Ухвала
від 13.03.2020 по справі 365/102/20
ЗГУРІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 365/102/20

Номер провадження: 2/365/112/20

У Х В А Л А

13.03.2020 смт. Згурівка Київської області

Суддя Згурівського районного суду Київської області Денисенко Н.О.

у цивільній справі № 365/102/20

за позовом ОСОБА_1 , жителя АДРЕСА_1 ,

до Войтівської сільської ради Згурівського району Київської області, село Войтове вулиця Чкалова, буд. 1 Згурівського району Київської області, 07610,

про визнання права на земельну частку (пай) у порядку спадкування,

В С Т А Н О В И В:

Позивач виконав вимоги ст.ст. 175, 177 ЦПК України.

Клопотання позивача про витребування доказів задовольнити.

На підставі викладеного, керуючись ст. 187 ЦПК України,-

П О С Т А Н О В И В:

Цивільну справу № 365/102/20 прийняти до розгляду та відкрити провадження за правилами загального позовного провадження.

Призначити відкрите підготовче засідання в залі судового засідання Згурівського районного суду Київської області № 3 на 9 квітня 2020 року на 11 годин 30 хвилин.

Встановити строк Войтівській сільській раді Згурівського району Київської області для подання відзиву на позов - протягом 15 (п`ятнадцяти) днів із дня вручення ухвали про відкриття провадження.

Відповідач Войтівська сільська рада Згурівського району Київської області має право надіслати: 1) суду - відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову; 2) позивачу - копію відзиву та доданих до нього документів. У відзиві відповідач викладає заперечення проти позову. Вимоги до відзиву передбачені ст. 178 ЦПК України. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Встановити ОСОБА_1 триденний строк з дня отримання відзиву для надання відповіді на відзив до суду та відповідачу за правилами, встановленими частинами третьою-п`ятою статті 178 ЦПК України.

Запропонувати Войтівській сільській раді Згурівського району Київської області у триденний строк з дня отримання відповіді на відзив подати до суду заперечення проти такої відповіді, тобто викласти свої пояснення, міркування і аргументи щодо наведених позивачами у відповіді на відзив пояснень, міркувань і аргументів і мотиви їх визнання або відхилення, і документів, що підтверджують надіслання (надання) заперечень і доданих до нього доказів позивачам.

Копію ухвали про відкриття провадження у справі надіслати учасникам справи, копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів - відповідачу (в паперовій формі рекомендованим листом з повідомленням про вручення) протягом двох днів з дня її підписання суддею.

Зобов`язати Згурівську районну державну нотаріальну контору Київської області надати суду до 9 квітня 2020 року інформацію про заведення спадкової справи до майна померлого ІНФОРМАЦІЯ_1 ОСОБА_2 та інформацію про наявність складених ним заповітів.

Про дату, час і місце розгляду заяви повідомити учасників справи.

Можливість отримати інформацію щодо справи, що розглядається, учасники справи мають на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет. Веб-адреса сторінки: http://court.gov.ua/fair/sud1011 .

Ухвала оскарженню не підлягає і набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала підписана суддею 13 березня 2020 року.

Суддя Н.О. Денисенко

СудЗгурівський районний суд Київської області
Дата ухвалення рішення13.03.2020
Оприлюднено15.03.2020
Номер документу88181679
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —365/102/20

Рішення від 09.04.2020

Цивільне

Згурівський районний суд Київської області

Денисенко Н. О.

Ухвала від 13.03.2020

Цивільне

Згурівський районний суд Київської області

Денисенко Н. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні