Ухвала
від 01.04.2020 по справі 517/70/20
ФРУНЗІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 517/70/20

Провадження № 2-о/517/14/2020

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про закінчення підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду

01 квітня 2020 року смт. Захарівка

Фрунзівський районний суд Одеської області в складі:

головуючого судді Тростенюка В.А.,

при секретареві Грабовій І.Г.,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в смт. Захарівка цивільну справу за заявою ОСОБА_1 , представник за ордером: адвокат Корой Іван Дмитрович, заінтересована особа: Мар`янівська сільська рада Захарівського району Одеської області про встановлення факту реєстрації шлюбу та факту належності правовстановлюючого документу, -

встановив:

Ухвалою суду від 31 січня 2020 року зазначену цивільну справу було прийнято до свого провадження та призначено до підготовчого судового засідання.

Підготовче провадження починається відкриттям провадження у справі і закінчується закриттям підготовчого засідання.

В підготовче судове засідання сторони не з`явилися, будучи належним чином повідомлені про місце, час та дату підготовчого судового розгляду.

Заявник та його представник у підготовче судове засідання не з`явилися, надавши заяву про проведення підготовчого засідання без їх участі. Заявлені вимоги підтримують у повному обсязі та просять їх задовольнити.

Представник заінтересованої особи Мар`янівської сільської рада Захарівського району Одеської області у підготовче судове засідання не з`явився, надавши заяву про проведення підготовчого засідання без його участі. Вимоги заяви визнає у повному обсязі та не заперечує проти їх задоволення.

Відповідно до ч. 2 ст. 247 ЦПК України у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Суд при підготовці справи до судового розгляду, ознайомившись з матеріалами справи, вважає, що були проведені всі підготовчі дії, передбачені ст. 197 ЦПК України, а тому є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Відповідно до п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, керуючись ст. 196 - 198, п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України, суд,-

постановив:

Підготовче провадження по справі за заявою ОСОБА_1 , представник за ордером: адвокат Корой Іван Дмитрович, заінтересована особа: Мар`янівська сільська рада Захарівського району Одеської області про встановлення факту реєстрації шлюбу та факту належності правовстановлюючого документу вважати закінченим та призначити вказану справу до розгляду по суті на 09 годину 00 хвилин 07 квітня 2020 року .

Викликати сторони в судове засідання.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею і оскарженню не підлягає.

Суддя:

СудФрунзівський районний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення01.04.2020
Оприлюднено03.04.2020
Номер документу88536920
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —517/70/20

Рішення від 07.04.2020

Цивільне

Фрунзівський районний суд Одеської області

Тростенюк В. А.

Ухвала від 01.04.2020

Цивільне

Фрунзівський районний суд Одеської області

Тростенюк В. А.

Ухвала від 10.03.2020

Цивільне

Фрунзівський районний суд Одеської області

Тростенюк В. А.

Ухвала від 31.01.2020

Цивільне

Фрунзівський районний суд Одеської області

Тростенюк В. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні