Ухвала
від 01.06.2020 по справі 396/549/20
НОВОУКРАЇНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 396/549/20

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

01.06.2020 року суддя Суддя Новоукраїнського районного суду Кіровоградської області Гарбуз Ольга Анатоліївна, розглянувши адміністративну позовну заяву ОСОБА_1 до інспектора 3 роти І батальйону Управління патрульної поліції в Кіровоградській області Департаменту патрульної поліції Національної поліції України лейтенанта поліції Ткачової Богдани Олександрівни про оскарження дій інспектора патрульної поліції та скасування постанови у справі про адміністративне правопорушення, -

ВСТАНОВИВ:

До Новоукраїнського районного суду Кіровоградської області надійшов адміністративний позов ОСОБА_1 до інспектора 3 роти І батальйону Управління патрульної поліції в Кіровоградській області Департаменту патрульної поліції Національної поліції України лейтенанта поліції Ткачової Богдани Олександрівни про оскарження дій інспектора патрульної поліції та скасування постанови у справі про адміністративне правопорушення.

Ухвалою судді Новоукраїнського районного суду Кіровоградської області від 07 травня 2020 року, даний позов залишено без руху і надано позивачу строк десять днів з дня отримання копії ухвали для усунення недоліків в адміністративному позові.

14.05.2020 року позивач отримав копію ухвали, що підтверджується рекомендованим повідомленням про вручення поштового відправлення.

Враховуючи те, що 11.05.2020 року карантинні заходи послаблено, нормальна життєдіяльність на території держави поступово відновлюється, позивач мав можливість усунути недоліки за допомогою власних технічних засобів. Але станом на 01.06.2020 року викладені в ухвалі судді недоліки позивачем виконані не були.

Відповідно до п.1 ч.4 ст. 169 КАС України позовна заява повертається позивачеві, якщо позивач не усунув недоліки позовної заяви, яку залишено без руху, у встановлений судом строк.

На підставі викладеного, відповідно до положень ч.4 ст.169 КАС України, враховуючи, що недоліки позовної заяви, зазначені в ухвалі суду від 07.05.2020 року, позивачем не усунуті, вважаю, що дану позовну заяву слід визнати неподаною та повернути особі, яка її подала, одночасно роз`яснивши її право відповідно до ч.8 ст.169 КАС України повторно звернутися до суду в порядку, встановленому законом.

Керуючись ст. 169 КАС України, -

ПОСТАНОВИВ:

Позовну заяву ОСОБА_1 до інспектора 3 роти І батальйону Управління патрульної поліції в Кіровоградській області Департаменту патрульної поліції Національної поліції України лейтенанта поліції Ткачової Богдани Олександрівни про оскарження дій інспектора патрульної поліції та скасування постанови у справі про адміністративне правопорушення, вважати неподаною і повернути позивачу.

Суд роз`яснює, що повернення позовної заяви не позбавляє права повторного звернення до адміністративного суду в порядку, встановленому законом.

Апеляційна скарга на ухвалу суду може бути подана до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду через Новоукраїнський районний суд Кіровоградської області протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана на ухвалу суду протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Суддя: О. А. Гарбуз

СудНовоукраїнський районний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення01.06.2020
Оприлюднено03.06.2020
Номер документу89554481
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —396/549/20

Ухвала від 01.06.2020

Адміністративне

Новоукраїнський районний суд Кіровоградської області

Гарбуз О. А.

Ухвала від 07.05.2020

Адміністративне

Новоукраїнський районний суд Кіровоградської області

Гарбуз О. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні