Ухвала
від 01.04.2020 по справі 423/546/20
ПОПАСНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

єдиний унікальний номер справи 423/546/20

номер провадження 2-о/423/63/20

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

01 квітня 2020 року місто Попасна

Попаснянський районний суд Луганської області у складі головуючої судді Лизенко І.В., за участі секретаря судового засідання Кузьменко Ю.О., розглянувши у відкритому судовому засіданні цивільну справу за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа: Попаснянський районний центр зайнятості, про встановлення факту припинення трудових відносин,

ВСТАНОВИВ:

Заявниця 28.02.2020 звернулася до суду із заявою в порядку окремого провадження, у якій просить встановити факт припинення трудових відносин між нею та Приватним акціонерним товариством Кіровський ковальський завод Центрокуз , яке знаходиться за адресою: Луганська область, м.Голубівка (до перейменування м.Кіровськ), вул.Недєліна, б.41, на підставі ст.38 КЗпП України за власним бажанням, з визначенням дати припинення трудових відносин згідно з даними відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків.

Провадження у справі відкрите 28 лютого 2020 року суддею Лизенко І.В., яка ухвалила розгляд справи проводити в окремому провадженні і призначила справу до розгляду.

Заявниця в судове засідання не з`явилася, надала заяву про витребування доказів, а саме витребувати від Управління соціального захисту населення Попаснянскої районної державної адміністрації відомості про суми виплачених доходів на утримання податків ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_1 , за час перебування на лікарняному по збереженню дитини та у декретній відпустці по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку за період з 27 грудня 2010 року, які необхідні для визначення дати припинення трудових відносин за 2014-2019 роки.

Представник заінтересованої особи в судове засідання не з`явився, про причини неявки не повідомив.

Суд приходить до висновку про задоволення клопотання заявниці з наступних підстав.

Судом встановлено, що заявниця не має можливості самостійно отримати докази, які просить витребувати, при цьому такі докази мають значення для правильного вирішення справи, тому з урахуванням зазначеного вище, докази (відомості з Управління соціального захисту населення Попаснянскої районної державної адміністрації відомості про суми виплачених доходів на утримання податків ОСОБА_1 , за час перебування на лікарняному по збереженню дитини та у декретній відпустці по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку за період з 27 грудня 2010 року) можуть бути витребувані судом.

Судове засідання слід відкласти у зв`язку з витребування доказів.

На підставі вищенаведеного, керуючись ст.84 ЦПК України , суд -

УХВАЛИВ:

Відкласти судове засідання у цивільній справі за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа: Попаснянський районний центр зайнятості, про встановлення факту припинення трудових відносин, до 08-50 год. 24.04.2020 року.

Витребувати від Управління соціального захисту населення Попаснянскої районної державної адміністрації відомості про суми виплачених доходів на утримання податків ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_1 , за час перебування на лікарняному по у звязку з вагітністю та пологами, а також у відпустці по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку за період з 27 грудня 2010 року, зазначивши найменування юридичної особи (роботодавця), у якій обліковано листок непрацездатності, яка надавала відпустку по догляду за дитиною, на який період надано відпустку.

Роз`яснити, що будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду. Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали. У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом. Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов`язку подати витребувані судом докази.

Копію ухвали надіслати учасникам справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України http://pp.lg.court.gov.ua/sud1222/

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Ухвала не підлягає оскарженню.

Суддя І.В. Лизенко

Дата ухвалення рішення01.04.2020
Оприлюднено03.04.2020
Номер документу88544240
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —423/546/20

Рішення від 24.04.2020

Цивільне

Попаснянський районний суд Луганської області

Лизенко І. В.

Ухвала від 01.04.2020

Цивільне

Попаснянський районний суд Луганської області

Лизенко І. В.

Ухвала від 28.02.2020

Цивільне

Попаснянський районний суд Луганської області

Лизенко І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні