Ухвала
від 26.02.2020 по справі 295/19038/19
БОГУНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЖИТОМИРА

Справа №295/19038/19

Категорія 52

2/295/974/20

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

26.02.2020 року м. Житомир

Богунський районний суд міста Житомира у складі:

головуючого - судді Перекупка І.Г.

при секретарі - Поліщук К.Г.,

за участю представника позивача ОСОБА_1 ,

відповідача ОСОБА_2 ,

представника відповідача Банківського В.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Житомирі цивільну справу за позовом Комунального підприємства "Електричних мереж зовнішнього освітлення "Міськсвітло" Житомирської міської ради до ОСОБА_2 про стягнення матеріальної шкоди завданої дорожньо-транспортною пригодою, -

В С Т А Н О В И В :

Позивач звернувся до Богунського районного суду м. Житомира із зазначеним позовом.

В судовому засіданні представником ОСОБА_2 - ОСОБА_3 заявлено клопотання про залучення до участі в справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог - Моторно транспортне страхове бюро України (м. Київ, Русанівський бульвар, буд. 8).

Представник Комунального підприємства "Електричних мереж зовнішнього освітлення "Міськсвітло" Житомирської міської ради - Блаживєвсткий В.В. не заперечував щодо залучення до справи в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог - Моторно транспортне страхове бюро України.

Суд, вислухавши думку сторін по справі, вважає клопотання таким, що підлягає задоволенню.

Відповідно до статті 53 Цивільного процесуального кодексу України треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов`язки щодо однієї зі сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за заявою учасників справи. У заявах про залучення третіх осіб і в заявах третіх осіб про вступ у справу на стороні позивача або відповідача зазначається, на яких підставах третіх осіб належить залучити до участі у справі. Про залучення третіх осіб до участі у справі суд постановляє ухвалу, в якій зазначає, на які права чи обов`язки такої особи та яким чином може вплинути рішення суду у справі. Треті особи, які не заявляють самостійних вимог, мають процесуальні права і обов`язки, встановлені статтею 43 цього Кодексу. Вступ у справу третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, не тягне за собою розгляду справи спочатку.

Суд дійшов висновку про залучення в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог - Моторно транспортне страхове бюро України.

На підставі викладеного, та керуючись ч. 3 ст. 53 ЦПК України, суд,-

П О С Т А Н О В И В :

В справі за позовом Комунального підприємства "Електричних мереж зовнішнього освітлення "Міськсвітло" Житомирської міської ради до ОСОБА_2 про стягнення матеріальної шкоди завданої дорожньо-транспортною пригодою, залучити до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог - Моторно транспортне страхове бюро України (м. Київ, Русанівський бульвар, буд. 8).

Направити на адресу Моторно транспортного страхового бюро України копію позовної заяви з доданими до неї документами.

Роз`яснити положення ст. 192 ЦПК України, що протягом десяти днів із дня вручення ухвали у справі третя особа, мають право подати письмові пояснення щодо позову або відзиву.

В розгляді справи оголошено перерву до 11:30 год. 07.04.2020 року в залі судових засідань 2-Б-4 в приміщенні Богунського районного суду міста Житомира.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя І.Г. Перекупка

Дата ухвалення рішення26.02.2020
Оприлюднено12.03.2020
Номер документу88108905
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —295/19038/19

Постанова від 24.11.2020

Цивільне

Житомирський апеляційний суд

Шевчук А. М.

Постанова від 25.11.2020

Цивільне

Житомирський апеляційний суд

Шевчук А. М.

Ухвала від 16.09.2020

Цивільне

Житомирський апеляційний суд

Шевчук А. М.

Ухвала від 25.08.2020

Цивільне

Житомирський апеляційний суд

Шевчук А. М.

Рішення від 15.07.2020

Цивільне

Богунський районний суд м. Житомира

Перекупка І. Г.

Рішення від 16.07.2020

Цивільне

Богунський районний суд м. Житомира

Перекупка І. Г.

Ухвала від 26.02.2020

Цивільне

Богунський районний суд м. Житомира

Перекупка І. Г.

Ухвала від 17.01.2020

Цивільне

Богунський районний суд м. Житомира

Перекупка І. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні