Ухвала
від 25.03.2020 по справі 579/470/20
КРОЛЕВЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 579/470/20

2/579/305/20

УХВАЛА

про залишення позовної заяви без руху

25 березня 2020 року м.Кролевець

Суддя Кролевецького районного суду Сумської області Моргун О.В., розглянувши позовну заяву Кролевецької районної державної адміністрації в інтересах малолітніх ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 до ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , треті особи служба у справах дітей Кролевецької районної державної адміністрації, Яровська сільська рада, про відібрання дітей від матері та батьків без позбавлення їх батьківських прав,-

В С Т А Н О В И В:

Позивач Кролевецька районна державна адміністрація звернулася до суду з позовом до ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , в якому просить суд відібрати дітей від матері та батьків без позбавлення їх батьківських прав.

Однак, зазначена позовна заява підлягає залишенню без руху, оскільки подана з порушенням вимог п.2 ч.3 ст. 175 ЦПК України, за змістом якого позовна заява, серед іншого, повинна містити: місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання чи перебування (для фізичних осіб) сторін та інших учасників справи, поштовий індекс; ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України; відомі номери засобів зв`язку, офіційної електронної адреси та адреси електронної пошти.

За змістом п.2 ч.3 ст. 175 ЦПК України це обов`язкова вимога, позовна заява «повинна містити» .

Однак, всупереч п.2 ч.3 ст. 175 ЦПК України в позовній заяві не зазначено місце проживання чи перебування відповідача ОСОБА_9 (останнє відоме зареєстроване місце його проживання чи перебування), поштовий індекс.

Крім того, в порушення п.2 ч.3 ст. 175 ЦПК України в позовній заяві не зазначено повного найменування та повної адреси місцезнаходження, поштовий індекс третьої особи Яровської сільської ради; ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України третьої особи Яровської сільської ради; відомі номери засобів зв`язку, офіційної електронної адреси та адреси електронної пошти сторін та третіх осіб (якщо такі відомості позивачу відомі).

Відповідно до ч.1 ст.185 ЦПК України суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у статтях 175 і 177 цього Кодексу, протягом п`яти днів з дня надходження до суду позовної заяви постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху.

Враховучи викладене, положення ч.1 ст.185 ЦПК України, суд приходить до висновку, що позовна заява Кролевецької районної державної адміністрації в інтересах малолітніх ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 до ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , треті особи служба у справах дітей Кролевецької районної державної адміністрації, Яровська сільська рада, про відібрання дітей від матері та батьків без позбавлення їх батьківських прав підлягає залишенню без руху з наданням позивачу строку для усунення недоліків.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 175, 185, 260, 261, 353 ЦПК України, суддя,

У Х В А Л И В:

залишити без руху позовну заяву Кролевецької районної державної адміністрації в інтересах малолітніх ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 до ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , треті особи служба у справах дітей Кролевецької районної державної адміністрації, Яровська сільська рада, про відібрання дітей від матері та батьків без позбавлення їх батьківських прав.

Надати позивачу строк 7 днів з дня вручення цієї ухвали для усунення недоліків, а саме, зазначити:

- останнє відоме зареєстроване місце проживання чи перебування відповідача ОСОБА_9 , поштовий індекс;

- повне найменування та повну адресу місцезнаходження, поштовий індекс третьої особи Яровської сільської ради;

- ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України третьої особи Яровської сільської ради;

- відомі номери засобів зв`язку, офіційної електронної адреси та адреси електронної пошти сторін та третіх осіб (якщо такі відомості позивачу відомі).

Роз`яснити позивачу, що в разі якщо у вказаний строк недоліки позовної заяви не будуть усунуті, позовна заява вважається неподаною і повертається позивачеві.

Копію ухвали надіслати позивачу.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет: http://kr.su.court.gov.ua/sud1809/gromadyanam/csz/.

Ухвала не підлягає оскарженню окремо від рішення суду.

СуддяО. В. Моргун

СудКролевецький районний суд Сумської області
Дата ухвалення рішення25.03.2020
Оприлюднено26.03.2020
Номер документу88419401
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —579/470/20

Рішення від 27.08.2020

Цивільне

Кролевецький районний суд Сумської області

Моргун О. В.

Рішення від 27.08.2020

Цивільне

Кролевецький районний суд Сумської області

Моргун О. В.

Ухвала від 17.06.2020

Цивільне

Кролевецький районний суд Сумської області

Моргун О. В.

Ухвала від 09.04.2020

Цивільне

Кролевецький районний суд Сумської області

Моргун О. В.

Ухвала від 25.03.2020

Цивільне

Кролевецький районний суд Сумської області

Моргун О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні