Ухвала
від 01.06.2020 по справі 307/1355/20
ТЯЧІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 307/1355/20

Провадження № 2/307/954/20

У Х В А Л А

01 червня 2020 року м. Тячів

Суддя Тячівського районного суду Закарпатської області Бобрушко В.І., ознайомившись з позовною заявою фермерського господарства Добруник до Тячівської районної державної адміністрації, Управління Держкомзему у Тячівському районі, Державного реєстратора Тячівської районної державної адміністрації, ОСОБА_1 про визнання незаконними та скасування розпорядження адміністрації, визнання недійсними та скасування державної реєстрації права власності на земельні ділянки, повернення нерухомого майна з чужого володіння,

В С Т А Н О В И В :

Фермерське господарство Добруник звернулося в суд з позовом до Тячівської районної державної адміністрації, Управління Держкомзему у Тячівському районі, Державного реєстратора Тячівської районної державної адміністрації, ОСОБА_1 про визнання незаконними та скасування розпорядження адміністрації, визнання недійсними та скасування державної реєстрації права власності на земельні ділянки, повернення нерухомого майна з чужого володіння.

До відкриття провадження у справі представник фермерського господарства Добруник - Добруник В.М. подав письмову заяву про повернення позову.

Згідно до ст. 185 ч.4 п.3 ЦПК України заява повертається у випадках, коли позивач до постановлення ухвали про відкриття провадження у справі подав заяву про відкликання позовної заяви.

Враховуючи наведене, вважаю, що до даної позовної заяви слід застосувати правила ст. 185 ч.4 п.3 ЦПК України і повернути її позивачу.

Керуючись ст. 185 ч.4 п.3 ЦПК України,

У Х В А Л Ю Ю:

Позовну заяву фермерського господарства Добруник до Тячівської районної державної адміністрації, Управління Держкомзему у Тячівському районі, Державного реєстратора Тячівської районної державної адміністрації, ОСОБА_1 про визнання незаконними та скасування розпорядження адміністрації, визнання недійсними та скасування державної реєстрації права власності на земельні ділянки, повернення нерухомого майна з чужого володіння, повернути позивачу.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги на ухвалу, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Ухвала може бути оскаржена безпосередньо до Закарпатського апеляційного суду в 15-денний строк з дня її проголошення (складання), при цьому відповідно до п.п. 15.5 п. 15 розділу 13 Перехідні положення ЦПК України до дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційні скарги подаються через суд першої інстанції, який ухвалив відповідне рішення.

Суддя: В.І. Бобрушко

СудТячівський районний суд Закарпатської області
Дата ухвалення рішення01.06.2020
Оприлюднено03.06.2020
Номер документу89549197
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —307/1355/20

Ухвала від 01.06.2020

Цивільне

Тячівський районний суд Закарпатської області

Бобрушко В. І.

Ухвала від 25.05.2020

Цивільне

Тячівський районний суд Закарпатської області

Бобрушко В. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні