Ухвала
від 21.04.2020 по справі 705/414/20
УМАНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №705/414/20

2/705/1349/20

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті

21 квітня 2020 року місто Умань

Уманський міськрайонний суд Черкаської області в складі

судді Кормана О.В.

з участю

секретаря судового засідання Власової Т.Ю.

розглянувши у підготовчому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Приватного підприємства Тетяна С про визнання недійсним договору оренди землі та скасування державної реєстрації,

В С Т А Н О В И В:

До Уманського міськрайонного суду Черкаської області звернувся ОСОБА_1 з позовом до Приватного підприємства Тетяна С про визнання недійсним договору оренди землі та скасування державної реєстрації.

Ухвалою судді від 05 лютого 2020 року у справі відкрито загальне позовне провадження. Підготовче засідання у справі було призначене на 21 квітня 2020 року.

Позивач та відповідач про дату та час підготовчого засідання були повідомлені належним чином, про що свідчать рекомендовані повідомлення про вручення поштового відправлення, проте у підготовче засідання не з`явились, про причини своєї неявки суду не повідомили, заяв про відкладення підготовчого засідання не подали.

Суд ухвалив провести підготовче засідання за відсутності сторін.

Дослідивши матеріали цивільної справи суд встановив, що позивач від позову не відмовлявся, змін чи доповнень до позовних вимог не подавав. Також, позивачем не подавались заяви чи клопотання про залучення до участі у справі інших осіб, витребування доказів, забезпечення позову, виклик у судове засідання свідків, експертів чи спеціалістів, надання судових доручень, призначення експертиз.

Відповідач відзив на позов чи зустрічну позовну заяву не подав. Також відповідачем не було подано заяв чи клопотань про залучення до участі у справі інших осіб, витребування доказів, виклик у судове засідання свідків, експертів чи спеціалістів, надання судових доручень, призначення експертиз.

Під час підготовчого засідання судом встановлений порядок з`ясування обставин, на які посилається позивач як на підставу своїх вимог, та порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються під час розгляду справи по суті, про що зазначено в протоколі судового засідання.

Суд прийшов до висновку про можливість закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

Визначаючи дату судового засідання суд враховує надмірну завантаженість судді іншими справами у зв`язку з критичною кадровою ситуацією в суді

Керуючись ст.ст. 197, 200 ЦПК України, суд,

У Х В А Л И В:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Приватного підприємства Тетяна С про визнання недійсним договору оренди землі та скасування державної реєстрації.

Призначити справу до судового розгляду по суті 22 травня 2020 року о 09 годині 30 хвилин в залі судових засідань Уманського міськрайонного суду Черкаської області за адресою: м. Умань, вул. Кизила Андрія, 18.

Судовий розгляд проводити у відкритому судовому засіданні суддею одноособово з викликом сторін.

Ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення та не підлягає оскарженню в апеляційному порядку.

Суддя О.В. Корман

СудУманський міськрайонний суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення21.04.2020
Оприлюднено22.04.2020
Номер документу88857524
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —705/414/20

Рішення від 13.06.2022

Цивільне

Уманський міськрайонний суд Черкаської області

Єщенко О. І.

Ухвала від 12.06.2022

Цивільне

Уманський міськрайонний суд Черкаської області

Єщенко О. І.

Ухвала від 14.05.2021

Цивільне

Уманський міськрайонний суд Черкаської області

Єщенко О. І.

Ухвала від 21.04.2020

Цивільне

Уманський міськрайонний суд Черкаської області

Корман О. В.

Ухвала від 05.02.2020

Цивільне

Уманський міськрайонний суд Черкаської області

Корман О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні