Ухвала
від 06.05.2020 по справі 715/474/20
ГЛИБОЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 715/474/20

Провадження № 1-кп/715/50/20

УХВАЛА

про призначеннясудового засідання

06 травня 2020 року смт. Глибока

Глибоцький районний суд Чернівецької області у складі:

головуючого судді ОСОБА_1

секретар судового засідання ОСОБА_2

учасники судового провадження:

прокурор ОСОБА_3

обвинувачений ОСОБА_4

законний представник ОСОБА_5

захисник ОСОБА_6

представник служби у справах дітей ОСОБА_7

представник ювенальної превенції ОСОБА_8

розглянувши у підготовчому судовому засіданні кримінальне провадження № 12019260080000452 за обвинувальним актом по обвинуваченню ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , громадянина України, українця, уродженця с. Кам`янка Глибоцького району Чернівецької області, жителя АДРЕСА_1 , раніше не судимого, у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.185 КК України,-

В С Т А Н О В И В:

До Глибоцького районного суду Чернівецької області надійшов обвинувальний акт за обвинуваченням ОСОБА_4 у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.185 КК України.

В підготовчому судовому засіданні прокурор ОСОБА_3 вважала за можливе призначити по кримінальному провадженню судовий розгляд та просила суд доручити Глибоцькому районному сектору з питань пробації в Чернівецькій області скласти досудову доповідь щодо неповнолітнього ОСОБА_4 .

Інші учасники провадження не заперечували проти призначення судового розгляду та підготовки досудової доповіді органом пробації.

Вислухавши думку учасників кримінального провадження щодо можливості призначення судового розгляду, дослідивши обвинувальний акт, суд приходить до висновку про можливість призначення судового розгляду.

Угод про визнання винуватості чи про примирення у порядку ст. ст. 468-475 КПК України до суду не надійшло. Підстав для зміни чи скасування запобіжного заходу немає. Підстав для закриття кримінального провадження не вбачається. Обвинувальний акт складено у відповідності до вимог ст. 291 КПК України при його затвердженні прокурором дотримані вимоги закону. Підстав для направлення обвинувального акту для визначення підсудності не встановлено, дане кримінальне провадження підсудне Глибоцькому районному суду Чернівецької області.

Таким чином, в наявності достатні підстави для призначення судового розгляду по кримінальному провадженню.

Враховуючи думку учасників судового провадження, судовий розгляд слід провести у відкритому судовому засіданні.

Згідно вимог ч. 5 ст. 314 КПК України у підготовчому судовому засіданні суд у випадках, передбачених цим Кодексом, за власною ініціативою або за клопотанням обвинуваченого, його захисника чи законного представника, чи за клопотанням прокурора і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини вирішує питання щодо складання досудової доповіді, про що постановляє ухвалу із зазначенням строку підготовки такої доповіді.

Згідно ч. 2 ст. 314-1 КПК України досудова доповідь складається щодо особи, обвинуваченої у вчиненні злочину невеликої або середньої тяжкості, або тяжкого злочину, нижня межа санкції якого не перевищує п`яти років позбавлення волі. Досудова доповідь щодо неповнолітнього обвинуваченого віком від 14 до 18 років складається незалежно від тяжкості вчиненого злочину, крім випадків, передбачених цим Кодексом.

Відповідно до ч.3 п. 6 ст.314 КПК України суд має право доручити представнику персоналу органу пробації скласти досудову доповідь.

Враховуючи вищевикладене, суд приходить до висновку, що Глибоцькому районному сектору з питань пробації в Чернівецькій області необхідно доручити підготувати досудову доповідь щодо неповнолітнього обвинуваченого ОСОБА_4 з метою забезпечення суду інформацією, що характеризує обвинуваченого, а також прийняття судового рішення про міру покарання.

На підставі викладено і керуючись ст.314, 314- 315, 316, 317 КПК України, суд,-

У Х В А Л И В:

Призначити відкритий судовий розгляд кримінального провадження по обвинуваченню ОСОБА_4 у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.185 КК України у відкритому судовому засіданні у приміщенні Глибоцького районного суду Чернівецької області на 14.05.2020 року о 11:00 годині.

Доручити Глибоцькому районному сектору з питань пробації в Чернівецькій області скласти досудову доповідь щодо неповнолітнього обвинуваченого ОСОБА_4 ІНФОРМАЦІЯ_1 , жителя с. Корчівці Глибоцького району Чернівецької області.

Про час розгляду справи повідомити прокурора, потерпілого та обвинувачених.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя

Дата ухвалення рішення06.05.2020
Оприлюднено07.02.2023
Номер документу89128285
СудочинствоКримінальне
Сутьпризначеннясудового засідання 06 травня 2020 року смт. Глибока Глибоцький районний суд Чернівецької області у складі: головуючого судді ОСОБА_1 секретар судового засідання ОСОБА_2 учасники судового провадження: прокурор ОСОБА_3 обвинувачений ОСОБА_4 законний представник ОСОБА_5 захисник ОСОБА_6 представник служби у справах дітей ОСОБА_7 представник ювенальної превенції ОСОБА_8 розглянувши у підготовчому судовому засіданні кримінальне провадження № 12019260080000452 за обвинувальним актом по обвинуваченню ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , громадянина України, українця, уродженця с. Кам`янка Глибоцького району Чернівецької області, жителя АДРЕСА_1 , раніше не судимого, у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.185 КК України

Судовий реєстр по справі —715/474/20

Вирок від 28.05.2020

Кримінальне

Глибоцький районний суд Чернівецької області

Маковійчук Ю. В.

Ухвала від 06.05.2020

Кримінальне

Глибоцький районний суд Чернівецької області

Маковійчук Ю. В.

Ухвала від 21.02.2020

Кримінальне

Глибоцький районний суд Чернівецької області

Маковійчук Ю. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні