Рішення
від 25.05.2020 по справі 365/33/20
ЗГУРІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 365/33/20

Номер провадження: 2-о/365/6/20

Р І Ш Е Н Н Я

іменем України

25.05.2020 смт. Згурівка Київської області

Згурівський районний суд Київської області в складі:

головуючого судді Денисенко Н.О.

секретар

судового засідання Матвієнко Н.В.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі судового засідання цивільну справу за правилами окремого провадження за заявою Керівника Бориспільської місцевої прокуратури Київської області в інтересах Войтівської сільської ради Згурівського району Київської області про визнання спадщини відумерлою,

за участі

прокурора Худякова М.Ю.

В С Т А Н О В И В:

Враховуючи те, що для складення повного рішення потрібен додатковий час, суд оголошує в цьому судовому засіданні вступну та резолютивну частини рішення відповідно до вимог ст. 259 ЦПК України та повідомляє, що повне рішення суду буде складене 29 травня 2020 року.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 259, 268 ЦПК України,-

У Х В А Л И В:

В заяві Керівника Бориспільської місцевої прокуратури Київської області в інтересах Войтівської сільської ради Згурівського району Київської області про визнання спадщини відумерлою відмовити повністю.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

До дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно - телекомунікаційної системи апеляційна скарга на рішення суду може бути подана до Київського апеляційного суду через Згурівський районний суд Київської області протягом тридцяти днів з дня складення повного судового рішення.

Учасник справи, якому повне судове рішення не було вручено у день його складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного судового рішення.

Під час дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), строк апеляційного оскарження продовжується на строк дії такого карантину.

Бориспільська місцева прокуратура Київської області, вулиця Героїв Небесної Сотні, буд. 21 м. Бориспіль Київської області, 08300.

Заінтересована особа Войтівська сільська рада Згурівського району Київської області, вулиця Чкалова, 1 село Войтове Згурівськго району Київської області, ідентифікаційний код в ЄДРПОУ 04362823.

Головуючий суддя Н.О. Денисенко

СудЗгурівський районний суд Київської області
Дата ухвалення рішення25.05.2020
Оприлюднено26.05.2020
Номер документу89408159
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —365/33/20

Рішення від 25.05.2020

Цивільне

Згурівський районний суд Київської області

Денисенко Н. О.

Рішення від 25.05.2020

Цивільне

Згурівський районний суд Київської області

Денисенко Н. О.

Ухвала від 19.02.2020

Цивільне

Згурівський районний суд Київської області

Денисенко Н. О.

Ухвала від 03.02.2020

Цивільне

Згурівський районний суд Київської області

Денисенко Н. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні