Ухвала
від 10.04.2020 по справі 398/1100/20
ОЛЕКСАНДРІЙСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №: 398/1100/20

провадження №: 2/398/985/20

УХВАЛА

Іменем України

"10" квітня 2020 р. м. Олександрія

Суддя Олександрійського міськрайонного суду Кіровоградської області Коліуш Г.В., розглянувши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 до Олександрійської районної державної адміністрації про скасування розпорядження про оголошення догани ,

В С Т А Н О В И В:

Позивач звернулася до суду з позовом про скасування розпорядження голови Олександрійської районної державної адміністрації Кіровоградської області №1-вс від 06.04.2020 року, підписане першим заступником голови Олександрійської районної державної адміністрації Коваль Ю., про оголошення догани ОСОБА_1 , директору Олександрійського центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді.

Позовна заява подана з дотриманням вимог ст.ст.175-177 ЦПК України, справа підсудна Олександрійському районному суду Кіровоградської області, підстав для повернення заяви або відмови у відкритті провадження не встановлено.

Відповідно до ч. 1 ст. 274 ЦПК України у порядку спрощеного позовного провадження розглядаються справи, що виникають з трудових відносин.

На підставі викладеного, суд приходить до висновку про розгляд справи в порядку спрощеного позовного провадження.

Відповідно до ч. 5 ст. 279 ЦПК України суд за власною ініціативою вважає за необхідне провести судове засідання з повідомленням (викликом) сторін.

Керуючись ст.ст. 3, 19, 187, 274, 277, 278, 279, 353, 354 ЦПК України,суддя,

У Х В А Л И В:

Прийняти позовну заяву та відкрити провадження в порядку спрощеного позовного провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 (місце проживання: АДРЕСА_1 ) до Олександрійської районної державної адміністрації (місцезнаходження: м. Олександрія, вул. Шевченка, 132) про скасування розпорядження про оголошення догани.

Судове засідання призначити на 15 год. 30 хв. 05.05.2020 року у приміщенні Олександрійського міськрайонного суду Кіровоградської області (Кіровоградська область. м. Олександрія, вул. Першотравнева, 30), про що повідомити учасників справи.

Відповідач протягом п`ятнадцяти днів із дня вручення ухвали про відкриття провадження має право подати відзив разом з доказами, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем, та документами, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів позивачу.

Позивач протягом п`яти днів з дня отримання відзиву має право подати до суду відповідь на відзив з доказами, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення позивача, якщо такі докази не надані відповідачем, та документами, що підтверджують надіслання (надання) відповіді на відзив і доданих до нього доказів відповідачу, а відповідач протягом п`яти днів з дня отримання відповіді на відзив має право подати до суду заперечення з доказами, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем, та документами, що підтверджують надіслання (надання) заперечення і доданих до нього доказів позивачу.

Роз`яснити позивачу, що копія відповіді на відзив з доданими до нього документами повинна бути надіслана (надана) відповідачу одночасно з надісланням (наданням) відповіді на відзив до суду.

Роз`яснити відповідачу, що копія відзиву та заперечень з доданими до них документами повинна бути надіслана (надана) позивачу одночасно з надісланням (наданням) відзиву та заперечень до суду.

Роз`яснити відповідачу, що в разі ненадання відзиву у встановлений строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Копію ухвали надіслати учасникам справи, відповідачу разом з ухвалою надіслати копію позовної заяви роазом з копіями доданих до неї документів.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет: http://od.kr.court.gov.ua/sud1118/ .

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя Коліуш Г.В.

СудОлександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення10.04.2020
Оприлюднено13.04.2020
Номер документу88710199
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —398/1100/20

Постанова від 29.10.2020

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Чельник О. І.

Постанова від 29.10.2020

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Чельник О. І.

Ухвала від 28.09.2020

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Чельник О. І.

Ухвала від 01.09.2020

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Чельник О. І.

Ухвала від 22.07.2020

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Чельник О. І.

Рішення від 16.06.2020

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Коліуш Г. В.

Рішення від 16.06.2020

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Коліуш Г. В.

Ухвала від 10.04.2020

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Коліуш Г. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні