Ухвала
від 06.03.2020 по справі 212/9484/19
ЖОВТНЕВИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КРИВОГО РОГУ

Справа № 212/9484/19

2/212/989/20

У Х В А Л А

06 березня 2020 року м. Кривий Ріг

Жовтневий районний суд міста Кривого Рогу Дніпропетровської області в складі: головуючого судді Пустовіта О.Г., секретаря судового засідання Мігрін Н.С., розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області, в порядку ч.2 ст. 247 ЦПК України , цивільну справу за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 до громади виконавчого комітету Криворізької міської ради, обслуговуючого кооперативу "Житловий кооператив "КОМФОРТ-2" про виділ частки в спільному майні подружжя та визнання права власності на 1/2 його частку, розподіл спадщини та визнання права на майно в порядку спадкування за законом, -

встановив:

Ухвалою Жовтневого районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області від 14 листопада 2019 року відкрито провадження у зазначеній цивільній справі та призначено підготовче судове засідання.

Представник позивача в підготовче судове засідання не з`явилась, надала заяву в якій просила підготовче судове засідання провести у її відсутності, підтримала заявлені позовні вимоги, не заперечувала проти закриття підготовчого судового засідання та призначення справи до розгляду.

Представник відповідача в підготовче судове засідання не з`явився, надав клопотання в якому просить розглядати справу за участю представника виконавчого комітету Покровської районної у місті ради, який представляє інтереси виконавчого комітету Криворізької міської ради.

Представник відповідача - виконкому районної в місті ради в підготовче судове засідання не з`явилась, надала клопотання про витребування від приватного нотаріусу Криворізького міського нотаріального округу Дніпропетровської області Літвінової І.І. належним чином завірену копію спадкової справи, заведену після смерті ОСОБА_4 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Оскільки представник позивача позовні вимоги підтримала, представник відповідача надав відзив на позов, сторони не виявили бажання щодо проведення врегулювання спору за участю судді, у справі остаточно визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, позовні вимоги та склад учасників судового процесу, вчинено всі дії, необхідні для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті, то за таких обставин підготовче провадження підлягає закриттю, а справа повинна бути призначена до судового розгляду по суті у передбачений законом строк з викликом в судове засідання учасників справи.

Керуючись ст.ст. 84 , 196 , 197 , 198 , 200 , 247 Цивільного процесуального кодексу України , суд, -

постановив:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовною ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 до громади виконавчого комітету Криворізької міської ради, обслуговуючого кооперативу "Житловий кооператив "КОМФОРТ-2" про виділ частки в спільному майні подружжя та визнання права власності на 1/2 його частку, розподіл спадщини та визнання права на майно в порядку спадкування за законом.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 06 квітня 2020 року на 11-00 годину у залі судового засідання № 310, в приміщенні Жовтневого районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області (м. Кривий Ріг, вул. Невська, 3), про що повідомити сторони.

Витребувати у приватного нотаріусу Криворізького міського нотаріального округу Дніпропетровської області Літвінової І.І. належним чином завірену копію спадкової справи, заведену після смерті ОСОБА_4 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: О. Г. Пустовіт

Дата ухвалення рішення06.03.2020
Оприлюднено12.03.2020
Номер документу88124808
СудочинствоЦивільне
Сутьвиділ частки в спільному майні подружжя та визнання права власності на 1/2 його частку, розподіл спадщини та визнання права на майно в порядку спадкування за законом

Судовий реєстр по справі —212/9484/19

Рішення від 02.06.2020

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Кривого Рогу

Пустовіт О. Г.

Рішення від 02.06.2020

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Кривого Рогу

Пустовіт О. Г.

Ухвала від 06.04.2020

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Кривого Рогу

Пустовіт О. Г.

Ухвала від 06.03.2020

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Кривого Рогу

Пустовіт О. Г.

Ухвала від 14.11.2019

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Кривого Рогу

Пустовіт О. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні