Ухвала
від 14.05.2020 по справі 509/6442/19
ОВІДІОПОЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 509/6442/19

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

14 травня 2020 року Овідіопольський районний суд в Одеській області у складі:

головуючого судді Кириченко П.Л.,

при секретарі Осадченко С.В.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в смт. Овідіополь Одеської області заяву позивача ОСОБА_1 про залишення позову без розгляду по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Громадської організації Лебідь , третя особа на стороні відповідача - Новодолинська сільська рада Овідіопольського району Одеської області; третя особа на стороні відповідача - Публічне акціонерне товариство Українська залізниця - Виробничий структурний підрозділ Одеське регіональне відділення філія Енергозбут ; третя особа на стороні відповідача Комунальне підприємство Чорноморськводоканал , про захист прав споживачів, суд,-

ВСТАНОВИВ:

03 грудня 2020 року позивач звернувся до Овідіопольського районного суду Одеської області з позовною заявою в якій просить суд визнати ГО Лебідь такою, що не має права припиняти чи обмежувати надання комунальних послуг, припиняти постачання електричної енергії, водопостачання, водовідведення природного газу та інших комунальних послуг. Вирішити питання про розподіл та стягнення судових витрат, відповідно до закону та підтверджуючих документів. Повернути втрачені кошти на створіння інфраструктури ЖМ ОСОБА_2 , а також матеріальни втрати і копмпенсацію моральних страждань .

В ході судового розгляду позивач подав заяву про залишення позову без розгляду.

В зв`язку з тим, що позивач ОСОБА_1 надав заяву в якій просить залишити позов без розгляду, з урахуванням того, що вищеназвана заява не перешкоджає правам та інтересам сторонам та іншим особам, суд вважає, що цивільне провадження за даним позовом підлягає залишенню без розгляду.

При цьому вважає необхідним роз`яснити позивачу, що після усунення умов, що були підставою для залишення позову без розгляду позивач має право повторно звернутися до суду з заявою в загальному порядку.

Керуючись ст.ст. 257 ч.1 п. 5 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Заяву позивача ОСОБА_1 про залишення позову без розгляду - задовольнити.

Позов ОСОБА_1 до Громадської організації Лебідь , третя особа на стороні відповідача - Новодолинська сільська рада Овідіопольського району Одеської області; третя особа на стороні відповідача - Публічне акціонерне товариство Українська залізниця - Виробничий структурний підрозділ Одеське регіональне відділення філія Енергозбут ; третя особа на стороні відповідача-Комунальне підприємство Чорноморськводоканал , про захист прав споживачів - залишити без розгляду.

Роз`яснити позивач у, що після усунення умов, що були підставою для залишення позову без розгляду позивач має право повторно звернутися до суду з заявою в загальному порядку.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до палати по цивільним справам Одеського апеляційного суду шляхом подачі апеляційної скарги через суд першої інстанції в 15-денний строк з дня її проголошення.

Суддя Кириченко П.Л.

СудОвідіопольський районний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення14.05.2020
Оприлюднено15.05.2020
Номер документу89230732
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —509/6442/19

Ухвала від 14.05.2020

Цивільне

Овідіопольський районний суд Одеської області

Кириченко П. Л.

Ухвала від 05.12.2019

Цивільне

Овідіопольський районний суд Одеської області

Кириченко П. Л.

Ухвала від 05.12.2019

Цивільне

Овідіопольський районний суд Одеської області

Кириченко П. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні