Ухвала
від 20.03.2020 по справі 582/1551/19
НЕДРИГАЙЛІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Провадження № 2/582/25/20

Справа № 582/1551/19

Копія

Недригайлівський районний суд Сумської області

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

"20" березня 2020 р.

Недригайлівський районний суд Сумської області в складі:

головуючого судді - Петен Я.Л.,

за участю секретаря - Климась С.В.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду в смт Недригайлів за правилами загального позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 , смт Недригайлів Недригайлівського району Сумської області, до Недригайлівської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Недригайлівської селищної ради Сумської області (опорний заклад), смт Недригайлів Недригайлівського району Сумської області, за участі третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору - директора Недригайлівської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Недригайлівської селищної ради Сумської області (опорний заклад), ОСОБА_2 , смт Недригайлів Сумської області, про скасування наказу, поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу, -

В С Т А Н О В И В:

Відповідно до ст. 259, ч. ч. ст. 268 ЦПК України, суд вважає за необхідне скласти та підписати без проголошення вступну і резолютивну частини ухвали.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 12, 13, 89, 141, 247, 259, 263-265, 268, 273, 352, 354 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В:

1. Затвердити мирову угоду, укладену 20 березня 2020 року між позивачем ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , зареєстрованим за адресою: АДРЕСА_1 , фактично проживає за адресою: АДРЕСА_2 , реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_1 , з одного боку, та відповідачем Недригайлівською спеціалізованою загальноосвітньою школою І-ІІІ ступенів Недригайлівської селищної ради Сумської області (опорний заклад), розташованою за адресою: 42100, вул. Незалежності буд. 25, смт Недригайлів Недригайлівського району Сумської області, код ЄДРПОУ: 24022087, від імені якої діє директор ОСОБА_3 Наталія Іванівна, в наступній редакції:

Мирова Угода

смт Недригайлів 20 березня 2020 року

ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , зареєстрований за адресою: АДРЕСА_1 , фактично проживає за адресою: АДРЕСА_2 , реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_1 , з одного боку, та Недригайлівська спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Недригайлівської селищної ради Сумської області (опорний заклад), розташована за адресою: 42100, вул. Незалежності буд. 25, смт. Недригайлів Недригайлівського району Сумської області, код ЄДРПОУ: 24022087, від імені якої діє директор Колоусова Наталія Іванівна, з іншого боку, які окремо іменуються Сторона, а разом - Сторони, уклали дану мирову угоду про наступне:

1. Мирова угода укладається з метою врегулювання спору в цивільній справі №582/1551/19, що перебуває у провадженні Недригайлівського районного суду Сумської області.

2. Даною мировою угодою Сторони вирішили врегулювати спір, що виник між ними на наступних умовах визначених цією мировою угодою.

3. Підписуючи дану мирову угоду Сторони погодили наступний порядок врегулювання спору між ОСОБА_1 та Недригайлівською спеціалізованою загальноосвітньою школою І-ІІІ ступенів Недригайлівської селищної ради Сумської області (опорний заклад):

- З 26 листопада 2019 року поновити ОСОБА_1 , реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_1 , на посаді вчителя фізичної культури у Недригайлівській спеціалізованій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Недригайлівської селищної ради Сумської області (опорний заклад), з педагогічним навантаженням 24 години.

- З моменту підписання мирової угоди та винесення ухвали про її затвердження звільнити ОСОБА_1 , реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_1 з посади вчителя фізичної культури Недригайлівської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Недригайлівської селищної ради Сумської області (опорний заклад) у відповідності до п. 1 ч. 1 ст. 36 КЗпП України (за угодою сторін).

- Обов`язок по винесенню відповідних наказів та внесенню записів до трудової книжки покладається на директора Недригайлівської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Недригайлівської селищної ради Сумської області (опорний заклад).

- Недригайлівська спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Недригайлівської селищної ради Сумської області (опорний заклад) зобов`язана здійснити оплату середнього заробітку за час вимушеного прогулу терміном 84 робочих дні за період з 26.11.2019 року по 20.03.2020 року в сумі 30 859 (тридцять тисяч вісімсот п`ятдесят дев`ять) грн. 08 коп. на користь ОСОБА_1 , реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_1 . Виплата вказаних коштів (середнього заробітку) здійснюється із утриманням платежів і зборів передбачених законом.

- Недригайлівською спеціалізованою загальноосвітньою школою І-ІІІ ступенів Недригайлівської селищної ради Сумської області (опорний заклад) на користь ОСОБА_1 , реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_1 , сплачуються грошові кошти в сумі 1 695 (одна тисяча шістсот дев`яносто пять) грн. 05 коп. в рахунок відшкодування сплаченого позивачем судового збору.

- Недригайлівською спеціалізованою загальноосвітньою школою І-ІІІ ступенів Недригайлівської селищної ради Сумської області (опорний заклад) на користь ОСОБА_1 , реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_1 , сплачуються грошові кошти в сумі 3 000 (три тисячі) грн. 00 коп. в рахунок відшкодування витрат на правову допомогу.

- Сторони узгодили, що грошові кошти, сплата яких передбачається даною мировою угодою, сплачуються у строк визначений законодавством на випадок звільнення працівника за п. 1 ч. 1 ст. 36 КЗпП (за угодою сторін) шляхом безготівкового зарахування коштів на банківський рахунок, відкритий на ім`я ОСОБА_1 згідно реквізитів, за якими останній отримував заробітну плату в закладі до його звільнення.

4. У разі невиконання добровільно Сторонами умов цієї мирової угоди, вона виконується примусово в порядку передбаченому Законом України Про виконавче провадження .

5. Дана мирова угода набирає чинності з дня підписання її Сторонами та затвердження Недригайлівським районним судом Сумської області.

6. Мирова угода укладена в трьох примірниках по одному для кожного учасника цивільної справи та один для суду з метою приєднання до цивільної справи. Кожний примірник має однакову юридичну силу.

7. Підписуючи дану мирову угоду Директор Недригайлівської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Недригайлівської селищної ради Сумської області Колоусова Н.І. стверджує, що їй відомі наслідки укладання та затвердження судом даної мирової угоди, при підписанні мирової угоди вона діє добровільно, усвідомлюючи значення своїх дій, без будь-якого примусу та бажає настання наслідків, які викладені в мировій угоді.

Підписуючи дану мирову угоду ОСОБА_1 стверджує, що йому відомі наслідки укладання та затвердження судом даної мирової угоди, при підписанні мирової угоди він діє добровільно, усвідомлюючи значення своїх дій, без будь-якого примусу та бажає настання наслідків, які викладені в мировій угоді. ОСОБА_1 стверджує, що з підписанням даної мирової угоди трудовий спір між ним та Відповідачем врегульовано, претензій щодо порушення його трудових прав не має.

8. Сторони можуть відступати від домовленостей визначених цією мировою угодою виключно за спільною згодою.

Наслідки закриття провадження у справі у зв`язку з укладенням Мирової угоди, передбачені ст. 207, 208, 255 ЦПК України, сторонам роз`яснені і зрозумілі.

Підписи сторін:

Представник позивача, адвокат (підпис) ІНФОРМАЦІЯ_1 . ОСОБА_4 . Скляров

Представник відповідача, адвокат (підпис) ІНФОРМАЦІЯ_2 . Шунько

2. Провадження у справі за позовом ОСОБА_1 , смт Недригайлів, Недригайлівського району Сумської області, до Недригайлівської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Недригайлівської селищної ради Сумської області (опорний заклад), смт Недригайлів, Недригайлівського району Сумської області, за участі третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору - директора Недригайлівської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Недригайлівської селищної ради Сумської області (опорний заклад), ОСОБА_2 , про скасування наказу, поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу, - закрити.

Згідно з вимогами ст. 208 ЦПК України, виконання мирової угоди здійснюється особами, які її уклали, в порядку і в строки, передбачені цією угодою.

Ухвала може бути оскаржена шляхом подання апеляційної скарги протягом 15 днів з дня складення повної ухвали до Сумського апеляційного суду у встановленому законом порядку.

Повний текст ухвали буде складено до 25.03.2020 включно.

Суддя:підпис З оригіналом згідно

Суддя: Я. Л. Петен

Дата ухвалення рішення20.03.2020
Оприлюднено23.03.2020
Номер документу88342604
СудочинствоЦивільне
Сутьскасування наказу, поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу

Судовий реєстр по справі —582/1551/19

Ухвала від 20.03.2020

Цивільне

Недригайлівський районний суд Сумської області

Петен Я. Л.

Ухвала від 20.03.2020

Цивільне

Недригайлівський районний суд Сумської області

Петен Я. Л.

Ухвала від 11.02.2020

Цивільне

Недригайлівський районний суд Сумської області

Петен Я. Л.

Ухвала від 20.12.2019

Цивільне

Недригайлівський районний суд Сумської області

Петен Я. Л.

Ухвала від 06.12.2019

Цивільне

Недригайлівський районний суд Сумської області

Петен Я. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні