Ухвала
від 03.06.2020 по справі 340/369/20
КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про продовження процесуальних строків

03 червня 2020 року м. Кропивницький Справа № 340/369/20

Кіровоградський окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Притули К.М., розглянувши в порядку письмового провадження адміністративну справу за позовом Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області до Комунального закладу "Глинське навчально - виховне об`єднання "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад" Світловодської районної ради Кіровоградської області, третя особа, що не заявляє самостійних вимог на стороні відповідача - Світловодська районна рада Кіровоградської області про застосування заходів реагування, -

ВСТАНОВИВ:

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області звернулось до Кіровоградського окружного адміністративного суду з позовом до Комунального закладу "Глинське навчально - виховне об`єднання "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад" Світловодської районної ради Кіровоградської області, в якому просить до повного усунення порушень вимог пожежної та техногенної безпеки, зазначених у даному позові, застосувати заходи реагування у сфері державного нагляду (контролю) до комунального закладу Глинське навчально-виховне об`єднання Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів -дошкільний навчальний заклад Світловодської районної ради Кіровоградської області (ЄДРПОУ 41582211) у вигляді зупинення роботи (експлуатації) будівлі вищевказаного закладу, розташованої за адресою: Кіровоградська область, Світловодський район, с. Глинськ, вул. Шкільна, 2 шляхом заборони її використання (експлуатації) комунальним закладом Глинське навчально-виховне об`єднання Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад Світловодської районної ради Кіровоградської області та опечатування (опломбування) вхідних дверей, до вищевказаної будівлі.

Ухвалою Кіровоградського окружного адміністративного суду від 04 березня 2020 року провадження у справі зупинено до 03 червня 2020 року для надання часу для примирення сторін, та призначено судове засідання. Сторони в судове засідання не з`явились, про дату, час і місце розгляду справи повідомленні належним чином.

01 червня 2020 року року через канцелярію суду представником позивача надано письмову інформацію про те, що Управлінням здійснено позапланову перевірку стану пожежної та техногенної безпеки відповідача. По наслідках здійсненого заходу встановлено, що з 10 порушень вимог пожежної та техногенної безпеки, які вказані у позові відповідач усунув 6. На підтвердження викладеного до суду надано копію акту позапланової перевірки №77 від 28 травня 2020 року.

Окрім того, від сторін надійшли клопотання про продовження процесуальних строків зупинення провадження у справі до 20 серпня 2020 року для надання додаткового часу для примирення сторін, шляхом усунення інших порушень вимог пожежної безпеки. Зазначені клопотання просили розглянути в порядку письмового провадження за відсутності їх представників.

Фіксування судового засідання відповідно до ст. 229 КАС України не здійснювалося, та керуючись приписами п. 10 ч. 1 ст. 4 та ч. 9 ст. 205 КАС України судом вирішено здійснювати розгляд справи в порядку письмового провадження.

Відповідно до ч. 9 ст. 205 КАС України розгляд справи проведено в порядку письмового провадження.

У відповідності до п. 4 ч. 1 ст. 236 КАС України суд зупиняє провадження у справі в разі звернення обох сторін з клопотанням про надання їм часу для примирення - до закінчення строку, про який сторони заявили у клопотанні.

Відповідно до ч.2 ст. 121 КАС України встановлений судом процесуальний строк може бути продовжений судом за заявою учасника справи, поданою до закінчення цього строку, чи з ініціативи суду.

З огляду на вищевикладене, суд вважає за необхідне задовольнити клопотання сторін та продовжити строк зупинення провадження по справі.

На підставі викладеного, керуючись ст.121, 236, 248 КАС України, суд, -

УХВАЛИВ:

Продовжити процесуальний строк зупинення провадження у справі за позовом Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області до Комунального закладу "Глинське навчально - виховне об`єднання "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад" Світловодської районної ради Кіровоградської області, третя особа, що не заявляє самостійних вимог на стороні відповідача - Світловодська районна рада Кіровоградської області про застосування заходів реагування до 20 серпня 2020 року.

Призначити судове засідання на 20 серпня 2020 року о 9:30 год. у приміщенні Кіровоградського окружного адміністративного суду за адресою: 25006, м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 40, 7 поверх в залі судового засідання № 1.

Зобов`язати позивача, до судового засідання, надати до суду інформацію про усунення відповідачем порушень вимог пожежної безпеки, із зазначенням які саме порушення були усунуті.

Інформацію щодо стану розгляду даної справи учасники судового процесу можуть отримати в мережі Інтернет за мережевим шляхом: http://adm.kr.court.gov.ua/sud1170/.

Копію ухвали направити учасникам судового процесу.

Ухвала набирає законної сили відповідно до статті 256 Кодексу адміністративного судочинства України.

Ухвала суду може бути оскаржена в апеляційному порядку шляхом подачі апеляційної скарги у строки, встановлені статтею 295 Кодексу адміністративного судочинства України та з урахуванням пункту 15.5 Перехідних положень цього кодексу.

Суддя Кіровоградського

окружного адміністративного суду К.М. Притула

Дата ухвалення рішення03.06.2020
Оприлюднено05.06.2020
Номер документу89624807
СудочинствоАдміністративне
Сутьзастосування заходів реагування

Судовий реєстр по справі —340/369/20

Ухвала від 11.10.2021

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

К.М. Притула

Ухвала від 19.08.2021

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

К.М. Притула

Ухвала від 14.06.2021

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

К.М. Притула

Ухвала від 19.03.2021

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

К.М. Притула

Ухвала від 13.11.2020

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

К.М. Притула

Ухвала від 20.08.2020

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

К.М. Притула

Ухвала від 03.06.2020

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

К.М. Притула

Ухвала від 04.03.2020

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

К.М. Притула

Ухвала від 10.02.2020

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

К.М. Притула

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні