Ухвала
від 16.04.2020 по справі 296/2854/20
КОРОЛЬОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЖИТОМИРА

Справа № 296/2854/20

1-кс/296/1110/20

УХВАЛА

Іменем України

16 квітня 2020 року м.Житомир

Слідчий суддя Корольовського районного суду м. Житомира ОСОБА_1 , за участю секретаря судового засідання ОСОБА_2 , слідчої ОСОБА_3 , володільця майна ОСОБА_4 , захисника ОСОБА_5 , розглянувши клопотання старшого слідчого СУ ГУНП в Житомирській області ОСОБА_3 про накладення арешту на майно, погодженого прокурором відділу прокуратури Житомирської області ОСОБА_6 поданого в межах кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №120190600000347 від 11.10.2019 за ознаками вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2, ст. 364, ч. 4 ст. 358, ч. 5 ст. 27 ч. 4 ст. 246 КК України,-

ВСТАНОВИВ:

Слідчий звернувся до слідчого судді Корольовського районного суду м. Житомира із клопотанням про накладення арешту на документи та речі, вилучені в ході обшуку у приміщенні офісу №14, за адресою: АДРЕСА_1 , за місцем здійснення господарської діяльності ФОП ОСОБА_4 , а також за місцем проживання ОСОБА_4 , за адресою: АДРЕСА_2 .

Обґрунтовуючи клопотання, сторона кримінального провадження вказує, що у провадженні СУ ГУ НП в Житомирській області перебувають матеріали досудового розслідування, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №120190600000347 від 11.10.2019 за ознаками вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2, ст. 364, ч. 4 ст. 358, ч. 5 ст. 27 ч. 4 ст. 246 КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що ОСОБА_7 та ОСОБА_8 , з метою організації експорту пиломатеріалів, виготовлених з лісосировини, здобутої в результаті незаконних порубок лісу, вчинених на території державних та комунальних лісгоспів Житомирської області, за сприяння ОСОБА_9 , здійснили реєстрацію ТОВ «Черкес С» на ОСОБА_10 , який жодного відношення до здійснення господарської діяльності вказаного Товариства не має.

У подальшому, для легалізації наявних пиломатеріалів без правовстановлюючих документів, ОСОБА_8 та ОСОБА_7 здійснили придбання безтоварних накладних на лісосировину у ОСОБА_11 - директора та власника ПП «Рубас» (код ЄДРПОУ 30602542), а також отримали безтоварні накладні від ряду інших суб`єктів господарювання (ФОП ОСОБА_12 , ПП «Євро ВУД», ТОВ «ЮНОМ», ФОП ОСОБА_13 , ФОП ОСОБА_14 , ФОП ОСОБА_15 , ТОВ «Промлісекспорт», ФОП ОСОБА_16 ) та надали їх ОСОБА_4 .

У свою чергу, ОСОБА_4 , достовірно знаю чи про те, що ТОВ «Черкес С» не здійснювало придбання пиломатеріалів у вказаних вище суб`єктів господарювання, з використанням отриманих товарно-транспортних накладних від ОСОБА_7 , здійснила виготовлення перехідних безтоварних накладних про нібито придбання ТОВ «Черкес С» пиломатеріалів у вище зазначених суб`єктів господарювання, та разом з іншими виготовленими документами, використовуючи завідомо підроблену довіреність, підписану нібито ОСОБА_10 , надала до Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства для оформлення сертифікатів походження лісоматеріалів та виготовлених з них пиломатеріалів для здійснення експортних операцій.

На підставі наданих ОСОБА_4 документів, що містять недостовірні відомості, посадовими особами Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства в період із 07.10.2019 по 11.10.2019 оформлено та видано ОСОБА_4 30 сертифікатів про походження лісоматеріалів та виготовлених із них пиломатеріалів для здійснення експортних операцій на ТОВ «Черкес С».

В подальшому, ОСОБА_4 , в період з 07.10.2019 по 11.10.2019 передала ОСОБА_7 вказані вище сертифікати про походження лісоматеріалів та виготовлених з них пиломатеріалів для здійснення експортних операцій, виданих на підставі завідомо підроблених документів, з метою оформлення та подання митних декларацій на вказані пиломатеріали до митного органу.

Досудовим розслідуванням встановлено, що за організації ОСОБА_7 в період з 08.10.2019 по 11.10.2019 на території пилорами, що розташована в районі АДРЕСА_3 , та належить ФОП ОСОБА_17 , було здійснено завантаження пиломатеріалами обрізними, з породи сосна, в загальній кількості 1169,51 м3, що мають сумнівне походження, 30-ти контейнерів, які в подальшому переміщені морський торгівельний порт м. Одеса для завантаження на судно від імені ТОВ «Черкес С», на підставі вантажно-митних декларацій, що оформлені на підставі, отриманих ОСОБА_4 сертифікатів про походження лісоматеріалів та виготовлених з них пиломатеріалів для здійснення експортних операцій для ТОВ «Черкес С», до яких внесено недостовірну інформацію.

Таким чином, на підставі контракту №СН1 від 15.08.2019, укладеного від імені ТОВ «Черкес С» та ТОВ «Альбіонус» (SIA «ALBIONUS»)/LLC «ALBIONUS» (Ganibu Dambis iela 24D Riga) про поставку пиломатеріалів, відповідно до якого вантажоотримувачем є JIANGSU XINMIN CHAU PORT CO., LTD (Китай), ОСОБА_7 , Коджаман Ерол, за сприяння ОСОБА_4 , здійснили замитнення пиломатеріалів обрізних, з породи сосна, вказаних вище розмірів та сорту, в загальній кількості 1169,51 м3, що були виготовлені із незаконно зрубаних дерев, вартість яких складає 2 937 984, 55 грн. (в т.ч. ПДВ), внаслідок чого вказаний товар був поставлений до кінцевого вантажоотримувача, чим було завдано істотної шкоди державним інтересам.

Крім того, в ході досудового розслідування встановлено, що в період з 12.11.2019 по 15.11.2019 ОСОБА_18 та ОСОБА_8 здійснили оформлення 12 сертифікатів походження лісоматеріалів від імені ТОВ «Вуд експорт ЮА» (код ЄДРПОУ 41184932) для експорту пиломатеріалів, що виготовлені із незаконно зрубаних дерев до Китаю за посередництва іноземної компанії SIA «GLOBAL TRADE DEVELOPMENT CO.» (Рига, Латвія).

Оформлення вказаних сертифікатів відбувалось за посередництва власника ТОВ «Вуд експорт ЮА» ОСОБА_19 , який надав товарно-транспортні накладні на лісоматеріали сумнівного походження.

13.04.2020 на підставі ухвал слідчих суддів Корольовського районного суду м. Житомира проведено обшук у приміщенні квартири, за місцем проживання ОСОБА_4 , за адресою: АДРЕСА_2 , а також у приміщенні офісу №14, за адресою: АДРЕСА_1 , за місцем здійснення господарської діяльності ФОП ОСОБА_4 .

В ході проведення обшуку були вилучено документи та речі, які містять відомості, що мають значення для досудового розслідування, а вилучені речі та документи, можуть бути використані як докази під час досудового розслідування кримінального провадження та судового розгляду справи.

Слідча у судовому засіданні клопотання підтримала з викладених у ньому підстав та просила задовольнити. Вказала, що усі вилучені речі та документи постановою слідчого визнані речовими доказами та приєднані до матеріалів кримінального провадження. Крім того вказала на значний обсяг вилучених документів, що потребує значного часу для їх дослідження та спеціальних знань, зокрема щодо дослідження вмісту ноутбука та жорсткого диску.

Володілець майна та її захисник в судовому засіданні щодо задоволення клопотання заперечили та просили відмовити у його задоволенні, а також просили зобов`язати уповноважену особу у даному кримінальному провадженні негайно повернути відповідне майно його законному володільцю.

Захисник адвокат ОСОБА_5 надала до суду заперечення в яких зазначила, що обшук у квартирі було проведено незаконно, оскільки на момент його проведення строк дії ухвали закінчився, що не давало права на проведення обшуку. Крім того, після проведення обшуку у квартирі, слідчий не звернувся до суду з клопотанням про надання дозволу на обшук в порядку ст. 233 КПК України. Також зазначила, що вилучене під час обшуків майно не відповідає критеріям визначеним ст. 98 КПК України, тобто не є доказом злочину, не зберегло його сліди та не містить відомості, які можуть бути використані як доказ факту та обставин, що встановлюються під час кримінального правопорушення, а відтак відсутні будь-які підстави для подальшого арешту майна. Що стосується ноутбука вказала, що його вилучення є втручанням в приватне спілкування, а тому слідчий може скопіювати інформацію з нього, і ця інформація матиме такий же статус оригіналів електронних документів, як і ті, що містяться на ньому. Що стосується жорсткого диску «Seagate», то на ньому зберігаються лише сімейні фотографії, які мають неабияку цінність, а їх втрата принесе моральної шкоди не лише ОСОБА_4 . Щодо вилучення в ході обшуку оригіналів документів зазначила, що слідчим в клопотанні не доведено правових підстав, що могли б виправдовувати вилучення саме оригіналів даних документів, оскільки слідчий міг зробити копії даних документів, не здійснюючи втручання в діяльність підприємства. Крім того зазначила, що слідчим не дотримано вимог п. 1 та п. 3 ч. 2 ст. 171 КПК України, оскільки клопотання містить лише посилання, що нібито дане майно належить ОСОБА_4 , що не відповідає дійсності, так як жорсткий диск «Seagate» належить ОСОБА_20 , документи належать ТОВ «ВУД Експорт», ПП « ОСОБА_15 », ТОВ ТК «Гефест» та іншим ФОП і юридичним особам. Також вказала, що на даний момент, відсутні докази висунутої підозри відповідному власнику майна у причетності до вчиненого кримінального правопорушення та відсутні будь-які дані, які б вказували на можливу причетність останніх до розслідування кримінального правопорушення. Вилучене майно не підлягає спеціальній конфіскації та конфіскації майна як виду покарання та не може бути використане задля відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення. Оскільки воно не одержано внаслідок вчинення злочину, не є предметом злочину, не виготовлено, не пристосовано та не використовувалось як засоби чи знаряддя вчинення злочину у кримінальному провадженні і не підлягає спеціальній конфіскації, тому взагалі відсутня потреба в арешті такого майна.

Дослідивши матеріали клопотання, заслухавши сторін кримінального провадження, слідчий суддя дійшов наступних висновків.

Згідно п. 7 ч. 2 ст. 131 КПК України, заходом забезпечення кримінального провадження є арешт майна. Відповідно до ч.5 ст.132 КПК України, під час розгляду питання про застосування заходів забезпечення кримінального провадження сторони кримінального провадження повинні подати слідчому судді докази обставин, на які вони посилаються.

Відповідно до ч.1 ст.170 КПК України, арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку.

Арешт майна допускається з метою забезпечення: 1) збереження речових доказів; 2) спеціальної конфіскації; 3) конфіскації майна як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи; 4) відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди (ч. 2 ст. 170 КПК України).

Згідно ч. 3 ст. 170 КПК України, у випадку, передбаченому пунктом 1 частини другої цієї статті, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у статті 98 цього Кодексу.

Як вбачається зі змісту клопотання, сторона обвинувачення просить накласти арешт на вилучені під час обшуку речі та документи з метою збереження речових доказів.

Таким чином, обґрунтованість клопотання підлягає оцінці на предмет доведеності слідчою значення цих речей та документів саме як речових доказів у кримінальному провадженні.

Відповідно до ч. 1 ст. 98 КПК України речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

З матеріалів клопотання вбачається, що в ході обшуку у приміщенні офісу №14, за адресою: АДРЕСА_1 , за місцем здійснення господарської діяльності ФОП ОСОБА_4 , а також за місцем проживання ОСОБА_4 , за адресою: АДРЕСА_2 були вилучені наступні речі та документи: жорсткий диск «Seagate Barracuda 7200/12» ємністю 1TB c/n:9VPDBP44; блокнот у обкладинці коричневого кольору із рукописними записами; Бланк накладної із відтиском печатки «ФОП ОСОБА_21 » на 1 арк.; Бланк накладної із відтиском печатки «ТОВ «Юном»» на 1 арк.; Бланк накладної із відтиском печатки «ТОВ «ССуми-Продресурс-2009»» на 1 арк.; Бланк накладної із відтиском печатки «ФОП ОСОБА_22 » на 2 арк.; Бланк накладної із відтиском печатки «ФОП ОСОБА_23 » на 1 арк.; Бланк накладної із відтиском печатки «ФОП ОСОБА_24 » на 1 арк.; Бланк накладної із відтиском печатки «ФОП ОСОБА_25 » на 2 арк.; Бланк накладної із відтиском печатки «ТОВ Юдін» на 1 арк.; Бланк накладної із відтиском печатки «ФОП ОСОБА_26 » на 1 арк.; Копія податкової декларації ОСОБА_27 за 2018 рік на 4 арк.; Аркуш паперу із переліком ФОП та розрахунків податкових платежів на 2 арк.; ТТН №001069 від 17.09.2019 ПП « ОСОБА_15 » на 1 арк.; Специфікація-накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених ПП « ОСОБА_15 » від 17.09.2019 на 1 арк.; Накладна №217 від 30.10.2019 на 1 арк.; Накладна №719 від 23.10.2019 на 1 арк.; Накладна №620 від 15.01.2020 на 1 арк.; Рахунок-фактура №2 від 04.12.2019 на 1 арк.; Рахунок-фактра №2 від 27.11.2019 на 1 арк.; ТТН №84 від 10.07.2019 на 1 арк.; Специфікація-накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених ФОП ОСОБА_14 від 10.07.2019 на 1 арк.; ТТН №000197 від 16.07.2019 на 1 арк.; Специфікація-накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених від 16.07.2019 на 1 арк.,ТТН №000051 від 29.01.2019 на 1 арк.; Специфікація-накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених ПП «Остапчук О.В.» від 29.01.2019 на 1 арк.; ТТН №001236 від 13.05.2019 на 1 арк.; Специфікація-накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених ПП «Остапчук О.В.» від 13.05.2019 на 1 арк.; ТТН №000476 від 21.02.2019 на 1 арк.; Специфікація-накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених ПП «Остапчук О.В.» від 21.02.2019 на 1 арк.; ТТН №001103 від 08.05.2019 на 1 арк.; Специфікація-накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених від 08.05.2019 на 1 арк.; ТТН №001245 від 14.05.2019 на 1 арк.; Специфікація-накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених ПП «Остапчук О.В.» від 14.05.2019 на 1 арк.; ТТН №000603 від 05.03.2019 на 1 арк.; Специфікація-накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених ПП «Остапчук О.В.» від 05.03.2019 на 1 арк.; ТТН №000071 від 07.02.2019 на 1 арк.; Специфікація-накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених ПП «Остапчук О.В.» від 07.02.2019 на 1 арк.; ТТН №000209 від 30.07.2019 на 1 арк.; Специфікація-накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених ПП «Остапчук О.В.» від 30.07.2019 на 1 арк.; ТТН №001273 від 22.05.2019 на 1 арк.; Специфікація-накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених ПП «Остапчук О.В.» від 22.05.2019 на 2 арк.; ТТН №000198 від 16.07.2019 на 1 арк.; Специфікація-накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених ПП «Остапчук О.В.» від 16.07.2019 на 2 арк.; ТТН №001253 від 22.05.2019 на 1 арк.; Специфікація-накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених ПП «Остапчук О.В.» від 21.05.2019 на 1 арк.; Копія договору купівлі-продажу №38/2 від 16.01.2019 на 2 арк.; Копія експертного висновку №В-732/1 на 2 арк.; ТТН №039625 від 04.04.2019 на 1 арк.; Специфікація-накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених ПП «Рубас» від 04.04.2019 на 1 арк.; ТТН №ЖТ58316 від 14.06.2019 на 1 арк.; Специфікація-накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених ПП «Рубас» від 14.06.2019 на 1 арк.; Копія ТТН від 08.10.2019 №294078 на 1 арк.; Копія ТТН від 08.10.2019 №294064 на 1 арк.; Копія договору купівлі-продажу необроленої деревини від 01.03.2019 №11/1/2019 на 1 арк.; Копія додаткової угоди №1 від 01.03.2019 до договору купівлі-продажу лісопродукції на 1 арк.; Копія договору №4 кв./71 купівлі-продажу лісопродукції від 03.12.2018 на 1 арк.; Копія договору купівлі-продажу необробленої деревини №А/Д 20/1 кв від 06.03.2019 на 1 арк.; Блокнот червоного кольору із рукописними записами; Блокнот із рукописними записами із написом «City interesting trips»; ТТН №307896 від 07.07.2018 ТОВ ТК «Гефест» на 1 арк.; ТТН №819825 від 25.03.2019 ТОВ ТК «Гефест» на 1 арк.; ТТН №649508 від 05.03.2019 ТОВ ТК «Гефест» на 1 арк.; ТТН №649273 від 07.02.2019 ТОВ ТК «Гефест» на 1 арк.; ТТН №309164 від 01.12.2018 ТОВ ТК «Гефест» на 1 арк.; Експертний висновок №В-2209/1 на 1 арк.; Видаткова накладна №209 від 20.02.2019 на 1 арк.; ТТН №209 від 20.02.2019 на 1 арк.; Видаткова накладна №774 від 26.06.2019 на 1 арк.; ТТН №774 від 26.06.2019 на 1 арк.; ТТН №397833 від 26.03.2019 ТОВ ТК «Гефест» на 1 арк.; ТТН №121808 від 12.09.2019 ТОВ «Вуд Експорт Юа» на 1 арк.; ТТН №309401 від 04.01.2019 ТОВ ТК «Гефест» на 1 арк.; Видаткова накладна №220 від 28.02.2019 на 1 арк.; ТТН №220 від 28.02.2019 на 1 арк.; Видаткова накладна №776 від 26.06.2019 на 1 арк.;ТТН №776 від 26.06.2019 на 1 арк.; Рахунок на оплату №741 від 26.06.2019 на 1 арк.; ТТН №034345 від 28ю08.2018 на 1 арк.; Специфікація-накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених ТОВ «Вуд Експорт Юа» від 28.08.2018 на 1 арк.; ТТН №033859 від 28.08.2018 на 1 арк.; Специфікація-накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених ТОВ «Вуд Експорт Юа» від 17.08.2018 на 1 арк.; ТТН №033859 від 17.08.2018 на 1 арк.; Специфікація-накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених ТОВ «Вуд Експорт Юа» від 17.08.2018 на 1 арк.; ТТН №032973 від 13.07.2018 на 1 арк.; Специфікація-накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених ТОВ «Вуд Експорт Юа» від 13.07.2018 на 1 арк.; ТТН №033084 від 13.08.2018 на 1 арк.; Специфікація-накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених ТОВ «Вуд Експорт Юа» від 13.08.2018 на 1 арк.; ТТН №033324 від 20.07.2018 на 1 арк.; Специфікація-накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених ТОВ «Вуд Експорт Юа» від 20.07.2018 на 1 арк.; ТТН №033147 від 18.07.2018 на 1 арк.; Специфікація-накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених ТОВ «Вуд Експорт Юа» від 18.07.2018 на 1 арк.; ТТН №016239 від 31.05.2019 на 1 арк.; Специфікація-накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених ТОВ «Вуд Експорт Юа» від 31.05.2019 на 1 арк.; ТТН від №547976 від 13.03.2019 ТОВ ТК «Гефест» на 1 арк.;ТТН від №527137 від 14.03.2019 ТОВ ТК «Гефест» на 1 арк.; Видаткова накладна №775 від 26.06.2019 на 1 арк.; ТТН №775 від 26.06.2019 на 1 арк.;ТТН від 28.07.2018 ТОВ ТК «Гефест» на 1 арк.;

ТТН від 19.07.2018 ТОВ ТК «Гефест» на 1 арк.; ТТН №021419 від 16.07.2019 ТОВ «Вуд Експорт Юа» на 1 арк.; ТТН №160481 від 16.07.2019 ТОВ «Вуд Експорт Юа» на 1 арк.; ТТН №121529 від 01.07.2019 ТОВ «Вуд Експорт Юа» на 1 арк.; ТТН №275396 від 04.06.2019 ТОВ «Вуд Експорт Юа» на 1 арк.; ТТН №121520 від 26.06.2019 ТОВ «Вуд Експорт Юа» на 1 арк.; ТТН №047055 від 03.05.2019 ТОВ «Вуд Експорт Юа» на 1 арк.; ТТН №121457 від 05.06.2019 ТОВ «Вуд Експорт Юа» на 1 арк.; ТТН №275468 від 09.07.2019 ТОВ «Вуд Експорт Юа» на 1 арк.; Видаткова накладна №759 від 19.10.2018 на 1 арк.; ТТН №527019 від 25.02.2019 ТОВ ТК «Гефест» на 1 арк.; ТТН №307909 від 09.07.2018 ТОВ ТК «Гефест» на 1 арк.; Видаткова накладна №780 від 27.06.2019 на 1 арк.; Рахунок на оплату №745 від 27.06.2019 на 1арк.; ТТН №780 від 27.06.2019 на 1 арк.; Видаткова накладна №218 від 27.02.2019 на 1 арк.; ТТН №218 від 27.02.2019 на 1 арк.; Видаткова накладна №219 від 28.02.2019 на 1 арк.; ТТН №219 від 28.02.2019 на 1 арк.; Специфікація-накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених ТОВ «Вуд Експорт Юа» від 31.05.2019 на 1 арк., Дублікат квитанцїй ФОП ОСОБА_28 від 16.10.2019 на 2 арк.; Дублікат квитанцїй ФОП ОСОБА_28 від 17.02.2019 на 2 арк.; Дублікат квитанцїй ФОП ОСОБА_28 від 17.01.2019 на 2 арк.;Опис на 1 арк.; Накладна 1002402342745/відправник ФОП ОСОБА_28 на 1 арк.; Рекомендоване повідомлення на 1 арк.; Податкова декларація ФОП ОСОБА_28 на 2 арк.; Звіт про суми нарахованого доходу ФОП ОСОБА_28 на 2 арк.; Податкова декларація ФОП ОСОБА_28 на 5 арк.; Реєстр по вибраним рахункам на 9 арк.; Книга обліку доходів ФОП ОСОБА_28 на 48 арк.; Дублікат квитанцій від 16.12.2019 на 2 арк.; Платіжне доручення №17 від 16.08.2019 на 1 арк.; Платіжне доручення №16 від 16.08.2019 на 1 арк.; Платіжне доручення №5 від 16.08.2019 на 1 арк.; Платіжне доручення №6 від 16.08.2019 на 1 арк.; Дублікат квитанцїй ФОП ОСОБА_27 від 16.10.2019 на 2 арк.;Звіт про суми нарахованого доходу ФОП ОСОБА_27 на 4 арк.; Податкова декларація ФОП ОСОБА_27 7 арк.; Податкова декларація ФОП ОСОБА_27 3-й квартал 7 арк.; Податкова декларація ФОП ОСОБА_27 2-й квартал 7 арк.; Податкова декларація ФОП ОСОБА_27 1-й квартал 3 арк.; Заява про приєднання від 10.01.2020 на 2 арк.; Сводная выписка на 14 арк.;Заключна виписка ФОП ОСОБА_27 за період з 02.01.2019 по 28.12.2019 на 8 арк.; Заключна виписка ФОП ОСОБА_27 за період з 01.01.2019 по 10.07.2019 на 7 арк.; Дублікат квитанції ФОП ОСОБА_27 від 17.01.2020 на 1 арк.; Дублікат квитанцій ФОП ОСОБА_27 від 16.12.2019 на 2 арк.; Дублікат квитанцій ФОП ОСОБА_27 від 17.09.2019 на 2 арк.; Дублікат квитанцій ФОП ОСОБА_27 від 16.08.2019 на 2 арк.; Книга обліку доходів ФОП ОСОБА_27 на 48 арк.; Дублікат квитанцій ФОП ОСОБА_29 від 17.02.2020 на 2 арк.; Дублікат квитанцій ФОП ОСОБА_29 від 17.01.2020 на 2 арк.; Рекомендоване повідомлення від 15.01.2020 на 1 арк.;Накладна 1002402342729 на 1 акруші; Опис на 1 арк.; Звіт про суми нарахованого доходу ФОП ОСОБА_29 на 2 арк.; Податкова декларація ФОП ОСОБА_29 на 2 арк.; Податкова декларація ФОП ОСОБА_29 на 5 арк.;Реєстр по вибраним рахункам ФОП ОСОБА_29 на 8 арк.; Дублікат квитанції ФОП ОСОБА_29 від 17.09.2019 на 1 арк.;Дублікат квитанції ФОП ОСОБА_29 від 16.08.2019 на 1 арк.; Дублікат квитанції ФОП ОСОБА_29 від 17.06.2019 на 1 арк.; Дублікат квитанції ФОП ОСОБА_29 від 17.07.2019 на 1 арк.; Платіжне доручення ФОП ОСОБА_30 №16 від 18.02.2020 на 1 арк.;Платіжне доручення ФОП ОСОБА_30 №15 від 18.02.2020 на 1арк.;Дублікат квитанцій ФОП ОСОБА_30 від 17.01.2020 на 2 арк.;Рекомендоване повідомлення про вручення поштового відправлення ФОП ОСОБА_30 на 1 арк.;Накладна ФОП ОСОБА_30 1002402342702 на 1 арк.; Опис на 1 арк.; Податкова декларація платника єдиного податку ФОП ОСОБА_30 на 4 арк.; Податкова декларація про майно стан і доходи ФОП ОСОБА_30 на 5 арк.;Реєстр по рахункам ФОП ОСОБА_30 на 6 арк.; Рекомендоване повідомлення про вручення поштового відправлення ФОП ОСОБА_30 на 1 арк.; Накладна 1002402290982 ФОП ОСОБА_30 на 1 арк.; Опис на 1 арк.;Рекомендаційне повідомлення про вручення поштового відправлення ФОП ОСОБА_30 на 1 арк.; Накладні 1002904237520 ФОП ОСОБА_30 на 2 арк.;

Опис на 1 арк.; Дублікат квитанції ФОП ОСОБА_30 від 17.09.2019 на 1 арк.; Дублікат квитанції ФОП ОСОБА_30 від 16.08.2019 на 1 арк.; Дублікат квитанції ФОП ОСОБА_30 від 17.06.2019 на 1 арк.; Дублікат квитанції ФОП ОСОБА_30 від 17.07.2019 на 1 арк.; Товарно-транспортна накладна серія ПЛА №333041 від 12.09.2019 на 1 арк.; Товарно-транспортна накладна серія ПЛА №047039 від 26.04.2019 на 1 арк.;Товарно-транспортна накладна серія ПЛА №774409 від 21.05.2019 на 1 арк.; Товарно-транспортна накладна серія ПЛА №774546 від 27.06.2019 на 1 арк.; Товарно-транспортна накладна серія ПЛА №121257 від 08.04.2019 на 1 арк.; Товарно-транспортна накладна серія ПЛА №032528 від 16.10.2019 на 1 арк.;Товарно-транспортна накладна серія ПЛА №275324 від 23.04.2019 на 1 арк.; Товарно-транспортна накладна серія ПЛА №047160 від 07.06.2019 на 1 арк.; Товарно-транспортна накладна серія ПЛА №046838 від 12.03.2019 на 1 арк.; Товарно-транспортна накладна серія ПЛБ №121356 від 10.05.2019 на 1 арк.; Товарно-транспортна накладна серія ПЛА №047043 від 02.05.2019 на 1 арк.; Товарно-транспортна накладна серія ПЛА №275376 від 27.05.2019 на 1 арк.; Товарно-транспортна накладна серія ЖТВ №309485 від 18.01.2019 на 1 арк.; Товарно-транспортна накладна серія ЖТВ №526892 від 21.01.2019 на 1 арк.; Видаткова накладна №217 від 27.02.2019 на 1 арк.; Товарно-транспортна накладна №217 від 27.02.2019 на 1 арк.; Видаткова накладна №216 від 27.02.2019 на 1 арк.; Товарно-транспортна накладна №216 від 27.02.2019 на 1 арк.; Товарно-транспортна накладна №016230 від 31.05.02.2019 на 1 арк.; Ноутбук марки «Dell» №34839385166.

Беручи до уваги наведені в клопотанні обставини, а також надані в судовому засіданні пояснення слідчої, зокрема те, що кримінальне правопорушення пов`язано з незаконною порубкою деревини та обігом первинних бухгалтерських документів, які за даними слідства підроблялися, можливу причетність до цього посадових осіб суб`єктів господарювання, документи яких були вилучені під час обшуку, підозру щодо участь у їх виготовленні ОСОБА_4 , зокрема за допомогою належного їй ноутбука, беручи до уваги мету, підстави застосування заходу забезпечення кримінального провадження у вигляді арешту майна, слідчий суддя вважає, що вилучені речі та документи відповідають критеріям, зазначеним у статті 98 цього Кодексу, і що їх можливо використати як речові докази у кримінальному провадженні, а тому з метою встановлення істини у кримінальному провадженні та збереження вище вказаних речей та документів, слід задовольнити клопотання в частині накладання арешту на всі вилучені документи та інші паперові носії інформації.

При накладенні арешту на вилучені документи слідчий суддя враховує доводи слідчої щодо дати документів, яка відповідає періоду, за який досудовим слідством здійснюється розслідування щодо незаконної порубки деревини та її документального оформлення.

Також слідчий суддя враховує, що ОСОБА_4 не було надано доказів надання нею послуг вказаним в документах суб`єктам господарювання, тобто не було підтверджено правову підставу перебування у володінні ОСОБА_4 цих документів.

Разом з тим слідчий суддя відхиляє доводи ОСОБА_4 та її захисника, що клопотання не відповідає вимогам ст. 171 КПК України, оскільки воно не містить відомостей про власників вилучених документів. Необхідно зазначити, що сам факт перебування таких документів у місці діяльності ФОП ОСОБА_4 вказує на обставини фактичного володіння ними ОСОБА_4 , що підтверджується протоколом обшуку.

Вирішуючи питання накладення арешту на вилучений ноутбук, слідчий суддя вважає, що слідчою доведено, що в ньому міститься інформація, яка має значення для слідства і дослідження її змісту потребує спеціальних знань. Слідчою були наведенні доводи, які також підтвердженні ОСОБА_4 , що вказаний ноутбук використовувався підозрюваною у своїй професійній діяльності (надання бухгалтерських послуг тощо), що потребує детального дослідження та часу. Слідчий суддя зазначає, що електронна інформація, отримана шляхом копіювання з відповідного пристрою, стає «електронним доказом», якщо її процесуальне оформлення здійснене у визначеному порядку. Зафіксований процес отримання електронної інформації в процесі слідчої дії в подальшому дасть можливість учасникам кримінального провадження перевірити цей процес на відповідність вимогам кримінально-процесуального законодавства. Тому, на даній стадії досудового розслідування доцільність арешту переважає над інтересами особи щодо користування вилученим ноутбуком.

Крім того, згідно ст. 99 КПК України, сторона обвинувачення зобов`язана надати стороні захисту можливість оглянути або скопіювати оригінали документів, на чому також наголосила слідча в судовому засіданні. Відповідно ОСОБА_4 вправі скопіювати наявну на ноутбуці інформацію, а слідча зобов`язується надати їй таку можливість.

Відхиляючи доводи сторони захисту, щодо арешту майна, слід також зазначити, що відповідно до п. 1 ч. 2 ст. 235 КПК України, ухвала слідчого судді про дозвіл на обшук житла чи іншого володіння особи повинна відповідати загальним вимогам до судових рішень, передбачених цим Кодексом, а також містити відомості, зокрема, про строк дії ухвали, який не може перевищувати одного місяця з дня постановлення ухвали.

Як вбачається з матеріалів клопотання, ухвала слідчого судді про надання дозволу на проведення обшуку була постановлена 07 квітня 2020 року, проте, строк дії ухвали вказано до 06.04.2020 року, при цьому обшук проведено за місцем проживання ОСОБА_4 13.04.20.

Слідча пояснила, що в даному випадку мала місце описка, яка була виправлена, однак відповідної ухвали не надала.

Однак, враховуючи положення ст. 235 КПК України, а також дату постановлення ухвали слідчого судді про надання дозволу на проведення обшуку слідчий суддя вважає, що при постановленні ухвали слідчого судді від 07.04.2020 було допущено описку, а тому обшук було проведено з дотриманням вимог закону та у встановлені строки.

Разом з тим, слідча не навела достатньо доводів, що вилучений в ході обшуку квартири жорсткий диск «Seagate Barracuda 7200/12» ємністю 1TB c/n:9VPDBP44, має ознаки речового доказу, що містить інформацію, яка має значення для слідства. Слідчою не було надано аргументованих доводів, на відміну від пояснень щодо ноутбука, що жорсткий диск, який було знято з системного блока домашнього комп`ютера, містить інформацію, яка відповідає критеріям, зазначеним у статті 98 цього Кодексу, хоча у слідства з моменту вилучення до дати розгляду клопотання було достатньо часу для його огляду на предмет вмісту доказової інформації.

Слідчий суддя не бере до уваги доводи слідчої, що жорсткий диск «Seagate Barracuda 7200/12» не є тимчасово вилученим майном. Так в ухвалі слідчого судді про надання дозволу на проведення обшуку відсутня чітка ідентифікація такого майна, крім того, жорсткий диск «Seagate Barracuda 7200/12» було демонтовано з системного блоку, тобто комп`ютера, а згідно ухвали слідчого судді про надання дозволу на проведення обшуку вбачається, що під комп`ютером розумівся ноутбук, яким користується ОСОБА_4 та який, як вказувалося вище, було вилучено за іншою адресою.

Відмовляючи у задоволенні клопотання в цій частині слідчий суддя враховує також те, що ОСОБА_4 в своїй роботі використовує саме ноутбук, при цьому, слідчою в даному випадку були надані детальні пояснення щодо того, що в ноутбуці міститься інформація про роботу ОСОБА_4 з документами, які стосуються досудового розслідування.

Відповідно до ч. 3 ст. 173 КПК України, відмова у задоволенні або часткове задоволення клопотання про арешт майна тягне за собою негайне повернення особі відповідно всього або частин тимчасово вилученого майна.

Отже, враховуючи вищевикладене клопотання підлягає частковому задоволенню.

Керуючись ст. ст. 98, 170-173, 175, 309, 372, 392, 532 КПК України, слідчий суддя,

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання старшого слідчого СУ ГУНП в Житомирській області ОСОБА_3 про накладення арешту на майно задовольнити частково.

Накласти арешт на наступні документи та речі:

Блокнот у обкладинці коричневого кольору із рукописними записами;

Бланк накладної із відтиском печатки «ФОП ОСОБА_21 » на 1 арк.;

Бланк накладної із відтиском печатки «ТОВ «Юном»» на 1 арк.;

Бланк накладної із відтиском печатки «ТОВ «ССуми-Продресурс-2009»» на 1 арк.;

Бланк накладної із відтиском печатки «ФОП ОСОБА_22 » на 2 арк.;

Бланк накладної із відтиском печатки «ФОП ОСОБА_23 » на 1 арк.;

Бланк накладної із відтиском печатки «ФОП ОСОБА_24 » на 1 арк.;

Бланк накладної із відтиском печатки «ФОП ОСОБА_25 » на 2 арк.;

Бланк накладної із відтиском печатки «ТОВ Юдін» на 1 арк.;

Бланк накладної із відтиском печатки «ФОП ОСОБА_26 » на 1 арк.;

Копія податкової декларації ОСОБА_27 за 2018 рік на 4 арк.;

Аркуш паперу із переліком ФОП та розрахунків податкових платежів на 2 арк.;

ТТН №001069 від 17.09.2019 ПП « ОСОБА_15 » на 1 арк.;

Специфікація-накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених ПП « ОСОБА_15 » від 17.09.2019 на 1 арк.;

Накладна №217 від 30.10.2019 на 1 арк.;

Накладна №719 від 23.10.2019 на 1 арк.;

Накладна №620 від 15.01.2020 на 1 арк.;

Рахунок-фактура №2 від 04.12.2019 на 1 арк.;

Рахунок-фактра №2 від 27.11.2019 на 1 арк.;

ТТН №84 від 10.07.2019 на 1 арк.;

Специфікація-накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених ФОП ОСОБА_14 від 10.07.2019 на 1 арк.;

ТТН №000197 від 16.07.2019 на 1 арк.;

Специфікація-накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених від 16.07.2019 на 1 арк.,

ТТН №000051 від 29.01.2019 на 1 арк.;

Специфікація-накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених ПП «Остапчук О.В.» від 29.01.2019 на 1 арк.;

ТТН №001236 від 13.05.2019 на 1 арк.;

Специфікація-накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених ПП «Остапчук О.В.» від 13.05.2019 на 1 арк.;

ТТН №000476 від 21.02.2019 на 1 арк.;

Специфікація-накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених ПП «Остапчук О.В.» від 21.02.2019 на 1 арк.;

ТТН №001103 від 08.05.2019 на 1 арк.;

Специфікація-накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених від 08.05.2019 на 1 арк.;

ТТН №001245 від 14.05.2019 на 1 арк.;

Специфікація-накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених ПП «Остапчук О.В.» від 14.05.2019 на 1 арк.;

ТТН №000603 від 05.03.2019 на 1 арк.;

Специфікація-накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених ПП «Остапчук О.В.» від 05.03.2019 на 1 арк.;

ТТН №000071 від 07.02.2019 на 1 арк.;

Специфікація-накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених ПП «Остапчук О.В.» від 07.02.2019 на 1 арк.;

ТТН №000209 від 30.07.2019 на 1 арк.;

Специфікація-накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених ПП «Остапчук О.В.» від 30.07.2019 на 1 арк.;

ТТН №001273 від 22.05.2019 на 1 арк.;

Специфікація-накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених ПП «Остапчук О.В.» від 22.05.2019 на 2 арк.;

ТТН №000198 від 16.07.2019 на 1 арк.;

Специфікація-накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених ПП «Остапчук О.В.» від 16.07.2019 на 2 арк.;

ТТН №001253 від 22.05.2019 на 1 арк.;

Специфікація-накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених ПП «Остапчук О.В.» від 21.05.2019 на 1 арк.;

Копія договору купівлі-продажу №38/2 від 16.01.2019 на 2 арк.;

Копія експертного висновку №В-732/1 на 2 арк.;

ТТН №039625 від 04.04.2019 на 1 арк.;

Специфікація-накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених ПП «Рубас» від 04.04.2019 на 1 арк.;

ТТН №ЖТ58316 від 14.06.2019 на 1 арк.;

Специфікація-накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених ПП «Рубас» від 14.06.2019 на 1 арк.;

Копія ТТН від 08.10.2019 №294078 на 1 арк.;

Копія ТТН від 08.10.2019 №294064 на 1 арк.;

Копія договору купівлі-продажу необроленої деревини від 01.03.2019 №11/1/2019 на 1 арк.;

Копія додаткової угоди №1 від 01.03.2019 до договору купівлі-продажу лісопродукції на 1 арк.;

Копія договору №4 кв./71 купівлі-продажу лісопродукції від 03.12.2018 на 1 арк.;

Копія договору купівлі-продажу необробленої деревини №А/Д 20/1 кв від 06.03.2019 на 1 арк.;

Блокнот червоного кольору із рукописними записами;

Блокнот із рукописними записами із написом «City interesting trips»;

ТТН №307896 від 07.07.2018 ТОВ ТК «Гефест» на 1 арк.;

ТТН №819825 від 25.03.2019 ТОВ ТК «Гефест» на 1 арк.;

ТТН №649508 від 05.03.2019 ТОВ ТК «Гефест» на 1 арк.;

ТТН №649273 від 07.02.2019 ТОВ ТК «Гефест» на 1 арк.;

ТТН №309164 від 01.12.2018 ТОВ ТК «Гефест» на 1 арк.;

Експертний висновок №В-2209/1 на 1 арк.;

Видаткова накладна №209 від 20.02.2019 на 1 арк.;

ТТН №209 від 20.02.2019 на 1 арк.;

Видаткова накладна №774 від 26.06.2019 на 1 арк.;

ТТН №774 від 26.06.2019 на 1 арк.;

ТТН №397833 від 26.03.2019 ТОВ ТК «Гефест» на 1 арк.;

ТТН №121808 від 12.09.2019 ТОВ «Вуд Експорт Юа» на 1 арк.;

ТТН №309401 від 04.01.2019 ТОВ ТК «Гефест» на 1 арк.;

Видаткова накладна №220 від 28.02.2019 на 1 арк.;

ТТН №220 від 28.02.2019 на 1 арк.;

Видаткова накладна №776 від 26.06.2019 на 1 арк.;

ТТН №776 від 26.06.2019 на 1 арк.;

Рахунок на оплату №741 від 26.06.2019 на 1 арк.;

ТТН №034345 від 28ю08.2018 на 1 арк.;

Специфікація-накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених ТОВ «Вуд Експорт Юа» від 28.08.2018 на 1 арк.;

ТТН №033859 від 28.08.2018 на 1 арк.;

Специфікація-накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених ТОВ «Вуд Експорт Юа» від 17.08.2018 на 1 арк.;

ТТН №033859 від 17.08.2018 на 1 арк.;

Специфікація-накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених ТОВ «Вуд Експорт Юа» від 17.08.2018 на 1 арк.;

ТТН №032973 від 13.07.2018 на 1 арк.;

Специфікація-накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених ТОВ «Вуд Експорт Юа» від 13.07.2018 на 1 арк.;

ТТН №033084 від 13.08.2018 на 1 арк.;

Специфікація-накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених ТОВ «Вуд Експорт Юа» від 13.08.2018 на 1 арк.;

ТТН №033324 від 20.07.2018 на 1 арк.;

Специфікація-накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених ТОВ «Вуд Експорт Юа» від 20.07.2018 на 1 арк.;

ТТН №033147 від 18.07.2018 на 1 арк.;

Специфікація-накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених ТОВ «Вуд Експорт Юа» від 18.07.2018 на 1 арк.;

ТТН №016239 від 31.05.2019 на 1 арк.;

Специфікація-накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених ТОВ «Вуд Експорт Юа» від 31.05.2019 на 1 арк.;

ТТН від №547976 від 13.03.2019 ТОВ ТК «Гефест» на 1 арк.;

ТТН від №527137 від 14.03.2019 ТОВ ТК «Гефест» на 1 арк.;

Видаткова накладна№775 від 26.06.2019 на 1 арк.;

ТТН №775 від 26.06.2019 на 1 арк.;

ТТН від 28.07.2018 ТОВ ТК «Гефест» на 1 арк.;

ТТН від 19.07.2018 ТОВ ТК «Гефест» на 1 арк.;

ТТН №021419 від 16.07.2019 ТОВ «Вуд Експорт Юа» на 1 арк.;

ТТН №160481 від 16.07.2019 ТОВ «Вуд Експорт Юа» на 1 арк.;

ТТН №121529 від 01.07.2019 ТОВ «Вуд Експорт Юа» на 1 арк.;

ТТН №275396 від 04.06.2019 ТОВ «Вуд Експорт Юа» на 1 арк.;

ТТН №121520 від 26.06.2019 ТОВ «Вуд Експорт Юа» на 1 арк.;

ТТН №047055 від 03.05.2019 ТОВ «Вуд Експорт Юа» на 1 арк.;

ТТН №121457 від 05.06.2019 ТОВ «Вуд Експорт Юа» на 1 арк.;

ТТН №275468 від 09.07.2019 ТОВ «Вуд Експорт Юа» на 1 арк.;

Видаткова накладна №759 від 19.10.2018 на 1 арк.;

ТТН №527019 від 25.02.2019 ТОВ ТК «Гефест» на 1 арк.;

ТТН №307909 від 09.07.2018 ТОВ ТК «Гефест» на 1 арк.;

Видаткова накладна №780 від 27.06.2019 на 1 арк.;

Рахунок на оплату №745 від 27.06.2019на 1арк.;

ТТН №780 від 27.06.2019 на 1 арк.;

Видаткова накладна №218 від 27.02.2019 на 1 арк.;

ТТН №218 від 27.02.2019 на 1 арк.;

Видаткова накладна №219 від 28.02.2019 на 1 арк.;

ТТН №219 від 28.02.2019 на 1 арк.;

Специфікація-накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених ТОВ «Вуд Експорт Юа» від 31.05.2019 на 1 арк.,

Дублікат квитанцїй ФОП ОСОБА_28 від 16.10.2019 на 2 арк.;

Дублікат квитанцїй ФОП ОСОБА_28 від 17.02.2019 на 2 арк.;

Дублікат квитанцїй ФОП ОСОБА_28 від 17.01.2019 на 2 арк.;

Опис на 1 арк.;

Накладна 1002402342745/відправник ФОП ОСОБА_28 на 1 арк.;

Рекомендоване повідомлення на 1 арк.;

Податкова декларація ФОП ОСОБА_28 на 2 арк.;

Звіт про суми нарахованого доходу ФОП ОСОБА_28 на 2 арк.;

Податкова декларація ФОП ОСОБА_28 на 5 арк.;

Реєстр по вибраним рахункам на 9 арк.;

Книга обліку доходів ФОП ОСОБА_28 на 48 арк.;

Дублікат квитанцій від 16.12.2019 на 2 арк.;

Платіжне доручення №17 від 16.08.2019 на 1 арк.;

Платіжне доручення №16 від 16.08.2019 на 1 арк.;

Платіжне доручення №5 від 16.08.2019 на 1 арк.;

Платіжне доручення №6 від 16.08.2019 на 1 арк.;

Дублікат квитанцїй ФОП ОСОБА_27 від 16.10.2019 на 2 арк.;

Звіт про суми нарахованого доходу ФОП ОСОБА_27 на 4 арк.;

Податкова декларація ФОП ОСОБА_27 7 арк.;

Податкова декларація ФОП ОСОБА_27 3-й квартал 7 арк.;

Податкова декларація ФОП ОСОБА_27 2-й квартал 7 арк.;

Податкова декларація ФОП ОСОБА_27 1-й квартал 3 арк.;

Заява про приєднання від 10.01.2020 на 2 арк.;

Сводная выписка на 14 арк.;

Заключна виписка ФОП ОСОБА_27 за період з 02.01.2019 по 28.12.2019 на 8 арк.;

Заключна виписка ФОП ОСОБА_27 за період з 01.01.2019 по 10.07.2019 на 7 арк.;

Дублікат квитанції ФОП ОСОБА_27 від 17.01.2020 на 1 арк.;

Дублікат квитанцій ФОП ОСОБА_27 від 16.12.2019 на 2 арк.;

Дублікат квитанцій ФОП ОСОБА_27 від 17.09.2019 на 2 арк.;

Дублікат квитанцій ФОП ОСОБА_27 від 16.08.2019 на 2 арк.;

Книга обліку доходів ФОП ОСОБА_27 на 48 арк.;

Дублікат квитанцій ФОП ОСОБА_29 від 17.02.2020 на 2 арк.;

Дублікат квитанцій ФОП ОСОБА_29 від 17.01.2020 на 2 арк.;

Рекомендоване повідомлення від 15.01.2020 на 1 арк.;

Накладна 1002402342729 на 1 акруші;

Опис на 1 арк.;

Звіт про суми нарахованого доходу ФОП ОСОБА_29 на 2 арк.;

Податкова декларація ФОП ОСОБА_29 на 2 арк.;

Податкова декларація ФОП ОСОБА_29 на 5 арк.;

Реєстр по вибраним рахункам ФОП ОСОБА_29 на 8 арк.;

Дублікат квитанції ФОП ОСОБА_29 від 17.09.2019 на 1 арк.;

Дублікат квитанції ФОП ОСОБА_29 від 16.08.2019 на 1 арк.;

Дублікат квитанції ФОП ОСОБА_29 від 17.06.2019 на 1 арк.;

Дублікат квитанції ФОП ОСОБА_29 від 17.07.2019 на 1 арк.;

Платіжне доручення ФОП ОСОБА_30 №16 від 18.02.2020 на 1 арк.;

Платіжне доручення ФОП ОСОБА_30 №15 від 18.02.2020 на 1арк.;

Дублікат квитанцій ФОП ОСОБА_30 від 17.01.2020 на 2 арк.;

Рекомендоване повідомлення про вручення поштового відправлення ФОП ОСОБА_30 на 1 арк.;

Накладна ФОП ОСОБА_30 1002402342702 на 1 арк.;

Опис на 1 арк.;

Податкова декларація платника єдиного податку ФОП ОСОБА_30 на 4 арк.;

Податкова декларація про майно стан і доходи ФОП ОСОБА_30 на 5 арк.;

Реєстр по рахункам ФОП ОСОБА_30 на 6 арк.;

Рекомендоване повідомлення про вручення поштового відправлення ФОП ОСОБА_30 на 1 арк.;

Накладна 1002402290982 ФОП ОСОБА_30 на 1 арк.;

Опис на 1 арк.;

Рекомендаційне повідомлення про вручення поштового відправлення ФОП ОСОБА_30 на 1 арк.;

Накладні 1002904237520 ФОП ОСОБА_30 на 2 арк.;

Опис на 1 арк.;

Дублікат квитанції ФОП ОСОБА_30 від 17.09.2019 на 1 арк.;

Дублікат квитанції ФОП ОСОБА_30 від 16.08.2019 на 1 арк.;

Дублікат квитанції ФОП ОСОБА_30 від 17.06.2019 на 1 арк.;

Дублікат квитанції ФОП ОСОБА_30 від 17.07.2019 на 1 арк.;

Товарно-транспортна накладна серія ПЛА №333041 від 12.09.2019 на 1 арк.;

Товарно-транспортна накладна серія ПЛА №047039 від 26.04.2019 на 1 арк.;

Товарно-транспортна накладна серія ПЛА №774409 від 21.05.2019 на 1 арк.;

Товарно-транспортна накладна серія ПЛА №774546 від 27.06.2019 на 1 арк.;

Товарно-транспортна накладна серія ПЛА №121257 від 08.04.2019 на 1 арк.;

Товарно-транспортна накладна серія ПЛА №032528 від 16.10.2019 на 1 арк.;

Товарно-транспортна накладна серія ПЛА №275324 від 23.04.2019 на 1 арк.;

Товарно-транспортна накладна серія ПЛА №047160 від 07.06.2019 на 1 арк.;

Товарно-транспортна накладна серія ПЛА №046838 від 12.03.2019 на 1 арк.;

Товарно-транспортна накладна серія ПЛБ №121356 від 10.05.2019 на 1 арк.;

Товарно-транспортна накладна серія ПЛА №047043 від 02.05.2019 на 1 арк.;

Товарно-транспортна накладна серія ПЛА №275376 від 27.05.2019 на 1 арк.;

Товарно-транспортна накладна серія ЖТВ №309485 від 18.01.2019 на 1 арк.;

Товарно-транспортна накладна серія ЖТВ №526892 від 21.01.2019 на 1 арк.;

Видаткова накладна №217 від 27.02.2019 на 1 арк.;

Товарно-транспортна накладна №217 від 27.02.2019 на 1 арк.;

Видаткова накладна №216 від 27.02.2019 на 1 арк.;

Товарно-транспортна накладна №216 від 27.02.2019 на 1 арк.;

Товарно-транспортна накладна №016230 від 31.05.02.2019 на 1 арк.;

Ноутбук марки «Dell» №34839385166.

У задоволенні клопотання щодо накладення арешту на жорсткий диск «Seagate Barracuda 7200/12» ємністю 1TB c/n:9VPDBP44 відмовити.

Підозрюваний, обвинувачений, їх захисник, законний представник, інший власник або володілець майна, представник юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, які не були присутні при розгляді питання про арешт майна, мають право заявити клопотання про скасування арешту майна повністю або частково. Таке клопотання під час досудового розслідування розглядається слідчим суддею, а під час судового провадження - судом.

Ухвала підлягає негайному виконанню слідчим, прокурором.

Ухвала оскаржується безпосередньо до суду апеляційної інстанції протягом п`яти днів з дня її оголошення.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення16.04.2020
Оприлюднено09.02.2023
Номер документу88880483
СудочинствоКримінальне
Сутьнакладення арешту на майно, погодженого прокурором відділу прокуратури Житомирської області ОСОБА_6 поданого в межах кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №120190600000347 від 11.10.2019 за ознаками вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2, ст. 364, ч. 4 ст. 358, ч. 5 ст. 27 ч. 4 ст. 246 КК України

Судовий реєстр по справі —296/2854/20

Ухвала від 13.05.2020

Кримінальне

Житомирський апеляційний суд

Шевченко В. Ю.

Ухвала від 13.05.2020

Кримінальне

Житомирський апеляційний суд

Шевченко В. Ю.

Ухвала від 16.04.2020

Кримінальне

Корольовський районний суд м. Житомира

Адамович О. Й.

Ухвала від 16.04.2020

Кримінальне

Корольовський районний суд м. Житомира

Адамович О. Й.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні