Ухвала
від 14.05.2020 по справі 237/1017/20
МАР`ЇНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Номер справи 237/1017/20

Номер провадження 2/237/732/20

У Х В А Л А

про витребування доказів

14.05.2020 року м. Курахове

Мар`їнський районний суд Донецької області у складі:

головуючого: судді - Сенаторова В.А.,

при секретарі судового засідання - Лахно Т.Г.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в місті Курахове клопотання позивача - ОСОБА_1 про витребування доказів по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Державного підприємства Селидіввугілля , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Професійна спілка Гарант Державного підприємства Селидіввугілля про скасування наказу та поновлення на роботі,-

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Мар`їнського районного суду Донецької області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Державного підприємства Селидіввугілля , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Професійна спілка Гарант Державного підприємства Селидіввугілля про скасування наказу та поновлення на роботі.

До суду надійшло клопотання позивача про витребування доказів, в якому просить суд витребувати у Державного підприємства Селидіввугілля завірені копії: - Устава ДП Селидіввугілля , - посадової інструкції генерального директора ДП Седиліввугілля , - наказу про призначення ОСОБА_2 головою комісії з реорганізації ДП Селидіввугілля , - діючого штатного розпису апарату управління ДП Седидіввугілля (з 04.12.2019р.), - посадової інструкції фахівця з інформаційно-аналітичного забезпечення, організації управління та приватизації (особа, яка відповідає за складання штатного розпису апарата управління ДП Селидіввугілля , - посадової інструкції заступника генерального директора з економіки та організації управління, - штатного розпису, діючого станом на 01.10.2019 року, - документів, що підтверджують повноваження та права членів комісії з реорганізації і голови комісії з реорганізації ДП Селидіввугілля щодо звільнення працівників, з урахуванням Положень посадових інструкцій працівників, - наказів щодо переведення, прийняття, звільнення працівників апарату управління ДП Селидіввугілля за період з 15 жовтня 2019 р. по 04 лютого 2020 р. включно.

Відповідно до ч. 1 ст. 84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Розглянувши матеріали справи, оскільки позивач не може самостійно отримати необхідні для розгляду справи докази, суд приходить до висновку про необхідність їх витребування судом.

У відповідності до частини 2 статті 247 Цивільного процесуального кодексу України фіксування судового засідання технічними засобами не здійснювалось.

Суд, приймаючи до уваги неявку в підготовче судове засідання участників судового провадження, перевіривши матеріали цивільної справи, вважає за необхідне відкласти підготовче засідання.

На підставі вищевикладеного та керуючись ст.ст. 84, 247 ЦПК України,-

УХВАЛИВ:

Клопотання позивача - ОСОБА_1 про витребування доказів, задовольнити.

Витребувати у Державного підприємства Селидіввугілля (вул. К.Маркса, 41, м. Селидове, Донецька область, 85401) копії:

- Устава ДП Селидіввугілля ,

- посадової інструкції генерального директора ДП Седиліввугілля ,

- наказу про призначення ОСОБА_2 головою комісії з реорганізації ДП Селидіввугілля ,

- діючого штатного розпису апарату управління ДП Седидіввугілля (з 04.12.2019р.),

- посадової інструкції фахівця з інформаційно-аналітичного забезпечення, організації управління та приватизації (особа, яка відповідає за складання штатного розпису апарата управління ДП Селидіввугілля ,

- посадової інструкції заступника генерального директора з економіки та організації управління,

- штатного розпису, діючого станом на 01.10.2019 року,

- документів, що підтверджують повноваження та права членів комісії з реорганізації і голови комісії з реорганізації ДП Селидіввугілля щодо звільнення працівників, з урахуванням Положень посадових інструкцій працівників,

- наказів щодо переведення, прийняття, звільнення працівників апарату управління ДП Селидіввугілля за період з 15 жовтня 2019 р. по 04 лютого 2020 р. включно.

Відкласти підготовче засідання по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Державного підприємства Селидіввугілля , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Професійна спілка Гарант Державного підприємства Селидіввугілля про скасування наказу та поновлення на роботі на 05.06.2020 року о 10 год. 30 хв.

В судове засідання викликати всіх учасників судового провадження.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В.А. Сенаторов

Дата ухвалення рішення14.05.2020
Оприлюднено03.06.2020
Номер документу89548721
СудочинствоЦивільне
Сутьскасування наказу та поновлення на роботі

Судовий реєстр по справі —237/1017/20

Рішення від 25.08.2020

Цивільне

Мар`їнський районний суд Донецької області

Сенаторов В. А.

Рішення від 25.08.2020

Цивільне

Мар`їнський районний суд Донецької області

Сенаторов В. А.

Ухвала від 04.06.2020

Цивільне

Мар`їнський районний суд Донецької області

Сенаторов В. А.

Ухвала від 14.05.2020

Цивільне

Мар`їнський районний суд Донецької області

Сенаторов В. А.

Ухвала від 27.04.2020

Цивільне

Мар`їнський районний суд Донецької області

Сенаторов В. А.

Ухвала від 25.03.2020

Цивільне

Мар`їнський районний суд Донецької області

Сенаторов В. А.

Ухвала від 16.03.2020

Цивільне

Мар`їнський районний суд Донецької області

Сенаторов В. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні