Ухвала
від 25.03.2020 по справі 465/1790/20
ФРАНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

465/1790/20

1-кс/465/579/20

У Х В А Л А

про відкриття провадження

25.03.2020 м. Львів

Слідчий суддя Франківськогорайонного судум.Львова ОСОБА_1 ,вивчивши матеріали скаргиТовариства зобмеженою відповідальністю«Автопоміч» в особікерівника ОСОБА_2 на бездіяльність посадових осіб Франківського ВП ГУ НП у Львівській області, що полягає у невнесенні відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань про кримінальне правопорушення,-

В С Т А Н О В И В :

Скаржник , - Товариство з обмеженою відповідальністю «Автопоміч» в особі керівника ОСОБА_2 звернулося до суду із скаргою на бездіяльність посадових осіб Франківського ВП ГУ НП у Львівській області, що полягає у невнесенні відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань про кримінальне правопорушення.

Обґрунтовуючи скаргупокликається нате,що 11.03.2020було подано заяву про злочин до Франківського ВП ГУ НП у Львівській області. Заяву зареєстровано під № М-364. Відповідно до поданої заяви, повідомлялось про вчинення підробки підпису на документах, що містяться в матеріалах цивільної справи № 465/7487/19. В матеріалах справи містяться підроблені документи, а саме, позовна заява, заява про відмову від позову, клопотання про розгляд справи в режимі відеоконференції. Підписи на вказаних документах відрізняються від підписів ОСОБА_3 , зокрема, на підписах в паспорті або інших документах де ОСОБА_3 особисто ставив підпис. Враховуючи, що підписи візуально відрізняються від реальних підписів ОСОБА_3 суд визнав явку ОСОБА_3 обов`язковою, проте, ОСОБА_3 не з`явився у судове засідання. Підробка документів очевидна навіть при огляді органолептичним методом, на що звернула також увагу суддя ОСОБА_4 , у судовому засіданні. Вказані дії містять ознаки складу злочину передбаченого ст. 358 КК України.

18.03.2020 скаржник отримав відповідь від органу досудового розслідування, з якої стало відомо, що відомості по вказаній вище заяві до ЄРДР не вносились. Просить скаргу задовольнити.

Скарга підлягає розгляду у Франківському районному суді м. Львова, а із змісту такої вбачаються підстави для відкриття провадження у справі.

На підставі наведеного, керуючись статтями 303-305 КПК України,-

П О С ТА Н О В И В :

Відкрити провадженняу справіза скаргою Товаристваз обмеженоювідповідальністю «Автопоміч» вособі керівника ОСОБА_2 на бездіяльність посадових осіб Франківського ВП ГУ НП у Львівській області, що полягає у невнесенні відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань про кримінальне правопорушення.

Призначити скаргу до розгляду у відкритому судовому засіданні у приміщенні Франківського районного суду м. Львова за адресою: м. Львів, вул. Генерала Чупринки, 69 на 02 квітня 2020 року о 10 год. 00 хв. в залі суду та повідомити учасників судового розгляду про час і місце розгляду скарги.

У судове засідання викликати слідчого, якого зобов`язати представити матеріали кримінального провадження та сторін права, яких порушено.

Ухвала остаточна та оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_5

СудФранківський районний суд м.Львова
Дата ухвалення рішення25.03.2020
Оприлюднено07.02.2023
Номер документу88478682
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за скаргами на дії та рішення правоохоронних органів, на дії чи бездіяльність слідчого, прокурора та інших осіб під час досудового розслідування бездіяльність слідчого, прокурора стосовно невнесення відомостей про кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань

Судовий реєстр по справі —465/1790/20

Ухвала від 02.04.2020

Кримінальне

Франківський районний суд м.Львова

Кузь В. Я.

Ухвала від 25.03.2020

Кримінальне

Франківський районний суд м.Львова

Кузь В. Я.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні