Ухвала
від 10.04.2020 по справі 187/478/20
ПЕТРИКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПЕТРИКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 187/478/20

2-о/0187/20/20

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

"10" квітня 2020 р. смт Петриківка

Суддя Петриківського районного суду Дніпропетровської області Говоруха В.О., розглянувши заяву керівника Новомосковської місцевої прокуратури Дніпропетровської області Данилова Д. (місце знаходження: вул. Гетьманська, 5, м. Новомосковськ Дніпропетровської області) в інтересах держави в особі: Чаплинської сільської ради Петриківського району Дніпропетровської області, про передачу безхазяйної нерухомої речі у комунальну власність територіальної громади, заінтересована особа: Петриківська районна державна адміністрація (місцезнаходження: пр. П. Калнишевського, 69, смт Петриківка Петриківського району Дніпропетровської області), -

ВСТАНОВИВ:

08.04.2020 до Петриківського районного суду Дніпропетровської області надійшла заява від керівника Новомосковської місцевої прокуратури Дніпропетровської області Данилова Д. в інтересах держави в особі: Чаплинської сільської ради Петриківського району Дніпропетровської області, про передачу безхазяйної нерухомої речі у комунальну власність територіальної громади, заінтересована особа: Петриківська районна державна адміністрація та просить суд передати безхазяйне нерухоме майно, а саме: табір праці та відпочинку Юність , розташований за адресою: АДРЕСА_1 , вартістю 6762015 грн. у комунальну власність Чаплинської сільської ради Петриківського району Дніпропетровської області.

З урахуванням положень ч.3 ст. 14 ЦПК України справа передана для розгляду головуючому судді Говорусі В.О.

Заява подана з дотриманням вимог ст. 330 ЦПК України.

Згідно з ст. 329 ЦПК України заява про передачу безхазяйної нерухомої речі у власність територіальної громади за умов, визначених Цивільним кодексом України, подається до суду за місцезнаходженням цієї речі органом, уповноваженим управляти майном відповідної територіальної громади.

З урахуванням наведеного та керуючись ст.ст. 293, 329, 330 ЦПК України, -

ПОСТАНОВИВ:

Відкрити провадження у цивільній справі за заявою керівника Новомосковської місцевої прокуратури Дніпропетровської області Данилова Д. в інтересах держави в особі: Чаплинської сільської ради Петриківського району Дніпропетровської області, про передачу безхазяйної нерухомої речі у комунальну власність територіальної громади, заінтересована особа: Петриківська районна державна адміністрація.

Призначити судове засідання на 19 травня 2020 року на 09-30 годину.

В судове засідання викликати сторони.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою dp.court.gov.ua.

Ухвала окремо від рішення суду може бути оскаржена в апеляційному порядку лише щодо порушення правил підсудності. В іншій частині заперечення на ухвалу може бути включено до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя:В. О. Говоруха

СудПетриківський районний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення10.04.2020
Оприлюднено16.04.2020
Номер документу88787188
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —187/478/20

Рішення від 26.05.2020

Цивільне

Петриківський районний суд Дніпропетровської області

Говоруха В. О.

Ухвала від 10.04.2020

Цивільне

Петриківський районний суд Дніпропетровської області

Говоруха В. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні