Рішення
від 23.07.2007 по справі 17/186/07
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

17/186/07

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

Запорізької області

РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

23.07.07                                                                                        Справа №  17/186/07

Суддя   Корсун В.Л.

За позовною заявою: управління Пенсійного фонду України в Заводському районі                              м. Запоріжжя, 69067, м. Запоріжжя, вул. Союзна, 32

до відповідача: закритого акціонерного товариства “Ресма”, 69009, м. Запоріжжя, вул. Скворцова, 245  

про  стягнення 55 999,11 грн. витрат на виплату і доставку пенсій

                                         Суддя        Корсун В.Л.

                                                                                          

У засіданні приймали участь представники:

від позивача: Воронцова І.В., довіреність від 11.06.07 № 2888/01

від відповідача:  не з'явився, був присутнім в с/з 18.06.07 та 12.07.07

СУТЬ СПОРУ:

24.05.07 до господарського суду Запорізької області в порядку, передбаченому ГПК України, звернулось управління Пенсійного фонду України в Заводському районі м. Запоріжжя (надалі по тексту УПФУ в Заводському районі) з позовною заявою до закритого акціонерного товариства “Ресма” (далі ЗАТ “Ресма”) про стягнення з відповідача 55 999,11 грн. витрат на виплату і доставку пенсій за 2006 рік.

Ухвалою від 24.05.07 судом порушено провадження у справі № 17/186/07, судове засідання призначено на 180607. Від сторін витребувані документи і докази необхідні для розгляду справи.

За клопотанням сторін, технічна фіксація судового процесу не здійснювалась.

У засіданні суду 18.06.07 та 12.07.07, в порядку ст. 77 Господарського процесуального кодексу України (ГПК України),  судом оголошувалась перерва до 12.07.07 та, відповідно, до 23.07.07.

У судовому засіданні 23.07.06, на підставі ст. 85 ГПК України, судом проголошено вступну та резолютивну частину постанови.

Позивач підтримав вимоги, викладені у позовній заяві від 14.05.07 № 2390/06 та зазначив, що керівництвом ЗАТ “Ресма” порушуються вимоги Законів України “Про збір на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування”, “Про пенсійне забезпечення” згідно з якими всі підприємства незалежно від форм їх власності та господарювання, галузевої належності та виду діяльності повинні відшкодовувати витрати Пенсійного фонду на виплату і доставку пенсій, призначених відповідно до п. “а” ст. 13 Закону України “Про пенсійне забезпечення” до досягнення працівниками пенсійного віку.

Згідно із ст. 13 Закону України “Про пенсійне забезпечення” та ч. 2 Прикінцевих положень Закону України “Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування”, 39 колишнім працівникам ЗАТ “Ресма” призначена та виплачується пільгова пенсія (Список 1).  

Позивач на виконання п. 6.4 Інструкції “Про порядок обчислення і сплати страхувальниками та застрахованими особами внесків на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування до Пенсійного фонду України” визначив у повідомленнях (розрахунку) розмір сум фактичних витрат на виплату та доставку пільгових пенсій щодо 39 пенсіонерів. ЗАТ “Ресма” повинне щомісячно, до 25 числа, сплачувати до Пенсійного фонду вказану в повідомленнях суму фактичних витрат на виплату та доставку пільгової пенсії. Станом на 01.05.07 ЗАТ “Ресма” не сплатило суму фактичних витрат на виплату і доставку пільгової пенсії за період з 01.01.06 по 31.12.06 на загальну суму 57 999,11 грн. Оскільки відповідно до положення про Пенсійний фонд України (затв. Указом Президента України від 01.03.01 № 121), Пенсійний фонд є центральним органом виконавчої влади, що здійснює управління фінансами пенсійного забезпечення, заборгованість ЗАТ “Ресма” перед Пенсійним фондом є заборгованістю перед державою. За таких обставин, внаслідок дій ЗАТ “Ресма”, державою недоотримано 57 999,11 грн., які мають бути спрямовані на сплату пенсій громадянам України. У зв'язку з чим, просить суд задовольнити позов у повному обсязі.  

В судове засідання 23.07.07 представник відповідача не з'явився, по причини неявки суд не повідомив. Разом з тим, був присутнім в судових засіданнях 18.06.07 та 12.07.07. Надав суду письмовий відзив на позов від  14.06.07 б/н. Пояснив, що з позовом не згоден. Вважає, що зазначений спір підлягає розгляду за нормами КАС України.

 Відповідно до ст. 75 ГПК України, справа розглядається на підставі наявних у ній матеріалів.

Розглянувши матеріали справи, заслухавши пояснення представника позивача, суд

                                                      ВСТАНОВИВ:

Згідно із свідоцтвом про державну реєстрацію юридичної особи серія АОО № 205101, закрите акціонерне товариство “Ресма” (69009, м. Запоріжжя, вул. Скворцова, 245) зареєстроване як юридична особа виконавчим комітетом Запорізької міської ради 07.06.94 за  реєстраційним № 1 103 120 0000 011632.  

          Відповідно до ст. ст. 1, 2 Закону України “Про збір на обов'язкове державне пенсійне страхування”, суб'єкти підприємницької діяльності незалежно від форм власності, їх обєднання, бюджетні, громадські та інші установи та організації, обєднання громадян та інші юридичні особи зобов'язані відшкодовувати органам Пенсійного фонду фактичні витрати на виплату та доставку пенсій, призначених відповідно до пунктів “б” - “з” ст. 13 Закону України “Про пенсійне забезпечення” до досягнення працівниками пенсійного віку, передбаченого ст. 12 Закону України “Про пенсійне забезпечення”.

ма” є платником збору на обов'язкове державне пенсійне страхування відповідно до Закону України “Про збір обов'язкове державне пенсійне страхування”, а також платником страхових внесків відповідно до Закону України “Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування”, який повинен своєчасно та в повному обсязі сплачувати збір та внески на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування до Пенсійного фонду України.

          У відповідності до розділу 15 Закону України “Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування”, пенсійне забезпечення застрахованих осіб, які працювали або працюють на підземних роботах, на роботах з особливо шкідливими і особливо важкими умовами праці за списком № 1 ... виробництв, робіт, професій, посад і показників, затверджених Кабінетом Міністрів України, та за результатами атестації робочих місць, на посадах, що дають право на призначення пенсії за віком на пільгових умовах, які відповідно до законодавства, що діяло раніше, мали право на пенсію на пільгових умовах, здійснюється згідно з окремим законодавчим актом через професійні та корпоративні фонди. До запровадження пенсійного забезпечення через професійні та корпоративні фонди застрахованим вищезгаданим особам пенсії призначаються за нормами Закону України “Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування” в разі досягнення пенсійного віку та наявності трудового стажу, передбаченого Законом України “Про пенсійне забезпечення”.

          Таким чином, відповідно до розділу 15 (Прикінцеві положення) Закону України “Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування”, пенсії на пільгових умовах призначаються на підставі законодавства, що діяло раніше, тобто на підставі Закону України “Про пенсійне забезпечення”.

Відповідно до ч. 2 Прикінцевих положень Закону України “Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування”, відшкодуванню підлягають витрати Пенсійного фонду  на виплату та доставку  пільгових пенсій. Підприємства та організації з коштів, призначених на оплату праці, повинні вносити до Пенсійного фонду плату, що покриває фактичні витрати на виплату і доставку пільгових пенсій особам, які були зайняті повний робочий день на підземних роботах, на роботах з особливо шкідливими і особливо важкими умовами праці за Списком № 1 виробництв, робіт, професій, посад і показників затверджених Кабінетом Міністрів України (36-2003-п) (...) у розмірі 20% з наступним збільшенням її щороку на 10% до 100% розміру відшкодування фактичних витрат на виплату і доставку пенсій до набуття права на пенсію за віком відповідно до цього Закону.

Згідно з п. 6.1 Інструкції про порядок обчислення і сплати страхувальниками та застрахованими особами внесків на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування до Пенсійного фонду України (затверджена постановою правління Пенсійного фонду України від 19.12.03 № 21-1 і зареєстрована в Міністерстві юстиції України 16.01.04 за № 64/8663), відшкодуванню підлягають витрати Пенсійного фонду на виплату та доставку пенсій, призначених на пільгових умовах, відповідно до ч. 2 Прикінцевих положень Закону України “Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування” в таких розмірах:

для платників, зазначених у підпункті 2.1.1 пункту 2.1 Інструкції про порядок обчислення і сплати страхувальниками та застрахованими особами внесків на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування до Пенсійного фонду України, відшкодовуються фактичні витрати на виплату і доставку пенсій працівникам, зайнятим повний робочий день з особливо шкідливими і особливо важкими умовами праці за Списком № 1 ... виробництв, робіт, професій, посад і показників, затверджених Кабінетом Міністрів України, у таких розмірах: 20 % від фактичних витрат на виплату і доставку пенсій, призначених та/ або виплачених у 2004 році,  30 % від фактичних витрат на виплату і доставку пенсій, призначених та/ або виплачених у 2005 році, 40 % від фактичних витрат на виплату і доставку пенсій, призначених та/ або виплачених у 2006 році.    

Таким чином, якщо працівнику призначено пенсію відповідно до пункту “а” ч. 1 ст. 13 Закону України “Про пенсійне забезпечення”, то фактичні витрати на виплату і доставку пенсій за віком на пільгових умовах покриваються підприємствами, робота на якому дає право на пільгову пенсію.

Згідно з п. “а” ч. 1 ст. 13 Закону України “Про пенсійне забезпечення”, на пільгових умовах мають право на пенсію за віком, незалежно від місця останньої роботи: працівники, зайняті  повний  робочий  день  на  підземних роботах, на роботах з особливо шкідливими і  особливо важкими умовами праці, - за Списком № 1 виробництв, робіт, професій, посад і показників, затверджуваним Кабінетом  Міністрів  України, і за результатами атестації робочих місць:

- чоловіки - після досягнення 50 років і при стажі  роботи не менше 20 років, з них не менше 10 років на зазначених роботах;

- жінки - після досягнення 45 років і при стажі роботи не менше 15 років, з них не менше 7 років 6 місяців на зазначених роботах. Працівники, які мають не менше половини стажу роботи з особливо шкідливими і особливо важкими умовами праці, пенсії на пільгових умовах призначаються із зменшенням віку, передбаченого ст. 12 цього Закону, на 1 рік за кожний повний рік такої роботи чоловікам і на 1 рік 4 місяці - жінкам.

Згідно з протоколами (розпорядженнями) органів Пенсійного фонду України про призначення пенсії, 39 працівникам ЗАТ “Ресма”, які перебувають на обліку в УПФУ в Заводському районі м. Запоріжжя, призначено пенсію на пільгових умовах, відповідно до п. “а” ч. 1 ст. 13 Закону України “Про пенсійне забезпечення”. Зазначений факт відповідачем не оспорювався.

Пунктом 3 постанови Кабінету Міністрів України від 01.08.92 № 442 “Про Порядок проведення атестації робочих місць за умовами праці” керівники підприємств та організацій всіх форм власності й господарювання були зобов'язані провести атестацію робочих місць, визначити за її результатами перелік робочих місць, виробництв, робіт, професій і посад з пільговим пенсійним забезпеченням.

Пунктами 2, 9 зазначеного Порядку була визначена основна мета атестації - регулювання відносин між власником, або уповноваженим органом і працівниками в галузі реалізації прав на здорові й безпечні умови праці, пільгове пенсійне забезпечення, пільги та компенсації за роботу у несприятливих умовах, а також передбачено, що перелік робочих місць, виробництв, професій і посад з пільговим пенсійним забезпеченням працівників після погодження з профспілковим комітетом затверджується наказом по підприємству, організації.  

Зазначене дає підстави суду для висновку про те, що основним документом, який підтверджує право на пільгове пенсійне забезпечення за результатами атестації робочих місць, є наказ по підприємству чи організації.  

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 01.08.92 № 442 “Про Порядок проведення атестації робочих місць за умовами праці”, на ЗАТ “Ресма” була проведена атестація робочих місць про що видано відповідний наказ від 20.02.96 № 21 “Про результати атестації робочих місць за умовами праці для визначення права на пільгове пенсійне забезпечення за списком № 1 та № 2”. Пунктом 1 цього наказу був затверджений “Перелік робочих місць, виробництв і посад працівників, зайнятих повний робочий день в особливо шкідливих і шкідливих умовах праці яким підтверджено право на пільгове пенсійне забезпечення за списками №  1 та № 2”.

Пунктами 3, 20, 23 Порядку підтвердження наявного трудового стажу для призначення пенсій за відсутності трудової книжки або відповідних записів у ній (затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 12.08.93 № 637) передбачено, що за відсутності трудової книжки, а також у тих випадках, коли в ній відсутні відомості, що визначають право на пенсію на пільгових умовах або за вислугу років, встановлені для окремих категорій працівників, для підтвердження спеціального трудового стажу приймаються уточнюючі довідки підприємств або організацій. Документи, що подаються для підтвердження трудової діяльності, повинні бути підписані посадовими особами і засвідчені печаткою.  

Зазначене надає підстави суду для висновку про те, що підтвердженням спеціального стажу для призначення пенсії на пільгових умовах за списком № 1 є відповідний запис у трудовій книжці працівника, або уточнююча довідка підприємства.  

Як вбачається з матеріалів справи, довідками, виданими ЗАТ “Ресма” 39 колишнім працівникам зазначеного акціонерного товариства, а саме: 1)Аліменко В.Г., 2) Бессонову А.В., 3) Бибарцеву Р.М., 4) Богдан М.І., 5) Богданову В.М., 6) Богочарову М.Т., 7) Бондаренко В.К., 8) Брилистому В.М., 9) Бровко І.І., 10) Букареву А.Л., 11) Водяник А.І., 12) Вініченко Я.М., 13) Вітюк Ю.К., 14) Дьяченко В.П., 15) Дьченко Ю.Д., 16) Ждановій Т.І., 17) Закревському А.І., 18) Івановій Т.О., 19) Іпатько Н.Є., 20) Косатому М.Д., 21) Кульбіт І.Б., 22) Лесничій Н.В., 23) Новохатько А.А., 24) Орлову О.О., 25) Постол Н.Г., 26) Руденко Л.О., 27) Рябчикову М.С., 28) Сидорову О.А., 29) Тихоновському О.І., 30) Хребтову О.П., 31) Чепель В.С., 32) Шапуркину О.І., 33) Шапуркиній З.П., 34) Швец О.А., 35) Швороб І.В., 36) Шеховцовій Г.С., 37) Штурнєву О.М., 38) Іванченко Л.В. та 39) Ісламову В.В., які знаходяться на обліку в УПФУ в Заводському районі м. Запоріжжя, уточнено особливий характер роботи, умов праці, що дало їм право на отримання пенсії за Списком № 1.

          Стаж роботи за Списком № 1, термін роботи на ЗАТ “Ресма” по кожному із 39 пенсіонерів, а також частка сплати ЗАТ “Ресма” (%) відповідачем не оспорювався.          

          Відповідно до ч. 2 Прикінцевих положень Закону України “Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування”, підприємства та організації з коштів, призначених на оплату праці, вносять до Пенсійного фонду плату, що покриває фактичні витрати на виплату і доставку пенсій особам, які були зайняті повний робочий день на роботах з особливо шкідливими і особливо важкими умовами праці за Списком № 1 виробництв, робіт, професій, посад і показників затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 16.01.03 № 36 “Про затвердження списків виробництв, робіт, професій, посад і показників, зайнятість в яких дає право на пенсію за віком на пільгових умовах” в таких розмірах: 20 % з наступним збільшенням її щороку на 10% до 100% розміру відшкодування фактичних витрат на виплату і доставку пенсій до набуття права на пенсію за віком відповідно до зазначеного закону.

             Відповідно до пунктів 6.4, 6.8 Інструкції про порядок обчислення і сплати страхувальниками та застрахованими особами внесків на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування до Пенсійного фонду України (від 19.12.03 № 21-1, зазначеної вище), розмір сум до відшкодування на поточний рік визначається відділами доходів органів Пенсійного фонду України щорічно в повідомленнях про розрахунок сум фактичних витрат на виплату та доставку пільгових пенсій, призначених відповідно до ч. 2 “Прикінцевих положень” Закону України “Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування”, які надсилаються підприємствам до 20-го січня поточного року на протязі 10 днів з дня прийняття рішення про призначення пенсії. Підприємства щомісяця, до 25 числа, вносять до Пенсійного фонду зазначену в повідомленні місячну суму фактичних витрат на виплату та доставку пенсій, призначених на пільгових умовах.

          Матеріалами справи встановлено, що відповідачу своєчасно було надіслано розрахунки (повідомлення) про фактичні витрати на виплату та доставку пенсій відносно 39 колишніх працівників ЗАТ “Ресма”. Докази направлення розрахунку (повідомлення) та докази їх отримання відповідачем знаходяться в матеріалах справи.

Абзацом 8 п. 3 ст. 106 Закону України “Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування” визначено, що органи Пенсійного фонду України мають право звернутись до господарського суду з позовом про стягнення недоїмки. Не сплачені суми фактичних витрат на виплату і доставку пільгових пенсій стягуються відповідно до норм зазначеного Закону.  

Згідно з розпорядженням виконавчого комітету Запорізької міської ради від 070694 № 769-р “Про державну реєстрацію ЗАТ “Ресма”, вказане акціонерне товариство є правонаступником прав та обов'язків, пов'язаних з діяльністю Ремонтно-будівельно-монтажного управління № 2 тресту “Донхімремонт” з припиненням діяльності РБМУ № 2 тресту “Донхімремонт” та виключенням його державного реєстру.

Факт правонаступництва також підтверджується змінами та доповненнями до Статуту ЗАТ “Ресма” від 090600 до п. 1.1. ст. 1 згідно з якими ЗАТ “Ресма” є правонаступником РБМУ № 2 треста “Донхімремонт”.

Крім того, згідно з вимогами ст. 19 Закону України “Про господарські товариства”, припинення діяльності товариства відбувається шляхом його реорганізації (злиття, приєднання, поділу, виділення, перетворення) або ліквідації. Реорганізація товариства відбувається за рішенням вищого органу товариства. При реорганізації товариства вся сукупність прав та обов'язків товариства переходить до його правонаступників.

Факт того, що РБМУ № 2 тресту “Донхімремонт” реорганізовано в ЗАТ “Ресма” підтверджується довідкою ЗАТ “Ресма” від 25.07.03 № 93 підписаною головою правління зазначеного товариства та скріпленою печаткою ЗАТ “Ресма”.            

Аналіз зазначених вище вимог законодавства, наявні матеріали справи свідчать про те, що відповідачем в порушення  вимог Законів України “Про пенсійне забезпечення”, “Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування” та Інструкції, зазначеної вище, не відшкодовано у повному обсязі суму фактичних витрат на виплату та доставку пенсії, нарахованої і виплаченої органами Пенсійного фонду України за 2006 рік щодо 39 пенсіонерів, колишніх працівників ЗАТ “Ресма”, які перебувають на обліку в УПФУ в Заводському районі м. Запоріжжя.

Згідно з розрахунком позивача, загальна сума фактичних витрат на виплату і доставку пільгової пенсії, призначеної 39 пенсіонерам за період з 01.01.06 по 31.12.06 становить 57 999,11 грн., у т.ч.: Аліменко В.Г. - 2444 грн., Бессонову А.В. - 74,88 грн., Бибарцеву Р.М. - 387,45 грн., Богдан М.І. - 537,33 грн., Богданову В.М. - 51,81 грн., Богочарову М.Т. - 124,90 грн., Бондаренко В.К. - 2 410,19 грн., Брилистому В.М. - 1 478,81 грн., Бровко І.І. - 637,81 грн., Букареву А.Л. - 590,33 грн., Водяник А.І. - 1 920,66 грн., Вініченко Я.М.- 3 179,72 грн., Вітюк Ю.К. - 1 930,13 грн., Дьяченко В.П. - 480,69 грн., Дьченко Ю.Д. - 1 569,01 грн., Ждановій Т.І. - 1 380,29 грн., Закревському А.І. - 63,34 грн., Івановій Т.О. - 3 743,20 грн., Іпатько Н.Є. -2 491,37 грн., Косатому М.Д. - 3 640,20 грн., Кульбіт І.Б.- 755,78 грн., Лесничій Н.В. - 1 917,47 грн., Новохатько А.А. - 62,33 грн., Орлову О.О. - 1 186,30 грн., Постол Н.Г. - 1 350,83 грн., Руденко Л.О. - 2 066,4 грн., Рябчикову М.С. - 3 980,58 грн., Сидорову О.А. - 2 351,58 грн., Тихоновському О.І. - 1 231,39 грн., Хребтову О.П. - 610,43 грн., Чепель В.С. - 1 867,30 грн., Шапуркину О.І. - 988,78 грн., Шапуркиній З.П. - 583,12 грн., Швец О.А. - 2 158,68 грн., Швороб І.В.- 2 372,80 грн., Шеховцовій Г.С. - 1 897,26 грн., Штурнєву О.М. - 1 157,40 грн., Іванченко Л.В. - 1 863,50 грн., Ісламову В.В. - 461,06 грн.    

В ході розгляду справи в суді відповідачем розмір суми для відшкодування не оспорювався.

На час розгляду справи по суті відповідачем доказів сплати зазначених витрат на виплату та доставку пільгових пенсій суду не надано.

За таких обставин, позовні вимоги про стягнення із ЗАТ “Ресма” 57 999,11 грн. витрат на виплату і доставку пільгової пенсії, призначеної 39 пенсіонерам за період з 01.01.06 по 31.12.06 (які знаходяться на обліку в УПФУ в Заводському районі м. Запоріжжя) є обґрунтованими, заснованими на законі, підтвердженими зібраними у справі доказами та такими, що підлягають задоволенню у повному обсязі.

Оскільки  у  правовідносинах,  у  яких  виник  спір,  УПФУ  в Заводському районі м. Запоріжжя не здійснює владних управлінських функцій  щодо іншого учасника спору, то суд виходить з того, що позивач не знаходиться у здійсненні управлінських функцій. А виходячи з того, що суб'єкт владних повноважень у даному випадку не зобов'язує іншу особу вчиняти певні дії, або утримуватись від їх вчинення, не здійснює владні управлінські функції щодо іншого суб'єкта, який є учасником спору, то такий спір не має встановлених нормами КАС України ознак справи адміністративної юрисдикції, і, відповідно, не повинен вирішуватись адміністративним судом. Даний спір підлягає розгляду в порядку господарського судочинства за нормами Господарського процесуального кодексу України. У зв'язку з чим судом визнаються необґрунтованими і безпідставними твердження відповідача про необхідність розгляду цієї справи за нормами КАС України.

Крім того, оскільки станом на час прийняття процесуального рішення у справі № 17/186/07 по суті спору відповідачем не надано доказів того, що Вищим адміністративним судом України прийнято до провадження касаційну скаргу ЗАТ “Ресма” на ухвалу Запорізького апеляційного суду від 27.04.07 по справі № 17/128/06-АП, суд не вбачає правових підстав для зупинення провадження у справі № 17/186/07 до вирішення Вищим адміністративним судом України спору у справі № 17/128/06-АП.  

Відповідно до приписів ст. 49 ГПК судові витрати у справі стягуються з відповідача.  

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 49, 82-85 ГПК України, суд           

                                        

ВИРІШИВ:

Позов задовольнити.

Стягнути із закритого акціонерного товариства “Ресма” (69009, м. Запоріжжя, вул. Скворцова, 245, р/р 26004976712458 в ЗФ ПУМБ, МФО 313623, код ЄДРПОУ 04643812) на користь управління Пенсійного фонду України в Заводському районі м. Запоріжжя (69067, м. Запоріжжя, вул. Союзна, 32, р/р 25603301001077 в філії Запорізького обласного управління ВАТ “Державний ощадний банк України”, МФО 313957, код ЄДРПОУ 20508427) 57 999 (п'ятдесят сім тисяч дев'ятсот дев'яносто дев'ять) грн. 11 коп. витрат на виплату і доставку пенсій. Видати наказ.

Стягнути із закритого акціонерного товариства “Ресма” (69009, м. Запоріжжя, вул. Скворцова, 245, р/р 26004976712458 в ЗФ ПУМБ, МФО 313623, код ЄДРПОУ 04643812) на користь Державного бюджету Орджонікідзевського району (банк отримувач - Головне управління Державного казначейства України у Запорізькій області, рахунок 31119095700007, МФО 813015, код ЄДРПОУ 34677145, код бюджетної класифікації 22090200, символ звітності банку - 095) 579 (п'ятсот сімдесят дев'ять) грн. 00 коп. державного мита. Видати наказ.     

Стягнути із закритого акціонерного товариства “Ресма” (69009, м. Запоріжжя, вул. Скворцова, 245, р/р 26004976712458 в ЗФ ПУМБ, МФО 313623, код ЄДРПОУ 04643812) на користь Державного бюджету Орджонікідзевського району (банк отримувач - Головне управління Державного казначейства України у Запорізькій області, рахунок 31212259700007, МФО 813015, код ЄДРПОУ 34677145, код бюджетної класифікації 22050000, символ звітності банку - 259) 118 (сто вісімнадцять) грн. 00 коп. витрат з інформаційно-технічного забезпечення розгляду справ у судах. Видати наказ.     

Рішення суду набирає чинності протягом 10 днів із дня його підписання.

Рішення оформлено і підписано згідно з вимогами ст. 84 ГПК України 03.08.07

           Суддя                                                                                 В.Л. Корсун

Дата ухвалення рішення23.07.2007
Оприлюднено03.09.2007
Номер документу891911
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —17/186/07

Ухвала від 08.10.2007

Господарське

Вищий господарський суд України

Мамонтова О.М.

Постанова від 04.09.2007

Господарське

Запорізький апеляційний господарський суд

Хуторной В.М.

Рішення від 23.07.2007

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Корсун В.Л.

Постанова від 11.04.2007

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Коваль С.М.

Ухвала від 15.03.2007

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Коваль С.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні