Ухвала
від 06.04.2020 по справі 408/7090/19-ц
БІЛОВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 408/7090/19-ц

Провадження № 2/408/533/20

УХВАЛА

про відкриття провадження у цивільній справі

06 квітня 2020 року смт Біловодськ

Суддя Біловодського районного суду Луганської області Соболєв Є.О., перевіривши позовну заяву ОСОБА_1 до ОСОБА_2 та ОСОБА_3 , третя особа - Станично-Луганська селищна рада Луганської області, про визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням, -

ВСТАНОВИВ:

Зазначену позовну заяву належить розглядати в порядку цивільного судочинства.

Дана позовна заява подана до Біловодського районного суду Луганської області на підставі ч. 9 ст. 28 ЦПК України - за останнім відомим зареєстрованим місцем проживання або перебування відповідачів, отже підсудна Біловодському районному суду Луганської області.

Позовна заява відповідає вимогам ст. ст. 175, 177 ЦПК України, підстав для залишення її без руху, повернення позивачу, відмови у відкритті провадження у справі не вбачається.

Враховуючи зміст позовної заяви та характер наданих доказів, позовну заяву слід розглядати за правилами загального позовного провадження.

З метою виконання вимог передбачених ч. 1 ст. 189 ЦПК України слід розпочати підготовче провадження та призначити підготовче засідання у справі.

На підставі наведеного, керуючись ст.ст. 19, 187, 189,190 ЦПК України,

УХВАЛИВ:

Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 (зареєстроване місце проживання: АДРЕСА_1 ) до ОСОБА_2 (останнє відоме зареєстроване місце проживання: АДРЕСА_1 ) та ОСОБА_3 (останнє відоме зареєстроване місце проживання: АДРЕСА_1 ), третя особа - Станично-Луганська селищна рада Луганської області (місцезнаходження: Луганська область, Станично-Луганський район, смт Станиця Луганська, вул. Центральна, 52), про визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням.

Призначити справу до розгляду у порядку загального позовного провадження.

Розпочати підготовче провадження та призначити підготовче судове засідання у справі на 13 годину 40 хвилин 05 травня 2020 року у приміщенні Біловодського районного суду Луганської області за адресою: 92801, Луганська область, смт Біловодськ, вул. Луганська, 30.

Надіслати учасникам справи копію ухвали про відкриття провадження у справі. Одночасно з копією ухвали про відкриття провадження у справі відповідачам та третій особі надіслати копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Визначити відповідачам п`ятнадцятиденний строк, з дня вручення даної ухвали, копії позовної заяви та додатків до неї, для надання відзиву на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України, і всіх письмових та електронних доказів (які можливо доставити до суду), висновків експертів і заяв свідків, що підтверджують заперечення проти позову до суду з підтвердженням направлення позивачу копії відзиву та доданих до нього документів.

Встановити позивачу п`ятиденний строк з дня отримання відзиву для подання відповіді на відзив, в якій він має викласти письмово свої міркування, аргументи та надати відповідні докази, та направити її суду з підтвердженням про направлення відповіді на відзив відповідачам.

Відповідачі не пізніше п`яти днів з дня отримання відповіді позивача на відзив, до початку розгляду справи по суті, мають право підготувати заперечення на відповідь на відзив, та направити їх позивачу та суду з підтвердженням такого направлення.

Роз`яснити учасникам справи, що подання заяв по суті справи (позовна заява; відзив на позовну заяву (відзив); відповідь на відзив; заперечення) є їхнім правом. У разі ненадання учасником розгляду заяви по суті справи у встановлений судом або законом строк без поважних причин, суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://bv.lg.court.gov.ua (http://court.gov.ua/fair/sud1204).

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання.

Суддя Є.О. Соболєв

СудБіловодський районний суд Луганської області
Дата ухвалення рішення06.04.2020
Оприлюднено09.04.2020
Номер документу88659399
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —408/7090/19-ц

Рішення від 16.11.2021

Цивільне

Біловодський районний суд Луганської області

Булгакова Г. В.

Ухвала від 11.10.2021

Цивільне

Біловодський районний суд Луганської області

Булгакова Г. В.

Ухвала від 09.03.2021

Цивільне

Біловодський районний суд Луганської області

Соболєв Є. О.

Ухвала від 06.04.2020

Цивільне

Біловодський районний суд Луганської області

Соболєв Є. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні