Ухвала
від 06.03.2020 по справі 761/43787/19
КИЄВО-СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 761/43787/19

Провадження №2/369/2309/20

УХВАЛА

про витребування доказів

06.03.2020 м. Київ

Києво-Святошинський районний суд Київської області у складі:

головуючого судді Медведського М.Д.,

за участю секретаря Головатюк В.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Києві клопотання представника позивача про витребування доказів у справі за позовом Приватного підприємства "Альянс - Брок до ОСОБА_1 про стягнення неустойки за договором,-

ВСТАНОВИВ :

У провадженні Києво-Святошинського районного суду Київської області перебуває вищевказана цивільна справа.

Через канцелярію суду представником позивача було подано клопотання про витребування доказів, у якому просив суд витребувати у ПрАТ Київстар (03113, м. Київ, вул. Дегтярівська, 53) письмові відомості щодо здійснення дзвінків, зокрема, тих, на які не було відповіді, з номера НОМЕР_1 , особовий рахунок НОМЕР_2 , на номер телефона НОМЕР_3 у період липень-серпень 2018 року; Витребувати у Адміністратору сайту DOMIK.UA (04210, м. Київ, вул. Героїв Сталінграда, 6-Б, оф. 1) письмові підтвердження факту розміщення на сайті DOMIK.UA ( http://domik.ua/ ) оголошення про продаж 5-кімнатної квартири загальною площею 174,9 кв.м., розташованої за адресою АДРЕСА_1 , а також інші письмові докази, які можуть підтвердити обставини розміщення вказаного оголошення, а саме: персональні дані користувача, яким було розміщено оголошення (ПІБ, номер телефону, адреса електронної пошти тощо); спосіб підтвердження особи та/або контактної інформації користувача при створенні профілю; дата та строк розміщення оголошення на порталі DOMIK.UA (http://domik.ua/ ); Витребувати у Адміністратору сайту OLX ТОВ Ємаркет Україна (01014, м. Київ, вул. Болсуновська, буд. 13-15) письмові підтвердження факту розміщення на сайті OLX (https://www.olx.ua/) оголошення про продаж 5-кімнатної квартири загальною площею 174,9 кв.м., розташованої за адресою АДРЕСА_1 , а також інші письмові докази, які можуть підтвердити обставини розміщення вказаного оголошення, а саме: персональні дані користувача, яким було розміщено оголошення (ПІБ, номер телефону, адреса електронної пошти тощо).

У судове засідання сторони не з`явились. Про день, час та місце слухання справи повідомлені належним чином. Причини неявки суду не відомі. Заяв та клопотань про відкладення слухання справи до суду не надходило.

Відповідно до ч.1 та ч.3 ст.84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. Таке клопотання повинно бути подане в строк, зазначений у частинах другій та третій статті 83 цього Кодексу. У разі задоволення клопотання суд своєю ухвалою витребовує відповідні докази.

Беручи до уваги предмет спору, заявлені позовні вимоги та наявні у матеріалах справи докази, а також враховуючи, що обставини цивільних справ з`ясовуються судом на засадах змагальності, суд вважає, що клопотанням представника позивача підлягає до часткового задоволення, оскільки, для правильного та всебічного розгляду справи мають значення лише частина документів.

Керуючись ст. 84 ЦПК України, суд -

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання представника позивача про витребування доказів у справі за позовом Приватного підприємства "Альянс - Брок до ОСОБА_1 про стягнення неустойки за договором - задовольнити частково.

Витребувати у Адміністратора сайту DOMIK.UA (04210, м. Київ, вул. Героїв Сталінграда, 6-Б, оф. 1) письмові підтвердження факту розміщення на сайті DOMIK.UA ( http://domik.ua/ ) оголошення про продаж 5-кімнатної квартири загальною площею 174,9 кв.м., розташованої за адресою АДРЕСА_1 , а також інші письмові докази, які можуть підтвердити обставини розміщення вказаного оголошення, а саме: персональні дані користувача, яким було розміщено оголошення (ПІБ, номер телефону, адреса електронної пошти тощо); спосіб підтвердження особи та/або контактної інформації користувача при створенні профілю; дата та строк розміщення оголошення на порталі DOMIK.UA ( http://domik.ua/ );

Витребувати у Адміністратора сайту OLX ТОВ Ємаркет Україна (01014, м. Київ, вул. Болсуновська, буд. 13-15) письмові підтвердження факту розміщення на сайті OLX (https://www.olx.ua/) оголошення про продаж 5-кімнатної квартири загальною площею 174,9 кв.м., розташованої за адресою АДРЕСА_1 , а також інші письмові докази, які можуть підтвердити обставини розміщення вказаного оголошення, а саме: персональні дані користувача, яким було розміщено оголошення (ПІБ, номер телефону, адреса електронної пошти тощо).

Витребувані судом документи та інформацію надіслати на адресу Києво-Святошинського районного суду Київської області протягом п`яти календарних днів з дня отримання ухвали. У разі відсутності витребуваних документів повідомити суд письмово у встановлений термін для подачі доказів.

У задоволенні решти вимог клопотання відмовити.

В разі неподання витребуваних судом доказів у відповідності до п.3 ч.1, ч.2 ст.148 ЦПК України судом може вирішено питання про стягнення з винних осіб штрафу в дохід держави.

Ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення та оскарженню в апеляційному порядку не підлягає.

Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються в апеляційну скаргу на рішення суду.

Суддя М.Д. Медведський

СудКиєво-Святошинський районний суд Київської області
Дата ухвалення рішення06.03.2020
Оприлюднено18.03.2020
Номер документу88245186
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —761/43787/19

Рішення від 29.11.2021

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Дубас Т. В.

Ухвала від 18.02.2021

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Дубас Т. В.

Ухвала від 18.02.2021

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Дубас Т. В.

Рішення від 14.09.2020

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Дубас Т. В.

Ухвала від 06.03.2020

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Медведський М. Д.

Ухвала від 28.01.2020

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Медведський М. Д.

Ухвала від 05.12.2019

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Піхур О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні