Ухвала
від 03.04.2020 по справі 388/297/20
ДОЛИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Долинський районний суд Кіровоградської області

110 м. м. Долинська Долинський район Кіровоградська область Україна 28500

Справа № 388/297/20

УХВАЛА

Іменем України

03.04.2020 рокум. Долинська

Суддя Долинського районного суду Кіровоградської області Баранський Д.М., розглянувши позовну заяву заступника керівника Олександрійської місцевої прокуратури Кіровоградської області в інтересах держави в особі Кіровоградської обласної державної адміністрації, Новогригорівської Другої сільської ради Долинського району Кіровоградської області до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості з орендної плати, -

ВСТАНОВИВ:

У березні 2020 року заступник керівника Олександрійської місцевої прокуратури Кіровоградської області звернувся до суду з цим позовом в інтересах держави в особі Кіровоградської обласної державної адміністрації, Новогригорівської Другої сільської ради Долинського району Кіровоградської області до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості з орендної плати.

Розглянувши подану позовну заяву, дійшов до висновку про залишення її без руху з таких підстав.

Згідно з ч. 1 ст. 177 ЦПК України позивач повинен додати до позовної заяви її копії та копії всіх документів, що додаються до неї, відповідно до кількості відповідачів і третіх осіб.

Письмовими доказами є документи (крім електронних документів), які містять дані про обставини, що мають значення для правильного вирішення спору (ч. 1 ст. 95 ЦПК України).

До позову додано копії письмових доказів, що посвідчені підписом прокурора. Однак частина копій цих доказів не дозволяє вільно читати зміст документів; а саме: корінець податкового повідомлення рішення від 30 червня 2019 року; корінець податкового повідомлення рішення від 9 липня 2018 року.

Згідно з ч. 1 ст. 185 ЦПК України суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у статтях 175 і 177 цього Кодексу, протягом п`яти днів з дня надходження до суду позовної заяви постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху.

З огляду на вищезазначене, позовна заява підлягає залишенню без руху до усунення прокурором недоліків, шляхом подання супровідним листом через канцелярію суду заяви про усунення недоліків з доданням копій доказів для суду та відповідача, що дозволяють читати зміст документів, а саме: корінця податкового повідомлення рішення від 30 червня 2019 року; корінця податкового повідомлення рішення від 9 липня 2018 року.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 175, 185 ЦПК України, -

УХВАЛИВ:

Залишити без руху позовну заяву заступника керівника Олександрійської місцевої прокуратури Кіровоградської області в інтересах держави в особі Кіровоградської обласної державної адміністрації, Новогригорівської Другої сільської ради Долинського району Кіровоградської області до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості з орендної плати.

Надати заступнику керівника Олександрійської місцевої прокуратури Кіровоградської області, який діє в інтересах держави в особі Кіровоградської обласної державної адміністрації, Новогригорівської Другої сільської ради Долинського району Кіровоградської області строк для усунення недоліків позовної заяви, а саме десять днів з дня отримання копії цієї ухвали.

Роз`яснити, що у разі виконання вимог цієї ухвали у встановлений строк, позовна заява буде вважатися поданою в день первісного її подання. Інакше заява вважатиметься неподаною і повернеться.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Д. М. Баранський

СудДолинський районний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення03.04.2020
Оприлюднено06.04.2020
Номер документу88584051
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —388/297/20

Ухвала від 15.06.2021

Цивільне

Долинський районний суд Кіровоградської області

Баранський Д. М.

Рішення від 07.08.2020

Цивільне

Долинський районний суд Кіровоградської області

Баранський Д. М.

Ухвала від 21.04.2020

Цивільне

Долинський районний суд Кіровоградської області

Баранський Д. М.

Ухвала від 03.04.2020

Цивільне

Долинський районний суд Кіровоградської області

Баранський Д. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні