Ухвала
від 23.04.2020 по справі 487/2044/20
ЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. МИКОЛАЄВА

Справа № 487/2044/20

Провадження № 1-кс/487/2611/20

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

23.04.2020 року Слідчий суддя Заводського районного суду міста Миколаєва ОСОБА_1 , за участю секретаря судових засідань ОСОБА_2 , розглянувши клопотання слідчого Третього слідчого відділу Слідчого управління Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Миколаєві ОСОБА_3 про накладення арешту на майно,

ВСТАНОВИВ:

17.04.2020року слідчийТретього слідчоговідділу Слідчогоуправління Територіальногоуправління Державногобюро розслідувань,розташованого ум.Миколаєві ОСОБА_3 , за погодженням з прокурором відділу офісу Генеральної прокуратури ОСОБА_4 , в рамках здійснення досудового розслідування кримінального правопорушення, відомості про вчинення якого 28.12.2019 року внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань (надалі - ЄРДР) за № 62019150000001053 звернувся до слідчого судді із клопотанням, у якому просив накласти арешт на документи, які виявленні та вилучені 16.04.2020 під час проведення обшуку в службових та підсобних приміщеннях Головного управління Державної податкової служби у Миколаївській області, які розташовані за адресою: м. Миколаїв, вул. Лягіна, 6 та належать Державній фіскальній службі України.

Клопотання мотивоване тим, що вилучені під час проведення обшуку документи мають значення для кримінального провадження і мають безпосереднє відношення до кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України. Без дослідження вказаних документів, встановити всебічно та об`єктивно обставини вказаного кримінального правопорушення не представиться можливим.

Слідчий до судового засідання не з`явився, надав заяву про розгляд клопотання за його відсутності.

В судовому засіданні власник майна був відсутній. Його неприбуття, згідно положень частини 1 статті 172 КПК України, не перешкоджає розгляду клопотання.

Вивчивши клопотання, матеріали, якими слідчий мотивував його доводи, слідчий суддя дійшов наступного.

Третім слідчим відділом Слідчого управління Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Миколаєві здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 62019150000001053 від 28.12.2019 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України.

Досудовим розслідуванням у вказаному кримінальному провадженні попередньо встановлено, що службові особи Головного управління Державної податкової служби у Миколаївській області (далі ГУ ДПС у Миколаївській області) зловживаючи своїм службовим становищем, з метою отримання неправомірної вигоди для себе, інших фізичних та юридичних осіб, вчинили дії всупереч інтересам служби, шляхом видачі впродовж 2019 року ліцензій на право оптової та роздрібної торгівлі, зберігання пального, без законних підстав, що спричинило тяжкі наслідки у виді ненадходження обов`язкових платежів до місцевого бюджету.

Так, впродовж 2019 року ГУ ДПС у Миколаївській області видано фізичним та юридичним особам близько 520 ліцензій на виробництво, торгівлю (оптову та роздрібну) та зберігання пального.

Статтею 15 Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів та пального», передбачено, що для отримання ліцензії на право оптової або роздрібної торгівлі пальним або на право зберігання пального разом із заявою додатково подаються завірені заявником копії таких документів:

документи, що підтверджують право власності або право користування земельною ділянкою, або інше передбачене законодавством право землекористування на земельну ділянку, на якій розташований об`єкт оптової або роздрібної торгівлі пальним або зберігання пального, чинні на дату подання заяви та/або на дату введення такого об`єкта в експлуатацію, будь-якого цільового призначення;

акт вводу в експлуатацію об`єкта або акт готовності об`єкта до експлуатації, або сертифікат про прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об`єктів, або інші документи, що підтверджують прийняття об`єктів в експлуатацію відповідно до законодавства, щодо всіх об`єктів у місці оптової або роздрібної торгівлі пальним або зберігання пального, необхідних для оптової або роздрібної торгівлі пальним або зберігання пального;

дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки.

Згідно пункту 3 Порядку прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об`єктів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13.04.2011 № 461, прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об`єктів, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об`єктів із середніми (СС2) та значними (СС3) наслідками, а також комплексів (будов), до складу яких входять об`єкти з різними класами наслідків (відповідальності), здійснюється на підставі акта готовності об`єкта до експлуатації шляхом видачі відповідними органами державного архітектурно-будівельного контролю сертифіката.

Разом з тим, згідно відкритих державних реєстрів:

Єдиний державний реєстр суб`єктів господарювання, які отримали ліцензії на право виробництва, зберігання, оптової та роздрібної торгівлі пальним, та місць виробництва, зберігання, оптової та роздрібної торгівлі пальним;

Реєстр дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки;

Реєстр дозвільних документів Державної архітектурно-будівельної інспекції України,

у переважної більшості суб`єктів господарської діяльності, яким видано відповідні ліцензії відсутній перелік дозвільних документів необхідних для їх отримання.

Відповідно до ДБН В.1.2-14-2009 «Загальні принципи забезпечення надійності та конструктивної безпеки будівель, споруд, будівельних конструкцій та основ», АЗС, АГЗП віднесено до класу наслідків СС3.

Пунктом 3 Порядку внесення плати за видачу сертифікату, який видається у разі прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом об`єкта, та її розмір, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13.04.2011 № 461, визначено, що розмір плати за видачу сертифіката становить для закінчених будівництвом об`єктів із значними наслідками (СС3) 5,2 прожиткового мінімуму для працездатних осіб.

Згідно пункту 7 вказаного Порядку плата за видачу сертифіката зараховується до доходів загального фонду місцевого бюджету.

Статтею 7 Закону України «Про Державний бюджет України на 2019 рік» визначено прожитковий мінімум для працездатних осіб з 1 січня 2019 року 1921 грн.

Тобто, за видачу сертифікату щодо прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом об`єкта, суб`єкту господарювання необхідно сплати до місцевого бюджету плату у розмірі 9989, 2 грн.

Відповідно до інформації Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у Миколаївській області від 03.02.2020 № 281/3/1014-1.15-20, на території Миколаївської області обліковується 44 об`єкта будівництва, які пов`язані зі зберіганням та реалізацією паливно-мастильних матеріалів на автозаправних станціях.

Отже, є підстави вважати, що 476 ліцензій видано без документів, які підтверджують прийняття об`єктів в експлуатацію відповідно до законодавства, щодо всіх об`єктів у місці оптової або роздрібної торгівлі пальним або зберігання пального, необхідних для оптової або роздрібної торгівлі пальним або зберігання пального.

Крім того, встановлено, що 11.11.2019 ГУ ДПС у Миколаївській області видано ліцензію № 14020314201900294 на здійснення роздрібної торгівлі пальним за адресою: м. Миколаїв, Інгульський район, вул. Новозаводська, 20, на підставі заяви ТОВ «ВАРРИОР» від 28.10.2019, до якої долучено лише документи, що підтверджують право власності на майно, яке складається з боксів-майстерень, прохідної, механічної майстерні, майстерні з цегли, складів, альтанки, огорожі та споруди, та дозволи Управління Держпраці у Миколаївській області на виконання робіт з підвищеної небезпеки та експлуатацію машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки, без зазначення адреси виробництва, розташування устаткування, що не є належними документами для видачі ліцензії.

Також, 15.08.2019 ГУ ДПС у Миколаївській області видано ліцензію №14150314201900259 на здійснення роздрібної торгівлі пальним за адресою: Миколаївська область, Веселинівський район, с. Веселинове, вул. Будівельників, 38/1, на підставі заяви ТОВ «ВАРРИОР» від 31.07.2019, до якої долучено договір оренди майна, предметом якого є 2 бака (резервуара) ємністю по 25 м. куб., розташованих за адресою: Миколаївська область, Веселинівський район, с. Веселинове, вул. Будівельників, 38, що не є належним документом для видачі ліцензії. До вказаної заяви також не долучено будь-яких документів, які підтверджують право власності або користування земельною ділянкою.

Аналогічно, 01.07.2019 ГУ ДПС у Миколаївській області видано ліцензію №14050314201900116 на здійснення роздрібної торгівлі пальним за адресою: м. Миколаїв, проспект Богоявленський, 255, на підставі заяви ТОВ «АКТАНТ-ЮГ» від 18.06.2019, до якої долучено лише договір оренди нежитлового приміщення в будівлі майстерні, а також державний акт на право постійного користування землею для обслуговування виробничо-господарської бази.

Вказані вище дані, свідчать про зловживання своїм службовим становищем службових осіб ГУ ДПС у Миколаївській області, з метою отримання неправомірної вигоди для себе, інших фізичних та юридичних осіб, вчинили дії всупереч інтересам служби, шляхом видачі впродовж 2019 року ліцензій на право оптової та роздрібної торгівлі, зберігання пального, без законних підстав, що спричинило тяжкі наслідки у виді ненадходження обов`язкових платежів до місцевого бюджету.

Згідно інформації Управління стратегічних розслідувань в Миколаївській області ДСР НПУ, службові приміщення Управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДПС у Миколаївській області, розташовані за адресою: м. Миколаїв, вул. Лягіна, 6.

Відповідно до інформаційної довідки від 03.04.2020 №206083413, нежитлова будівля, розташована за адресою: м. Миколаїв, вул. Лягіна, 6, належить Державній фіскальній службі України. Правокористувачем зазначено Головне управління ДФС у Миколаївській області, код ЄДРПОУ: 39394277.

Вказане кримінальне правопорушення кваліфіковано за ч. 2 ст. 364 КК України передбачає відповідальність за зловживання владою або службовим становищем, тобто умисне, з метою одержання будь-якої неправомірної вигоди для самої себе чи іншої фізичної або юридичної особи використання службовою особою влади чи службового становища всупереч інтересам служби, якщо воно спричинило тяжкі наслідки охоронюваним законом правам, свободам та інтересам окремих громадян або державним чи громадським інтересам, або інтересам юридичних осіб, , що відповідно до ст. 12 КК України є тяжким злочином.

Санкція ч. 2 ст. 364 КК України передбачає можливість призначення покарання у вигляді позбавлення волі від 3 до 6 років, що відповідно до ч. 3 ст. 12 КК України відноситься до категорії тяжкого злочину.

Так, відповідно до вимог ст. 234 КПК України, 16.04.2020 проведено обшук, за адресою: м. Миколаїв, вул. Лягіна, 6, під час якого виявлено та вилучено документи.

Виявлені та вилучені документи пред`явлені понятим, учасникам, присутнім при обшуку, опечатані та вилучено до ТУ ДБР у м. Миколаєві.

Відповідно до ч.ч. 1, 2 ст. 167 КПК України тимчасовим вилученням майна є фактичне позбавлення підозрюваного або осіб, у володінні яких перебуває зазначене у частині другій цієї статті майно, можливості володіти, користуватися та розпоряджатися певним майном до вирішення питання про арешт майна або його повернення. Тимчасово вилученим може бути майно у вигляді речей, документів, грошей тощо, щодо яких є достатні підстави вважати, що вони: підшукані, виготовлені, пристосовані чи використані як засоби чи знаряддя вчинення кримінального правопорушення та (або) зберегли на собі його сліди; призначалися (використовувалися) для схиляння особи до вчинення кримінального правопорушення, фінансування та/або матеріального забезпечення кримінального правопорушення або винагороди за його вчинення; є предметом кримінального правопорушення, у тому числі пов`язаного з їх незаконним обігом; одержані внаслідок вчинення кримінального правопорушення та/або є доходами від них, а також майно, в яке їх було повністю або частково перетворено.

Тимчасове вилучення майна може здійснюватися також під час обшуку, огляду (ч. 2 ст. 168 КПК України).

Частиною 5 ст. 171 КПК України визначено, що клопотання слідчого, прокурора про арешт тимчасово вилученого майна повинно бути подано не пізніше наступного робочого дня після вилучення майна, інакше майно має бути повернуто особі, у якої його було вилучено.

Згідно з п. 7 ч. 2 ст. 131 КПК України арешт майна є заходом забезпечення кримінального провадження.

Частиною 1 ст. 170 КПК України визначено, що арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому КПК України порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна.

За приписами ч. 1 ст. 170 КПК України завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, знищення, перетворення, відчуження.

Відповідно до п. 1 ч. 2 ст. 170 КПК України, арешт майна допускається з метою забезпечення збереження речових доказів.

Частиною 3 статті 170 КПК України визначено, що у випадку, передбаченому пунктом 1 частини 2 цієї статті, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у статті 98 КПК України.

Як передбачено ч. 1 ст. 98 КПК України речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

Частиною 3 ст. 170 КПК України визначено, що у випадку, передбаченому пунктом 1 частини другої цієї статті, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у статті 98 цього Кодексу.

З клопотанням про арешт майна до слідчого судді, суду має право звернутися прокурор, слідчий за погодженням з прокурором, а з метою забезпечення цивільного позову - також цивільний позивач. У клопотанні слідчого, прокурора про арешт майна повинно бути зазначено: підстави і мету відповідно до положень статті 170 КПК України та відповідне обґрунтування необхідності арешту майна; перелік і види майна, що належить арештувати; документи, які підтверджують право власності на майно, що належить арештувати, або конкретні факти і докази, що свідчать про володіння, користування чи розпорядження підозрюваним, обвинуваченим, засудженим, третіми особами таким майном; розмір шкоди, неправомірної вигоди, яка отримана юридичною особою, у разі подання клопотання відповідно до частини шостої статті 170 КПК України. До клопотання також мають бути додані оригінали або копії документів та інших матеріалів, якими слідчий, прокурор обґрунтовує доводи клопотання (ч.ч. 1, 2 ст. 171 КПК України).

Відповідно до ч.2 ст. 173 КПК України при розгляді клопотання про арешт майна слідчий суддя повинен врахувати: правову підставу для арешту майна; можливість використання майна як доказу у кримінальному провадженню; розумність та співрозмірність обмеження права власності завданням кримінального провадження; наслідки арешту майна для підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб.

Вказане у своїй сукупності свідчить про обґрунтованість клопотання та наявність достатніх підстав для застосування заходу забезпечення кримінального провадження у вигляді арешту вказаних у клопотанні речей.

Враховуючи викладене, керуючись статтями 132, 170-172 Кримінального процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

Клопотання слідчого Третього слідчого відділу Слідчого управління Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Миколаєві ОСОБА_3 про накладення арешту на майно - задовольнити.

Застосувати, в рамках кримінального провадження з проведення досудового розслідування кримінального правопорушення, відомості про вчинення якого 28.12.2019року внесенідо Єдиногореєстру досудовихрозслідувань (надалі-ЄРДР)за № 62019150000001053, захід забезпечення кримінального провадження у вигляді арешту на документи, які виявленні та вилучені 16.04.2020 під час проведення обшуку в службових та підсобних приміщеннях Головного управління Державної податкової служби у Миколаївській області, які розташовані за адресою: м. Миколаїв, вул. Лягіна, 6 та належать Державній фіскальній службі України, а саме:

№ П/ПНазва документаКільк. стор.1Наказ про затвердження Положення від 31.01.2020 №33812Положення про управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДПС у Миколаївській області, затверджене наказом ГУ ДПС у Миколаївській області від 31.01.2020 №338223Наказ про затвердження положень про територіальні органи ДПС від 12.07.2019164Наказ про затвердження положень про головні управління ДПС в областях та в м. Києві у новій редакції від 12.02.2020 №81155Положення про відділ контролю за виробництвом та обігом пального управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Головного управління ДПС у Миколаївській області, затвердженого в. о. начальника ГУ ДПС у Миколаївській області ОСОБА_5 31.01.2020156Положення про відділ ліцензування роздрібної торгівлі алкогольними напоями, тютюновими виробами та пальним, контролю за обігом марок акцизного податку управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Головного управління ДПС у Миколаївській області, затвердженого в. о. начальника ГУ ДПС у Миколаївській області ОСОБА_5 31.01.2020177Положення про відділ адміністрування акцизного податку управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Головного управління ДПС у Миколаївській області, затвердженого в. о. начальника ГУ ДПС у Миколаївській області ОСОБА_5 31.01.2020188Положення про відділ контролю за виробництвом та обігом спирту, спиртовмісної продукції, алкогольних напоїв і тютюнових виробів управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Головного управління ДПС у Миколаївській області, затвердженого в. о. начальника ГУ ДПС у Миколаївській області ОСОБА_5 31.01.2020189Положення про сектор моніторингу та аналітичного супроводження контрольно-перевірочної роботи, обслуговування акцизних складів та податкових постів управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Головного управління ДПС у Миколаївській області, затвердженого в. о. начальника ГУ ДПС у Миколаївській області ОСОБА_5 31.01.20201710Особова справа ОСОБА_6 №883 (початок 05.11.2013)11511Особова справа ОСОБА_7 №834 (початок 26.06.2013)22512Витяг з наказу ГУ ДПС у Миколаївській області від 02.09.2019 №17-0 про призначення працівників113Копія наказу ГУ Міндоходів у Миколаївській області від 05.11.2013 №238-о про призначення ОСОБА_6 114Посадова інструкція державного службовця начальника управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ОСОБА_6 , затверджена в. юждо. начальника ГУ ДПС у Миколаївській області ОСОБА_5 31.01.2020315Витяг з наказу ГУ ДФС у Миколаївській області від 14.08.2019 №406-в про надання відпустки116Витяг з наказу ГУ ДФС у Миколаївській області від 01.03.2019 №96-в про надання відпустки117Витяг з наказу ГУ ДФС у Миколаївській області від 26.06.2019 №288-в про надання відпустки118Витяг з наказу ГУ ДПС у Миколаївській області від 11.11.2019 №103-в про надання відпустки119Витяг з наказу ГУ ДПС у Миколаївській області від 11.11.2019 №105-в про надання відпустки120Витяг з наказу ГУ ДПС у Миколаївській області від 02.02.2019 №17-о про призначення працівників121Копія наказу ГУ Міндоходів у Миколаївській області від 26.06.2013 №47-о про призначення працівників422Посадова інструкція державного службовця начальника відділу ліцензування роздрібної торгівлі алкогольними напоями, тютюновими виробами та пальним, контролю за обігом марок акцизного податку ОСОБА_7 , затверджена в.о. начальника ГУ ДПС у Миколаївській області ОСОБА_5 31.01.2020223Витяг з наказу ГУ ДФС у Миколаївській області від 14.08.2019 №412-в про надання відпустки124Витяг з наказу ГУ ДФС у Миколаївській області від 23.05.2019 №230-в про надання відпустки125Витяг з наказу ГУ ДФС у Миколаївській області від 25.04.2019 №189-в про надання відпустки126Витяг з наказу ГУ ДФС у Миколаївській області від 01.03.2019 №96-в про надання відпустки127Витяг з наказу ГУ ДФС у Миколаївській області від 07.02.2019 №58-в про надання відпустки128Витяг з наказу ГУ ДПС у Миколаївській області від 28.01.2019 №25-в про надання відпустки129Витяг з наказу ГУ ДПС у Миколаївській області від 08.11.2019 №101-в про надання відпустки130Витяг з наказу ГУ ДПС у Миколаївській області від 27.01.2020 №24-в про призначення працівників131Табель обліку використання робочого часу за січень 2019 управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів132Табель обліку використання робочого часу за лютий 2019 управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів133Табель обліку використання робочого часу за березень 2019 управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів134Табель обліку використання робочого часу за квітень 2019 управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів135Табель обліку використання робочого часу за травень 2019 управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів136Табель обліку використання робочого часу за червень 2019 управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів137Табель обліку використання робочого часу за липень 2019 управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів138Табель обліку використання робочого часу за серпень 2019 управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів139Табель обліку використання робочого часу за вересень 2019 управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів140Табель обліку використання робочого часу за жовтень 2019 управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів141Табель обліку використання робочого часу за листопад 2019 управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів142Табель обліку використання робочого часу за грудень 2019 управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів143Табель обліку використання робочого часу за січень 2020 управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів144Табель обліку використання робочого часу за лютий 2020 управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів145Табель обліку використання робочого часу за березень 2020 управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів146Розпорядження ГУ ДФС у Миколаївській області від 01.07.2019 №163-р про видачу ліцензій на право роздрібної торгівлі пальним та на право зберігання пального з додатками на 23 аркушах.2347Розпорядження ГУ ДФС у Миколаївській області від 05.07.2019 №165-р про видачу ліцензій на право роздрібної торгівлі пальним та на право зберігання пального з додатками на 4 аркушах.448Розпорядження ГУ ДФС у Миколаївській області від 10.07.2019 №170-р про видачу ліцензій на право роздрібної торгівлі пальним та на право зберігання пального з додатками на 4 аркушах.449Розпорядження ГУ ДФС у Миколаївській області від 12.07.2019 №174-р про видачу ліцензій на право роздрібної торгівлі пальним з додатками на 3 аркушах.350Розпорядження ГУ ДФС у Миколаївській області від 19.07.2019 №178-р про видачу ліцензій на право роздрібної торгівлі пальним та на право зберігання пального з додатками на 4 аркушах.451Розпорядження ГУ ДФС у Миколаївській області від 29.07.2019 №184-р про видачу ліцензій на право роздрібної торгівлі пальним та на право зберігання пального з додатками на 3 аркушах.352Розпорядження ГУ ДФС у Миколаївській області від 05.08.2019 №189-р про видачу ліцензій на право роздрібної торгівлі пальним та на право зберігання пального з додатками на 4 аркушах.453Розпорядження ГУ ДФС у Миколаївській області від 09.08.2019 №192-р про видачу ліцензій на право роздрібної торгівлі пальним та на право зберігання пального з додатками на 2 аркушах.254Розпорядження ГУ ДФС у Миколаївській області від 15.08.2019 №197-р про видачу ліцензій на право роздрібної торгівлі пальним з додатками на 2 аркушах.255Розпорядження ГУ ДПС у Миколаївській області від 03.09.2019 №5-р про видачу ліцензій на право роздрібної торгівлі пальним та на право зберігання пального з додатками на 3 аркушах.356Розпорядження ГУ ДПС у Миколаївській області від 10.09.2019 №10-р про видачу ліцензій на право роздрібної торгівлі пальним та на зберігання пального з додатками на 4 аркушах.457Розпорядження ГУ ДПС у Миколаївській області від 24.09.2019 №20-р про видачу ліцензій на право роздрібної торгівлі пальним та на зберігання пального з додатками на 4 аркушах.458Розпорядження ГУ ДПС у Миколаївській області від 04.10.2019 №28-р про видачу ліцензій на право роздрібної торгівлі пальним, на зберігання пального і дубліката ліцензії на право роздрібної торгівлі пальним з додатками на 5 аркушах.559Розпорядження ГУ ДПС у Миколаївській області від 17.10.2019 №37-р про видачу ліцензій на право роздрібної торгівлі пальним та на зберігання пального з додатками на 4 аркушах.460Розпорядження ГУ ДПС у Миколаївській області від 25.10.2019 №42-р про видачу ліцензій на право роздрібної торгівлі пальним та на зберігання пального з додатками на 4 аркушах.461Розпорядження ГУ ДПС у Миколаївській області від 31.10.2019 №49-р про видачу ліцензій на право роздрібної торгівлі пальним та на зберігання пального з додатками на 3 аркушах.362Розпорядження ГУ ДПС у Миколаївській області від 12.11.2019 №57-р про видачу ліцензій на право роздрібної торгівлі пальним та на зберігання пального з додатками на 3 аркушах.363Розпорядження ГУ ДПС у Миколаївській області від 15.11.2019 №63-р про видачу ліцензій на право роздрібної торгівлі пальним, на зберігання пального та анулювання ліцензії на право роздрібної торгівлі пальним з додатками на 4 аркушах.464Розпорядження ГУ ДПС у Миколаївській області від 29.11.2019 №73-р про видачу ліцензій на право роздрібної торгівлі пальним та на зберігання пального з додатками на 3 аркушах.365Розпорядження ГУ ДПС у Миколаївській області від 11.12.2019 №86-р про видачу ліцензій на право роздрібної торгівлі пальним та на зберігання пального з додатками на 4 аркушах.466Розпорядження ГУ ДПС у Миколаївській області від 19.12.2019 №95-р про видачу ліцензій на право роздрібної торгівлі пальним та на зберігання пального з додатками на 6 аркушах.667Розпорядження ГУ ДПС у Миколаївській області від 26.12.2019 №97-р про видачу ліцензій на право роздрібної торгівлі пальним та на зберігання пального з додатками на 6 аркушах.668Розпорядження ГУ ДПС у Миколаївській області від 13.03.2020 №63-р про видачу ліцензій на право роздрібної торгівлі пальним, на зберігання пального та анулювання ліцензії на право роздрібної торгівлі пальним з додатками на 16 аркушах.1669Розпорядження ГУ ДПС у Миколаївській області від 28.02.2020 №50-р про видачу ліцензій на зберігання пального та анулювання ліцензії на право роздрібної торгівлі пальним з додатками на 8 аркушах.870Розпорядження ГУ ДПС у Миколаївській області від 21.02.2020 №45-р про видачу ліцензій на зберігання пального та анулювання ліцензії на право роздрібної торгівлі пальним з додатками на 12 аркушах.1271Розпорядження ГУ ДПС у Миколаївській області від 17.02.2020 №41-р про анулювання ліцензії на право роздрібної торгівлі пальним та на зберігання пального з додатками на 5 аркушах.572Розпорядження ГУ ДПС у Миколаївській області від 07.02.2020 №33-р про видачу ліцензій на право роздрібної торгівлі пальним, на зберігання пального та анулювання ліцензії на право роздрібної торгівлі пальним з додатками на 7аркушах.773Розпорядження ГУ ДПС у Миколаївській області від 06.02.2020 №29-р про видачу ліцензій на право роздрібної торгівлі пальним, на зберігання пального та анулювання ліцензії на право роздрібної торгівлі пальним з додатками на 7 аркушах.774Розпорядження ГУ ДПС у Миколаївській області від 31.01.2020 №25-р про видачу ліцензій на право роздрібної торгівлі пальним, на зберігання пального та анулювання ліцензії на право роздрібної торгівлі пальним з додатками на 6 аркушах.675Розпорядження ГУ ДПС у Миколаївській області від 29.01.2020 №20-р про видачу ліцензій на право роздрібної торгівлі пальним, на зберігання пального та анулювання ліцензії на право роздрібної торгівлі пальним з додатками на 4 аркушах.476Розпорядження ГУ ДПС у Миколаївській області від 15.04.2020 №87-р про анулювання ліцензії на право роздрібної торгівлі пальним з додатками на 2 аркушах.277Матеріали перевірки по ТОВ «ОМО» (код за ЄДРПОУ 32720119) з додатками (акт від 25.10.2019 №0035/14/29/05/32720119)12778Матеріали перевірки по ТОВ «ДІНАР» (код за ЄДРПОУ 31883170) з додатками (акт від 13.12.2019 №0087/14/29/05/31883170)5879Матеріали перевірки по ТОВ «АКТИВГАЗ ЮГ» (код за ЄДРПОУ 39385045) з додатками (акт від 30.09.2019 №0006/14/29/05/39385045, №0007/14/29/05/39385045, №0008/14/29/05/39385045)49480Матеріали перевірки по ТДВ «ВОЗНЕСЕНСЬКААВТОТРАНС» (код за ЄДРПОУ 03117872) з додатками (акт від 12.12.2019 №0081/14/29/05/03117872)1781Матеріали перевірки по ПІІ «АМІК УКРАЇНА» (код за ЄДРПОУ 30603572) з додатками (акт від 09.12.2019 №0079/14/29/05/30603572, довідка від 09.12.2019 №0079/14/29/05/30603572)5382Матеріали перевірки по ТОВ «ОЙЛГАЙЗТРЕЙД» (код за ЄДРПОУ 39698290) з додатками (довідка від 22.11.2019 №0067/14/29/05/39698290, довідка від 29.11.2019 №0071/14/29/05/39698290)1783Матеріали перевірки по ТОВ «ІНТЕРГЕОКОМ» (код за ЄДРПОУ 42447221) з додатками (акт від 13.12.2019 №0086/14/29/05/42447221)8984Матеріали перевірки по ТОВ «НІК НАФТОБАЗА» (код за ЄДРПОУ 42487945) з додатками (акт від04.11.2019 №0046/14/29/05/42487945)3085Матеріали перевірки по ТОВ «ВЕСТ ПЕТРОЛ МАРКЕТ» (код за ЄДРПОУ 42663493) з додатками (акти від 07.11.2019 №0049/14/29/05/42663493, №0050/14/29/05/42663493,№0052/14/29/05/42663493, 0053/14/29/05/42663493).16986Матеріали перевірки по ТОВ «МК ОЙЛ ТРЕЙД» (код за ЄДРПОУ 42797498) з додатками (акт від 13.12.2019 №0083/14/29/05/42797498, №0088/14/29/05/42797498).12487Матеріали перевірки по ФОП ОСОБА_8 (РНОКПП НОМЕР_1 ) з додатками (акт від 29.11.2019 №0076/14/29/05/2421123156)3588Матеріали перевірки по ФОП ОСОБА_9 (РНОКПП НОМЕР_2 ) з додатками (акт від 15.10.2019 №0018/14/29/05/2126115893)7089Матеріали перевірки по ФОП ОСОБА_10 (РНОКПП НОМЕР_3 ) з додатками (акт від 25.11.2019 №066/02/32/05/06/1982909534)12

Ухвала може бути оскаржена до Миколаївського апеляційного суду протягом п`яти днів з дня оголошення відповідно до пункту 9 частини 1 статті 309 Кримінального процесуального кодексу України.

Підозрюваний, обвинувачений, їх захисник, інший власник майна, які не були присутні при розгляді питання про арешт майна, мають право заявити клопотання про скасування арешту майна повністю або частково.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудЗаводський районний суд м. Миколаєва
Дата ухвалення рішення23.04.2020
Оприлюднено06.06.2024
Номер документу88941519
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про арешт майна

Судовий реєстр по справі —487/2044/20

Ухвала від 01.12.2020

Кримінальне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Гаврасієнко В. О.

Ухвала від 01.12.2020

Кримінальне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Гаврасієнко В. О.

Ухвала від 24.04.2020

Кримінальне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Гаврасієнко В. О.

Ухвала від 23.04.2020

Кримінальне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Гаврасієнко В. О.

Ухвала від 13.04.2020

Кримінальне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Гаврасієнко В. О.

Ухвала від 13.04.2020

Кримінальне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Гаврасієнко В. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні