Ухвала
від 22.01.2009 по справі 6-56/09
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 6-56/09

УХВАЛА

22 січня 2009 року Шевченківськ ий районний суд м. Києва У скла ді: головуючого судді Юзько вої О.Л.

При секретарі Борисенко А.Ю .

Розглянувши у відкритому судовому засіданні заяву Ф едорченка Валерія Петровича -представника Товариства з обмеженою відповідальністю «Видавничій дім «Ормос» про ухвалення додаткового рішен ня по цивільній справі за поз овом ОСОБА_2 до Товариства з обмеженою відповідальніст ю «Інформаційне Агенство «Ін терфакс-Україна», ОСОБА_3, Підприємства з іноземними і нвестиціями у формі товарист ва з обмеженою відповідальні стю Телерадіокомпанія «НБМ» (радіо «Радіо 5» Ніко fm-народне радіо» ), Товариства з обмежен ою відповідальністю «Видавн ичій дім «Ормос» ( Міжнародни й громадсько-політичний тижн евик «Дзеркало тижня» ), Товар иства з обмеженою відповідал ьністю «Львівська газета», Т овариства з обмеженою відпов ідальністю «Рекламно-інформ аційна агенція «Партнер» (Що тижневик «РІА-Вінниця»), Това риства з обмеженою відповіда льністю «Регіна» ЛТД (Вінниц ька обласна щотижнева газета «33 канал»), ОСОБА_4, ОСОБА _5 про захист честі, гідності та діловою репутації, відшко дування моральної шкоди, -

ВСТАНОВИВ:

Рішенням Шевченківського районного суду м. Києва від Об грудня 2006 року по справі за поз овом ОСОБА_2 до Товариства з обмеженою відповідальніст ю «Інформаційне Агенство «Ін терфакс-Україна», ОСОБА_3, Підприємства з іноземними і нвестиціями у формі товарист ва з обмеженою відповідальні стю Телерадіокомпанія «НБМ» (радіо «Радіо 5» Ніко fm-народне радіо» ), Товариства з обмежен ою відповідальністю «Видавн ичій дім «Ормос» ( Міжнародни й громадсько-політичний тижн евик «Дзеркало тижня» ), Товар иства з обмеженою відповідал ьністю «Львівська газета», Т овариства з обмеженою відпов ідальністю «Рекламно-інформ аційна агенція «Партнер» (Що тижневик «РІА-Вінниця»), Това риства з обмеженою відповіда льністю «Регіна» ЛТД (Вінниц ька обласна щотижнева газета «33 канал»), ОСОБА_4, ОСОБА _5 про захист честі, гідності та діловою репутації, відшко дування моральної шкоди позо вні вимоги задоволено частко во.

В листопаді 2008 року представ ник ТОВ «Видавничій дім Ормо с» Федорченко В.П. звернув ся до суду із заявою про ухвал ення додаткового рішення , мо тивуючи свої вимоги тим, що в м отивувальній частині даного рішення суд прийшов до висно вку про те, що відповідачі, в т ому числі ТОВ «Видавничій ді м Ормос» «...фактично тільки ві дтворили офіційний виступ по садової особи ОСОБА_3 , а та кож дослівно відтворили мате ріали, опубліковані іншими з асобами масової інформації з посиланням на них..., тому вони не можуть нести відповідаль ності за достовірність опубл ікованих відомостей». Але в р езолютивній частині суд пост ановив « зобов'язати ТОВ «Вид авничій дім Ормос» надрукува ти резолютивну частину рішен ня суду, в якості спростуванн я цих відомостей ...». При цьому позов було заявлено і до авто ра оспорюванного висловлюва ння -ОСОБА_5, але суд ухвалю ючи рішення не згадав його ст осовно відповідальності за з авдання моральної шкоди діло вої репутації позивача, а том у просить суд постановити до даткове рішення, яким привес ти до відповідності мотивува льну та резолютивну частини судового рішення, визначити участь ОСОБА_5 у виконанні рішення.

В судове засідання з»явивс я представник заявника, інші учасники процесу в судове за сідання не з'явились , про день та час слухання справи були п овідомлені належним чином, ї х неявка відповідно ст..220 ЦПК У країни не є перешкодою для ро згляду заяви.

Представник заявника Фед орченко В.П. в судовому засі данні надав заяву в якій прос ить заяву про ухвалення дода ткового рішення залишити без розгляду.

Відповідно п.5 ч.1 ст. 207 ЦПК Укр аїни суд постановляє ухвалу про залишення заяви без розг ляду , якщо позивач подав заяв у про залишення заяви без роз гляду, тому суд суд вважає за н еобхідне задовольнити клопо тання представника заявника . Керуючись п.5 ч.1 ст. 207 ЦПК Украї ни, суд

УХВАЛИВ:

Заяву представникаТовари ства з обмеженою відповідаль ністю «Видавничій дім «Ормос » Федорченка Валерія Петро вича про ухвалення додатко вого рішення по цивільній сп раві за позовом ОСОБА_2 до Товариства з обмеженою відп овідальністю «Інформаційне Агенство «Інтерфакс-Україна », ОСОБА_3, Підприємства з і ноземними інвестиціями у фор мі товариства з обмеженою ві дповідальністю Телерадіоко мпанія «НБМ» (радіо «Радіо 5» Н іко fin-народне радіо» ), Товарис тва з обмеженою відповідальн істю «Видавничій дім «Ормос» ( Міжнародний громадсько-пол ітичний тижневик «Дзеркало т ижня» ), Товариства з обмежено ю відповідальністю «Львівсь ка газета», Товариства з обме женою відповідальністю «Рек ламно-інформаційна агенція « Партнер» (Щотижневик «РІА-Ві нниця»), Товариства з обмежен ою відповідальністю «Регіна » ЛТД (Вінницька обласна щоти жнева газета «33 канал»), ОСОБ А_4, ОСОБА_5 про захист чес ті, гідності та діловою репут ації, відшкодування морально ї шкоди, залишити без розгляд у.

На ухвалу може бути подано а пеляційну скаргу до Апеляцій ного суду м. Києва шляхом пода ння заяви про апеляційне оск арження протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали, чер ез суд першої інстанції. Апел яційна скарга може бути пода на протягом десяти днів післ я подачі заяви про апеляційн е оскарження.

Ухвала набирає законної си ли після закінчення строку н а подачу заяви про апеляційн е оскарження, якщо заява про а пеляційне оскарження не було подано.

СудШевченківський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення22.01.2009
Оприлюднено21.09.2010
Номер документу8870622
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —6-56/09

Ухвала від 17.09.2009

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Шенцева О. П.

Рішення від 04.03.2009

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Маріуполя

Чумак С.Ю.

Ухвала від 15.10.2010

Цивільне

Червоногвардійський районний суд м.Макіївки

Комаров Вадим Анатолійович

Ухвала від 22.01.2009

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Юзькова О.Л.

Ухвала від 18.02.2009

Цивільне

Богунський районний суд м. Житомира

Шелепа А.А.

Ухвала від 30.03.2009

Цивільне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Юрдига О.С.

Ухвала від 21.07.2009

Цивільне

Свалявський районний суд Закарпатської області

Уліганинець Павло Іванович

Ухвала від 06.10.2009

Цивільне

Деснянський районний суд м.Чернігова

Жук М.І.

Ухвала від 02.11.2009

Цивільне

Шевченківський районний суд Харківської області

Стеганцов Сергій Михайлович

Ухвала від 18.12.2009

Цивільне

Володимир-Волинський міський суд Волинської області

Лященко Олександр Валентинович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні