Ухвала
від 09.04.2020 по справі 705/597/20
УМАНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №705/597/20

2/705/1410/20

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті

09 квітня 2020 року місто Умань

Уманський міськрайонний суд Черкаської області в складі

судді Кормана О.В.

з участю

секретаря судового засідання Власової Т.Ю.

розглянувши у підготовчому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Ропотуської сільської ради про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини,

В С Т А Н О В И В:

До Уманського міськрайонного суду Черкаської області звернулась ОСОБА_1 з позовом до Ропотуської сільської ради про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини.

Позивач ОСОБА_1 у підготовче засідання не з`явилась. 09.04.2020 року представником позивача ОСОБА_2 до канцелярії суду подано заяву позивача, в якій вона просить справу слухати за її відсутності за участі її представника адвоката Єременко І.В. Позовні вимоги підтримує повністю та просить їх задовольнити.

Представник позивача - адвокат Єременко І.В. у підготовче засідання не з`явилась, подала до канцелярії суду заяву, в якій просить підготовче засідання провести у її відсутність, позовні вимоги підтримує повністю та просить їх задовольнити.

Представник відповідача Ропотуської сільської ради у підготовче засідання не з`явився. На адресу суду надійшов відзив на позовну заяву, підписаний Ропотуським сільським головою Затишняком О., в якому він просить позов задовольнити, розглянути справу за відсутності їхнього представника.

Суд, враховуючи заяви сторін, ухвалив провести підготовче засідання без участі позивача, представника позивача та представника відповідача.

Під час вирішення питань, передбачених ч.2 ст.197 ЦПК України судом встановлено, що позивач позов підтримує, позовні вимоги не уточнювала і не змінювала, заяв чи клопотань про залучення до участі у справі інших осіб, витребування доказів, призначення експертиз, надання судових доручень, виклик у судове засідання свідків, експертів, спеціалістів, перекладачів, забезпечення позову не подавала.

Відповідачем також не було подано заяв чи клопотань по питаннях, визначених у ч.2 ст.197 ЦПК України.

Під час підготовчого засідання судом встановлений порядок з`ясування обставин, на які посилається позивач як на підставу своїх вимог, та порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються під час розгляду справи по суті, про що зазначено в протоколі судового засідання.

Суд прийшов до висновку про можливість закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст. 197, 200 ЦПК України, суд,

У Х В А Л И В:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Ропотуської сільської ради про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини.

Призначити справу до судового розгляду по суті 19 травня 2020 року о 12 годині 00 хвилин в залі судових засідань Уманського міськрайонного суду Черкаської області за адресою: м. Умань, вул. Кизила Андрія, 18.

Судовий розгляд проводити у відкритому судовому засіданні суддею одноособово з викликом сторін.

Ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення та не підлягає оскарженню в апеляційному порядку.

Суддя О.В. Корман

СудУманський міськрайонний суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення09.04.2020
Оприлюднено10.04.2020
Номер документу88676521
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —705/597/20

Рішення від 05.10.2020

Цивільне

Уманський міськрайонний суд Черкаської області

Корман О. В.

Рішення від 05.10.2020

Цивільне

Уманський міськрайонний суд Черкаської області

Корман О. В.

Ухвала від 09.04.2020

Цивільне

Уманський міськрайонний суд Черкаської області

Корман О. В.

Ухвала від 17.02.2020

Цивільне

Уманський міськрайонний суд Черкаської області

Корман О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні