Ухвала
від 12.03.2020 по справі 465/7487/19
ФРАНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

465/7487/19

2/465/1436/20

У Х В А Л А

судового засідання

12.03.2020 року м. Львів

Франківський районний суд м.Львова в складі:

головуючої-судді Мигаль Г.П.

при секретарі судового засідання Терлецького В.М.

розглянувши у судовому засіданні в приміщенні суду у м.Львові клопотання позивача ОСОБА_1 про проведення судового засідання у режимі відеоконференції у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю '' Автопоміч'' про стягнення середнього заробітку за час затримки виконання рішення суду,-

в с т а н о в и в :

в провадженні Франківського районного суду м.Львова перебуває справа за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю '' Автопоміч'' про стягнення середнього заробітку за час затримки виконання рішення суду.

На адресу суду надійшло клопотання позивача про проведення судового засідання у режимі відеоконференції, через територіальну віддаленість Франківського районного суду м. Львова від постійного місця проживання позивача, однак зацікавлений в наданні особистих пояснень з метою об`єктивного, всебічного та повного дослідження судом доказів та обставин справи.

Відповідно до вимог ч.2 ст.247 ЦПК України фіксування судового засідання технічним засобом здійснює секретар судового засідання. У разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється, відповідно фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалося.

Дослідивши клопотання представника позивача про проведення судового засідання в режимі відеоконференції, суд дійшов наступного висновку.

Згідно з ч. 1 ст. 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Відповідно до ч. 5 ст. 212 ЦПК України суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом.

Оскільки, клопотання позивача про проведення судового засідання у режимі відеоконференції обґрунтоване неможливістю прибути до Франківського районного суду м.Львова в судове засідання, враховуючи наявну технічну можливість проведення судового засідання в такому режимі, суд вважає за можливе провести зазначене судове засідання у режимі відеоконференції з Лозівським міськрайонним судом Харківської області.

Керуючись ст.ст. 212, 222 ЦПК України, суд, -

у х в а л и в :

клопотання позивача ОСОБА_1 про проведення судового засідання у режимі відеоконференції у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю '' Автопоміч'' про стягнення середнього заробітку за час затримки виконання рішення суду задоволити.

Доручити Лозівському міськрайонному суду Харківської області забезпечити проведення судового засідання, призначеного на 14 травня 2020 року о 11 год. 30 хв. в режимі відеоконференції з участю позивача ОСОБА_1 із Франківським районним судом м.Львова.

Зобов`язати ОСОБА_1 з`явитись 14 травня 2020 року о 11 год. 30 хв. до Лозівського міськрайонним судом Харківської області для участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Копію ухвали про участь особи в судовому засіданні в режимі відеоконференції направити до Лозівського міськрайонного суду Харківської області і та особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Г.П. Мигаль

СудФранківський районний суд м.Львова
Дата ухвалення рішення12.03.2020
Оприлюднено13.03.2020
Номер документу88153069
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —465/7487/19

Ухвала від 24.06.2024

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Мигаль Г. П.

Ухвала від 13.12.2023

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Мигаль Г. П.

Ухвала від 15.11.2023

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Мигаль Г. П.

Ухвала від 01.11.2023

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Мигаль Г. П.

Ухвала від 12.03.2020

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Мигаль Г. П.

Ухвала від 10.02.2020

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Мигаль Г. П.

Ухвала від 09.01.2020

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Мигаль Г. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні