Ухвала
від 07.04.2020 по справі 761/11253/19
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 761/11253/19

Провадження № 6/761/510/2020

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

07 квітня 2020 року суддя Шевченківського районного суду міста Києва Фролова І.В., вивчаючи матеріали заяви Державного підприємство Запорізький науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації про скасування виконавчого листа у справі за позовом ОСОБА_1 до Державного підприємства Запорізький науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації , третя особа - Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України про стягнення заробітної плати, середнього заробітку за час вимушеного прогулу, а також компенсації втрати частини заробітної плати,-

в с т а н о в и в:

В березні 2020 року до Шевченківського районного суду м. Києва надійшла заява Державного підприємства Запорізький науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації про скасування виконавчого листа у справі за позовом ОСОБА_1 до Державного підприємства Запорізький науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації , третя особа - Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України про стягнення заробітної плати, середнього заробітку за час вимушеного прогулу, а також компенсації втрати частини заробітної плати.

Згідно протоколу автоматизованого розподілу судової справи між суддями, 26 березня 2020 року вказана заява розподілена для розгляду судді Фроловій І.В.

Разом з тим, вивчивши матеріали поданої заяви, суд вважає, що вона не відповідає вимогам ст. 183 ЦПК України.

Відповідно до абз. 2 ч. 2 ст. 183 ЦПК України, до заяви, скарги, клопотання чи заперечення, які подаються на стадії виконання судового рішення, в тому числі в процесі здійснення судового контролю за виконанням судових рішень, додаються докази їх надіслання (надання) іншим учасникам справи (провадження).

Однак, заявником не додано до заяви про скасування виконавчого листа докази надіслання (надання) копій заяви іншим учасникам справи (провадження).

Відповідно до ч. 4 ст. 183 ЦПК України суд, встановивши, що письмову заяву (клопотання, заперечення) подано без додержання вимог частини першої або другої цієї статті, повертає її заявнику без розгляду.

Відповідно до ст. 443 ЦПК України питання про визначення частки майна боржника у майні, яким він володіє спільно з іншими особами, вирішується судом за поданням державного чи приватного виконавця. Суд у десятиденний строк розглядає це питання у судовому засіданні з повідомленням сторін та заінтересованих осіб. Неявка сторін та інших осіб не є перешкодою для вирішення питання про визначення частки майна боржника у майні, яким він володіє спільно з іншими особами. Невиконання вимог ч.2 ст. 183 ЦПК України унеможливлює розгляд заяви у строк, встановлений ст. 443 ЦПК України.

За таких обставин, враховуючи положення ч.2 ст. 183 ЦПК України суд прийшов до висновку, що подання необхідно повернути заявнику без розгляду та роз`яснити необхідність виконання вимог щодо надіслання копії вказаного подання з додатками іншим учасникам справи (провадження).

Разом із тим, суд роз`яснює, що повернення подання не перешкоджає повторному зверненню із поданням до суду, якщо перестануть існувати обставини, що стали підставою для повернення подання.

З огляду на викладене та керуючись ст.ст. 177, 183, 185, 259-261,443, 450 ЦПК України, суддя, -

у х в а л и в:

Заяву Державного підприємства Запорізький науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації про скасування виконавчого листа у справі за позовом ОСОБА_1 до Державного підприємства Запорізький науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації , третя особа - Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України про стягнення заробітної плати, середнього заробітку за час вимушеного прогулу, а також компенсації втрати частини заробітної плати - повернути заявнику без розгляду.

Ухвала може бути оскаржена до Київського апеляційного суду через Шевченківський районний суду міста Києва протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена в день її складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження ухвали суду - якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення зазначених вище строків, або після перегляду ухвали в апеляційному порядку, якщо її не скасовано.

Суддя:

Дата ухвалення рішення07.04.2020
Оприлюднено09.04.2020
Номер документу88665768
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення заробітної плати, середнього заробітку за час вимушеного прогулу, а також компенсації втрати частини заробітної плати

Судовий реєстр по справі —761/11253/19

Ухвала від 18.06.2021

Цивільне

Київський апеляційний суд

Стрижеус Анатолій Миколайович

Постанова від 16.04.2021

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Петров Євген Вікторович

Ухвала від 11.09.2020

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Петров Євген Вікторович

Ухвала від 06.08.2020

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Петров Євген Вікторович

Постанова від 24.06.2020

Цивільне

Київський апеляційний суд

Стрижеус Анатолій Миколайович

Ухвала від 03.06.2020

Цивільне

Київський апеляційний суд

Стрижеус Анатолій Миколайович

Ухвала від 07.04.2020

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Фролова І. В.

Ухвала від 20.03.2020

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Фролова І. В.

Ухвала від 10.03.2020

Цивільне

Київський апеляційний суд

Стрижеус Анатолій Миколайович

Ухвала від 06.02.2020

Цивільне

Київський апеляційний суд

Стрижеус Анатолій Миколайович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні