Ухвала
від 12.03.2020 по справі 341/1416/19
ГАЛИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Єдиний унікальний номер 341/1416/19

Номер провадження 2/341/211/20

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про закриття підготовчого засідання та

призначення справи до судового розгляду по суті,

про витребування доказів

12 березня 2020 року м. Галич

Галицький районний суд Івано-Франківської області в складі:

головуючого-судді Юсип І.М.

секретаря Король І.Л.

з участю представника позивача Зоренко О.В.,

представників відповідача Наливайко С.Я., Добрянського І.В.

розглянувши у підготовчому засіданні в м. Галичі справу за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю "авто-престиж Захід" про розірвання договору купівлі-продажу автомобіля та відшкодування вартості товару неналежної якості, -

в с т а н о в и в :

ОСОБА_1 звернувся до суду з позовом до відповідача і, просить постановити рішення, яким розірвати договір купівлі-продажу автомобіля від 04.06.2018 р. укладений між ним та відповідачем щодо придбання автомобіля;- стягнути з відповідача в його користь відшкодування вартості придбаного автомобіля у сумі 576 грн.;- стягнути з відповідача в його користь витрати на равову допомогу в розмірі 30 000 грн.;-стягнути з відповідача в його користь моральну шкоду в сумі 6000 грн.;-всі судові витрати покласти на відповідача.

Ухвалою судді від 07.11.2019 року провадження у зазначеній справі відкрито та призначено до підготовчого судового засідання.

В судове засідання з`явилися сторони.

Встановлено, що представник позивача позов підтримав та просить задоволити, а представники відповідачів позову не визнали, просили в такому відмовити, подавши письмовий відзив на позов.

Представник відповідача Наливайко ОСОБА_2 . заявив клопотання про витребування доказів, оскільки дані докази є важливими, що дасть можливість повно встановити обставини справи, подавши письмово.

Заслухавши думку учасників процесу щодо заявленого клопотання, суд приходить до висновку про його задоволення.

Відповідно до вимог ч.1 ст. 84 ЦПК України, учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Заслухавши думку учасників процесу, перевіривши матеріали справи, суд приходить до переконання, що клопотання є підставне та підлягає до задоволення, оскільки витребування даних доказів сприятиме належному вирішенню справи.

Згідно ч. 6 ст. 84 ЦПК України , будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду.

Докази, які вимагає суд, надсилаються до суду безпосередньо. Підстав для ухвалення судового рішення в підготовчому судовому засіданні немає.

Заслухавши доводи представника позивача, заперечення представників відповідача по даному позові, задоволивши клопотання про витребування доказів, вивчивши матеріали позовної заяви, вважаю, в справі є достатньо доказів для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст. 84, 197, 198, 200, 259, 260, 261 ЦПК України, суд,-

п о с т а н о в и в :

Закрити підготовче засідання у справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю "авто-престиж Захід" про розірвання договору купівлі-продажу автомобіля та відшкодування вартості товару неналежної якості та призначити дану справу до судового розгляду по суті на 02 червня 2020 року в приміщенні Галицького районного суду на 13 год. 20 хв. з викликом учасників справи.

Витребувати:

- у Галицького відділення поліції Тисменицького відділу поліції Головного управління національної поліції в Івано-Франківській області (вул. Шевченка, 9 м. Галич) копії належним чином завірені протоколу огляду місця події, повязаного з пожежею по АДРЕСА_1 12.05.2019 року з приєднаними до нього планами і схемами огляду місця події, матеріалами відео- та фотофіксації на електронному носії (диск, флеш-карта памяті), письмовими поясненнями спеціалістів, які брали участь у проведенні огляду, звітом про причини виникнення пожежі та іншими матеріалами, що є невідємною частиною даного протоколу.

Копію ухвали направити для виконання Галицькому відділенні поліції Тисменицького відділу поліції Головного управління національної поліції в Івано-Франківській області .

Зобов`язати Галицьке відділення поліції Тисменицького відділу поліції Головного управління національної поліції в Івано-Франківській області виконати вимоги ухвали протягом п`яти днів з дня отримання її копії.

Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов`язку подати витребувані судом докази.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:І. М. Юсип

Дата ухвалення рішення12.03.2020
Оприлюднено13.03.2020
Номер документу88169735
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —341/1416/19

Постанова від 15.03.2023

Цивільне

Івано-Франківський апеляційний суд

Томин О. О.

Постанова від 15.03.2023

Цивільне

Івано-Франківський апеляційний суд

Томин О. О.

Ухвала від 09.01.2023

Цивільне

Івано-Франківський апеляційний суд

Томин О. О.

Рішення від 14.11.2022

Цивільне

Галицький районний суд Івано-Франківської області

ГАПОЛЯК Т. В.

Ухвала від 21.01.2021

Цивільне

Галицький районний суд Івано-Франківської області

Гаполяк Т. В.

Ухвала від 12.03.2020

Цивільне

Галицький районний суд Івано-Франківської області

Юсип І. М.

Ухвала від 07.11.2019

Цивільне

Галицький районний суд Івано-Франківської області

Юсип І. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні