стосуються господарських взаємовідносин між ТОВ «Капітал Білдінг», ТОВ «ЕРАЛІСТЕХНО», ТОВ «Константагруп», ТОВ «БК«Вавілон», ТОВ «ТД «АЛЬФАСТІЛ», ТОВ «СЛОН БЕТОН», ТОВ «БУДІВЕЛЬНІ ТЕХНОЛОГІЇ 2015», ТОВ «ГЕРМЕС ГРУПС», ТОВ «САВАНТ СЕРВІС», ТОВ «ВЕНТБУДКОМПЛЕКС», ТОВ «АКТІМА ПЛЮС», ТОВ «ЦЕНТР-БУД-СТАНДАРТ», ТОВ «Крепфасад», ТОВ «СІРІУС-БІЗНЕС», ТОВ «ТЕРМО УЮТ», ТОВ «КІРАБУД», ТОВ «СІМАКС Україна» та ін. за адресою м. Київ, вул. Григорія Чупринки, 8, кв. 2:

-грошові кошти в сумі 20000 гривень;

-теки з документами, що стосуються господарських взаємовідносин між ТОВ «Капітал Білдінг», ТОВ «ЕРАЛІСТЕХНО», ТОВ «Константагруп», ТОВ «БК«Вавілон», ТОВ «ТД «АЛЬФАСТІЛ», ТОВ «СЛОН БЕТОН», ТОВ «БУДІВЕЛЬНІ ТЕХНОЛОГІЇ 2015», ТОВ «ГЕРМЕС ГРУПС», ТОВ «САВАНТ СЕРВІС», ТОВ «ВЕНТБУДКОМПЛЕКС», ТОВ «АКТІМА ПЛЮС», ТОВ «ЦЕНТР-БУД-СТАНДАРТ», ТОВ «Крепфасад», ТОВ «СІРІУС-БІЗНЕС», ТОВ «ТЕРМО УЮТ», ТОВ «КІРАБУД», ТОВ «СІМАКС Україна» та ін.

-кліше підпису;

-мокра печатка ТОВ «Білтіко» код за ЄДРПОУ: 34529414;

-мокра печатка ТОВ «Горінвестбуд» код за ЄДРПОУ: 41325158;

-мокра печатка з відбитком «Товариства регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України», Україна «Інженер проектувальник кошторисної документації», «Реєстраційний номер № 3456», « ОСОБА_8 »;

- мокра печатка ТОВ «Будівельний альянс будпостач» код за ЄДРПОУ: 42763118;

- мокра печатка ТОВ «Будівельна фірма техноелітбуд» код за ЄДРПОУ: 42305860;

- 2 мокрих печатки ТОВ «Капітал Білдінг» код за ЄДРПОУ: 38871030.

-мокра печатка ТОВ «Будівельна компанія «Інвестбуд-М» код за ЄДРПОУ: 40883637

- системний блок;

- 2 ноутбука;

- планшет;

- мобільний телефон Мальцева.

Вказане клопотанняобґрунтоване тим,що слідчимвідділом СвятошинськогоУП ГУНПу м.Києві проводитьсядосудове розслідуванняу кримінальномупровадженні №42019101080000082,відомості прояке внесенідо Єдиногореєстру досудовихрозслідувань 11.05.2019р.,за ознакамикримінального правопорушення,передбаченого ч.2ст.191,ч.3ст.191 КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що службові особи Комунального підприємства «Дирекція з капітального будівництва реконструкції «Київбудреконструкція», надалі КП «Київбудреконструкція» зловживаючи своїм службовим становищем розтратили кошти місцевого бюджету під час виконання робіт з термомодернізації ЗНЗ №200 та ДНЗ № 599 Святошинського району м. Києва.

Так,згідно доАудиторського звіту№070-5-13/60від 17.09.2018складеного спеціалістамиДепартаменту внутрішньогофінансового контролюта аудитувиконавчого органуКиївською міськоїради (Київськоїміської державноїадміністрації)встановлено, що протиправні дії службових осіб КП «Київбудреконструкція» при перерахуванні грошових коштів на рахунки ТОВ «КАПІТАЛ БІЛДІНГ» призвели до фінансових втрат комунального підприємства на суму 5679500 грн.

Слідством встановлено,що ТОВ«Капітал Білдінг»зареєстроване заадресою:м.Київ,пр-т.Перемоги,буд.68/1,кв.62під частендерних закупівельмало фінансово-господарськіоперації зКП «Київбудреконструкція».Згідно проведеногоогляду базданих ГУДФС ум.Києві встановлено,що ТОВ«Капітал Білдінг»формує податковийкредит зарахунок підприємствз ознаками«фіктивності»,а саме: ТОВ «ЕРАЛІСТЕХНО», ТОВ «Константагруп», ТОВ «БК«Вавілон», ТОВ «ТД «АЛЬФАСТІЛ», ТОВ «СЛОН БЕТОН», ТОВ «БУДІВЕЛЬНІ ТЕХНОЛОГІЇ 2015», ТОВ «ГЕРМЕС ГРУПС», ТОВ «САВАНТ СЕРВІС», ТОВ «ВЕНТБУДКОМПЛЕКС», ТОВ «АКТІМА ПЛЮС», ТОВ «ЦЕНТР-БУД-СТАНДАРТ», ТОВ «Крепфасад», ТОВ «СІРІУС-БІЗНЕС», ТОВ «ТЕРМО УЮТ», ТОВ «КІРАБУД», ТОВ «СІМАКС Україна».

Відповідно до АІС «ЄРПН» встановлено, що податкова звітність ТОВ «Капітал Білдінг» направляється до ДПІ з ІР-адреси: НОМЕР_1 , яка належить та обслуговується ПАТ «Укртелеком». Згідно отриманої інформації встановлено, що договір на обслуговування по даній ІР адресі було укладено з ОСОБА_9 за адресою: АДРЕСА_2 .

На даний час ОСОБА_9 є засновником та керівником ТОВ «Центр-Буд-Стандарт». Встановлено, що податкова звітність ТОВ «Центр-Буд-Стандарт», також направляється до ДПІ з вищевказаної ІР адреси: НОМЕР_1 .

Згідно інформації, яка розміщена на сайті https://prozorro.gov.ua/ ТОВ «Центр-Буд-Стандарт» приймає участь в тендерних закупівлях, замовником яких є Комунальне некомерційне підприємство «Київська Стоматологія». Встановлено, що окрім ТОВ «Центр-Буд-Стандарт» в даних тендерних закупівлях також приймає участь ТОВ «Будівельна Компанія «Техноелітбуд», яке завжди перемагає дані торги.

Згідно додатку №5 до декларації з ПДВ встановлено, що основним покупцем товарів/послуг (буд. матеріалів та буд. робіт) у ТОВ «Центр-Буд-Стандарт» є ТОВ «Будівельна Компанія «Техноелітбуд». ТОВ «Будівельна Компанія «Техноелітбуд» перебуває на податковому обліку в Шевченківському районі м. Києва та зареєстроване за адресою: АДРЕСА_3 .

Засновником ТОВ «Будівельна Компанія «Техноелітбуд» є ОСОБА_8 (зареєстрований за адресою: АДРЕСА_4 ), який в свою чергу є головним бухгалтером на ТОВ «Капітал Білдінг» та значився його директором.

Керівником та головним бухгалтером ТОВ «Будівельна Компанія «Техноелітбуд» є дружина останнього ОСОБА_10 (зареєстрована за адресою: АДРЕСА_5 ). Встановлено, що податкова звітність ТОВ «Центр-Буд-Стандарт» також направляється до ДПІ з вищевказаної ІР адреси: НОМЕР_1 . Встановлено, що дане підприємство також звітує з наступної ІР адреси: НОМЕР_2 (Тріолан). Згідно отриманої інформації встановлено, що договір на обслуговування по даній ІР адресі було укладено з ОСОБА_8 за адресою: АДРЕСА_6 .

Допитані як свідки керівники ЗНЗ №200 та ДНЗ № 599 Святошинського району м. Києва показали, що роботи ТОВ «Капітал Білдінг» виконані не якісно та не в повному об`ємі. Організацією робіт займались ОСОБА_8 та ОСОБА_9 .

За таких обставин слідством встановлено, що група осіб до якої входить ОСОБА_8 , ОСОБА_9 та ОСОБА_10 використовуючи підконтрольні їм підприємства - ТОВ «ЕРАЛІСТЕХНО», ТОВ «Константагруп», ТОВ «БК«Вавілон», ТОВ «ТД «АЛЬФАСТІЛ», ТОВ «СЛОН БЕТОН», ТОВ «БУДІВЕЛЬНІ ТЕХНОЛОГІЇ 2015», ТОВ «ГЕРМЕС ГРУПС», ТОВ «САВАНТ СЕРВІС», ТОВ «ВЕНТБУДКОМПЛЕКС», ТОВ «АКТІМА ПЛЮС», ТОВ «ЦЕНТР-БУД-СТАНДАРТ», ТОВ «Крепфасад», ТОВ «СІРІУС-БІЗНЕС», ТОВ «ТЕРМО УЮТ», ТОВ «КІРАБУД», ТОВ «СІМАКС Україна», ТОВ «Капітал Білдінг», ТОВ «Центр-Буд-Стандарт», ТОВ "БУДІВЕЛЬНА ФІРМА ТЕХНОЕЛІТБУД", діючі за попередньою змовою з представниками КП «Київбудреконструкція», КНП "КИЇВСЬКА СТОМАТОЛОГІЯ", привласнили грошові кошти вказаних комунальних підприємств.

27.05.2019 службовим особам ТОВ «Капітал Білдінг» пред`явлено ухвалу слідчого судді Святошинського районного суду м. Києва №759/9143/19 від 17.05.2019 про надання прокурору тимчасовий доступ до речей і документів ТОВ «Капітал Білдінг». Однак, службовим особам ТОВ «Капітал Білдінг», всупереч ст.ст. 165, 166 КПК України, не надано органу досудового розслідування та прокурору доступ до визначених ухвалою документів.

19.02.2020 групою слідчих у кримінальному провадженні, було проведено обшуки, за результатами яких було відшукано та вилучено наступні документи та речі:

за адресою АДРЕСА_1 :

-копія договору щодо права користування адресою АДРЕСА_1 ТОВ «Капітал Білдінг», тобто юридичну адресу ТОВ «Капітал Білдінг» обслуговує ТОВ «Бізнес-центр «Ініціатива», де остання являється власником зазначеного приміщення.

за адресою Київська обл., м. Славутич, пр-т. Дружби Народів, буд. 13, кв. 46:

-грошові кошти в сумі 3300 доларів США;

-чотири теки з документами, що стосуються господарських взаємовідносин між ТОВ «Капітал Білдінг», ТОВ «ЕРАЛІСТЕХНО», ТОВ «Константагруп», ТОВ «БК«Вавілон», ТОВ «ТД «АЛЬФАСТІЛ», ТОВ «СЛОН БЕТОН», ТОВ «БУДІВЕЛЬНІ ТЕХНОЛОГІЇ 2015», ТОВ «ГЕРМЕС ГРУПС», ТОВ «САВАНТ СЕРВІС», ТОВ «ВЕНТБУДКОМПЛЕКС», ТОВ «АКТІМА ПЛЮС», ТОВ «ЦЕНТР-БУД-СТАНДАРТ», ТОВ «Крепфасад», ТОВ «СІРІУС-БІЗНЕС», ТОВ «ТЕРМО УЮТ», ТОВ «КІРАБУД», ТОВ «СІМАКС Україна» та ін.;

-мокра печатка ТОВ «Білтіко» код за ЄДРПОУ 34529414;

-мокра печатка ТОВ «Славутич-Стройконсалтинг» код за ЄДРПОУ 41623177;

-80 штук аркушів документів, що стосуються господарських взаємовідносин між ТОВ «Капітал Білдінг», ТОВ «ЕРАЛІСТЕХНО», ТОВ «Константагруп», ТОВ «БК«Вавілон», ТОВ «ТД «АЛЬФАСТІЛ», ТОВ «СЛОН БЕТОН», ТОВ «БУДІВЕЛЬНІ ТЕХНОЛОГІЇ 2015», ТОВ «ГЕРМЕС ГРУПС», ТОВ «САВАНТ СЕРВІС», ТОВ «ВЕНТБУДКОМПЛЕКС», ТОВ «АКТІМА ПЛЮС», ТОВ «ЦЕНТР-БУД-СТАНДАРТ», ТОВ «Крепфасад», ТОВ «СІРІУС-БІЗНЕС», ТОВ «ТЕРМО УЮТ», ТОВ «КІРАБУД», ТОВ «СІМАКС Україна» та ін. за адресою м. Київ, вул. Григорія Чупринки, 8, кв. 2:

-грошові кошти в сумі 20000 гривень;

-теки з документами, що стосуються господарських взаємовідносин між ТОВ «Капітал Білдінг», ТОВ «ЕРАЛІСТЕХНО», ТОВ «Константагруп», ТОВ «БК«Вавілон», ТОВ «ТД «АЛЬФАСТІЛ», ТОВ «СЛОН БЕТОН», ТОВ «БУДІВЕЛЬНІ ТЕХНОЛОГІЇ 2015», ТОВ «ГЕРМЕС ГРУПС», ТОВ «САВАНТ СЕРВІС», ТОВ «ВЕНТБУДКОМПЛЕКС», ТОВ «АКТІМА ПЛЮС», ТОВ «ЦЕНТР-БУД-СТАНДАРТ», ТОВ «Крепфасад», ТОВ «СІРІУС-БІЗНЕС», ТОВ «ТЕРМО УЮТ», ТОВ «КІРАБУД», ТОВ «СІМАКС Україна» та ін.

-кліше підпису;

-мокра печатка ТОВ «Білтіко» код за ЄДРПОУ: 34529414;

-мокра печатка ТОВ «Горінвестбуд» код за ЄДРПОУ: 41325158;

-мокра печатка з відбитком «Товариства регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України», Україна «Інженер проектувальник кошторисної документації», «Реєстраційний номер № 3456», « ОСОБА_8 »;

- мокра печатка ТОВ «Будівельний альянс будпостач» код за ЄДРПОУ: 42763118;

- мокра печатка ТОВ «Будівельна фірма техноелітбуд» код за ЄДРПОУ: 42305860;

- 2 мокрих печатки ТОВ «Капітал Білдінг» код за ЄДРПОУ: 38871030.

- мокра печатка ТОВ «Будівельна компанія «Інвестбуд-М» код за ЄДРПОУ: 40883637

- системний блок;

- 2 ноутбука;

- планшет;

- мобільний телефон Мальцева.

Згідно чинного Кримінального процесуального законодавства України тягар доказування перед слідчим суддею, судом наявності підстав застосування заходів забезпечення кримінального провадження покладено на слідчого та прокурора як на суб`єктів, які здійснюють кримінальне провадження, а тому вони мають обґрунтувати необхідність застосування заходів його забезпечення.

В судовому засіданні прокурор клопотання слідчого підтримав, посилаючись на обставини викладені в матеріалах клопотання та просив задовольнити його в повному обсязі.

Адвокати ОСОБА_4 та ОСОБА_5 , в інтересах ТОВ «Капітал Білдінг» ОСОБА_11 та ОСОБА_9 просили відмовити у задоволені клопотання слідчого про накладення арешту, посилаючись на необґрунтованість та грубе порушення КПК слідчими при здійсненні обшуку 19.02.2020 року.

Дослідивши клопотання і додатки до нього, вважаю, що клопотання підлягає частковому задоволенню виходячи з наступного.

Так, згідно з ч. 1ст. 131 КПК України- заходи забезпечення кримінального провадження застосовуються з метою досягнення дієвості цього провадження.

Статтею 170КПК України передбачено, що арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку.

Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати, знищення, використання, перетворення, пересування, передачі, відчуження. Слідчий, прокурор повинні вжити необхідних заходів з метою виявлення та розшуку майна, на яке може бути накладено арешт у кримінальному провадженні.

Відповідно до ч.2 ст.170КПК України арешт майна допускається з метою забезпечення: 1) збереження речових доказів; 2) спеціальної конфіскації; 3) конфіскації майна як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи; 4) відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

У випадку, передбаченому п. 1 ч. 2ст. 170 КПК України, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним устатті 98 КПК України.

Згідно ч. 10ст. 170 КПК Україниарешт може бути накладений у встановленому цим Кодексом порядку на рухоме чи нерухоме майно, гроші у будь-якій валюті готівкою або у безготівковій формі, в тому числі кошти та цінності, що знаходяться на банківських рахунках чи на зберіганні у банках або інших фінансових установах, видаткові операції, цінні папери, майнові, корпоративні права, щодо яких ухвалою чи рішенням слідчого судді, суду визначено необхідність арешту майна.

Відповідно до ч. 5ст. 171 КПК України, клопотання слідчого, прокурора про арешт тимчасово вилученого майна повинно бути подано не пізніше наступного робочого дня після вилучення майна, інакше майно має бути негайно повернуто особі, у якої було вилучено. Оскільки вилученні речі та предмети мають істотне значення у кримінальному провадження, значення речових доказів, виникла необхідність у накладенні на них арешту.

Згідно ч. 2ст. 173 КПК України, при вирішенні питання про арешт майна слідчий суддя, суд повинен враховувати: 1) правову підставу для арешту майна; 2) можливість використання майна як доказу у кримінальному провадженні (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 1 частини другоїстатті 170 цього Кодексу); 3) наявність обґрунтованої підозри у вчиненні особою кримінального правопорушення або суспільно небезпечного діяння, що підпадає під ознаки діяння, передбаченого законом України про кримінальну відповідальність (якщо арешт майна накладається у випадках, передбачених пунктами 3, 4 частини другоїстатті 170 цього Кодексу); 3-1) можливість спеціальної конфіскації майна (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 2 частини другоїстатті 170 цього Кодексу); 4) розмір шкоди, завданої кримінальним правопорушенням, неправомірної вигоди, яка отримана юридичною особою (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 4 частини другоїстатті 170 цього Кодексу); 5) розумність та співрозмірність обмеження права власності завданням кримінального провадження; 6) наслідки арешту майна для підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб.

Так, у зв`язку з вищевикладеним слідчий суддя вважає наявними підстави для накладення арешту даного майна, оскільки слідчим доведено, що у разі незастосування такого заходу забезпечення існують ризики приховування, відчуження цього майна.

Таким чином, суд приходить до висновку про часткове задоволення клопотання.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст.170-173,175,309,372,392,532 КПК України,-

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання старшого слідчого слідчого відділу Святошинського управління поліції Головного управління Національної поліції у місті Києві старшого лейтенанта поліції ОСОБА_6 про накладення арешту на майно, у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 42019101080000082 від 11.05.2019 року,за ознакамизлочину,передбаченого ч.2, 3 ст.191 КК України задовольнити частково.

Накласти арешт на майно яке було вилучено 19.02.2020 року за наступними адресами:

За адресою АДРЕСА_1 :

-копія договору щодо права користування адресою АДРЕСА_1 ТОВ «Капітал Білдінг», тобто юридичну адресу ТОВ «Капітал Білдінг» обслуговує ТОВ «Бізнес-центр «Ініціатива», де остання являється власником зазначеного приміщення.

За адресою Київська обл., м. Славутич, пр-т. Дружби Народів, буд. 13, кв. 46:

-чотири теки з документами, що стосуються господарських взаємовідносин між ТОВ «Капітал Білдінг», ТОВ «ЕРАЛІСТЕХНО», ТОВ «Константагруп», ТОВ «БК«Вавілон», ТОВ «ТД «АЛЬФАСТІЛ», ТОВ «СЛОН БЕТОН», ТОВ «БУДІВЕЛЬНІ ТЕХНОЛОГІЇ 2015», ТОВ «ГЕРМЕС ГРУПС», ТОВ «САВАНТ СЕРВІС», ТОВ «ВЕНТБУДКОМПЛЕКС», ТОВ «АКТІМА ПЛЮС», ТОВ «ЦЕНТР-БУД-СТАНДАРТ», ТОВ «Крепфасад», ТОВ «СІРІУС-БІЗНЕС», ТОВ «ТЕРМО УЮТ», ТОВ «КІРАБУД», ТОВ «СІМАКС Україна» та ін.;

-мокра печатка ТОВ «Білтіко» код за ЄДРПОУ 34529414;

-мокра печатка ТОВ «Славутич-Стройконсалтинг» код за ЄДРПОУ 41623177;

-80 штук аркушів документів, що стосуються господарських взаємовідносин між ТОВ «Капітал Білдінг», ТОВ «ЕРАЛІСТЕХНО», ТОВ «Константагруп», ТОВ «БК«Вавілон», ТОВ «ТД «АЛЬФАСТІЛ», ТОВ «СЛОН БЕТОН», ТОВ «БУДІВЕЛЬНІ ТЕХНОЛОГІЇ 2015», ТОВ «ГЕРМЕС ГРУПС», ТОВ «САВАНТ СЕРВІС», ТОВ «ВЕНТБУДКОМПЛЕКС», ТОВ «АКТІМА ПЛЮС», ТОВ «ЦЕНТР-БУД-СТАНДАРТ», ТОВ «Крепфасад», ТОВ «СІРІУС-БІЗНЕС», ТОВ «ТЕРМО УЮТ», ТОВ «КІРАБУД», ТОВ «СІМАКС Україна» та ін.

3а адресою м. Київ, вул. Григорія Чупринки, 8, кв. 2:

-грошові кошти в сумі 20000 гривень;

-теки з документами, що стосуються господарських взаємовідносин між ТОВ «Капітал Білдінг», ТОВ «ЕРАЛІСТЕХНО», ТОВ «Константагруп», ТОВ «БК«Вавілон», ТОВ «ТД «АЛЬФАСТІЛ», ТОВ «СЛОН БЕТОН», ТОВ «БУДІВЕЛЬНІ ТЕХНОЛОГІЇ 2015», ТОВ «ГЕРМЕС ГРУПС», ТОВ «САВАНТ СЕРВІС», ТОВ «ВЕНТБУДКОМПЛЕКС», ТОВ «АКТІМА ПЛЮС», ТОВ «ЦЕНТР-БУД-СТАНДАРТ», ТОВ «Крепфасад», ТОВ «СІРІУС-БІЗНЕС», ТОВ «ТЕРМО УЮТ», ТОВ «КІРАБУД», ТОВ «СІМАКС Україна» та ін.

-кліше підпису;

-мокра печатка ТОВ «Білтіко» код за ЄДРПОУ: 34529414;

-мокра печатка ТОВ «Горінвестбуд» код за ЄДРПОУ: 41325158;

-мокра печатка з відбитком «Товариства регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України», Україна «Інженер проектувальник кошторисної документації», «Реєстраційний номер № 3456», « ОСОБА_8 »;

-мокра печатка ТОВ «Будівельний альянс будпостач» код за ЄДРПОУ: 42763118;

-мокра печатка ТОВ «Будівельна фірма техноелітбуд» код за ЄДРПОУ: 42305860;

-2 мокрих печатки ТОВ «Капітал Білдінг» код за ЄДРПОУ: 38871030.

-мокра печатка ТОВ «Будівельна компанія «Інвестбуд-М» код за ЄДРПОУ: 40883637.

Ухвала може бути оскаржена до Київського апеляційного суду протягом п`яти днів з дня її оголошення. Якщо ухвалу суду постановлено без виклику особи, яка її оскаржує, то строк апеляційного оскарження для такої особи обчислюється з дня отримання нею копії судового рішення.

Відповідно дост.174КПК України арешт може бути скасований повністю чи частково за заявленим клопотанням підозрюваного, обвинуваченого, їх захисників, законних представників, іншого власника або володільця майна, представника юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, які не були присутніми при розгляді питання про арешт майна. Таке клопотання під час досудового розслідування розглядається слідчим суддею, а під час судового провадження - судом.

Ухвала підлягає негайному виконанню.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення02.03.2020
Оприлюднено08.02.2023
Номер документу88101290
СудочинствоКримінальне
Сутьнакладення арешту на майно, у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 42019101080000082 від 11.05.2019 року,за ознакамизлочину,передбаченого ч.2, 3 ст.191 КК України

Судовий реєстр по справі —759/3154/20

Ухвала від 02.03.2020

Кримінальне

Святошинський районний суд міста Києва

Горбенко Н. О.

Ухвала від 02.03.2020

Кримінальне

Святошинський районний суд міста Києва

Горбенко Н. О.

Ухвала від 27.02.2020

Кримінальне

Святошинський районний суд міста Києва

Горбенко Н. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні