Ухвала
від 03.06.2020 по справі 319/377/20
КУЙБИШЕВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

КУЙБИШЕВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 319/377/20

Провадження №2/319/229/2020

У Х В А Л А

03 червня 2020 року смт Більмак

Куйбишевський районний суд Запорізької області у складі головуючого судді Валігурського Г.Ю., провівши підготовче засідання у справі за позовом ОСОБА_1 до Комиш - Зорянської селищної ради Більмацького району Запорізької області про продовження строку для прийняття спадщини, встановлення факту родинних відносин та визнання права на отримання земельної ділянки у власність,

в с т а н о в и в:

В провадженні Куйбишевського районного суду Запорізької області перебуває позовна заява ОСОБА_1 до Комиш - Зорянської селищної ради Більмацького району Запорізької області про продовження строку для прийняття спадщини, встановлення факту родинних відносин та визнання права на отримання земельної ділянки у власність.

Ухвалою Куйбишевського районного суду Запорізької області від 18 травня 2020 року прийнято позовну заяву до розгляду, відкрито провадження у справі та призначено підготовче засідання.

Позивач та його представник в підготовче засідання не з`явились, представником подана заява про розгляд справи без його участі, позовні вимоги підтримує в повному обсязі не заперечує проти закриття підготовчого провадження та призначення справи до розгляду.

Комиш - Зорянська селищна рада Більмацького району Запорізької області повідомлена належним чином про час та місце проведення підготовчого засідання, проте явку уповноваженої особи до суду не забезпечила, заяв або клопотань не надходило.

У відповідності до вимог ч. 2 ст. 247 ЦПК України фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалось, у зв`язку з неявкою у судове засідання всіх осіб, які беруть участь у справі.

Згідно з п. 15 ч. 2 ст. 197 ЦПК України у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Відповідно до ч. 2 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Суд, ознайомившись з матеріалами позову, вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись статтями 189 , 196-198 , 200 ЦПК України , суд

п о с т а н о в и в:

Підготовче провадження в цивільній справі №319/377/20 за позовом ОСОБА_1 до Комиш - Зорянської селищної ради Більмацького району Запорізької області про продовження строку для прийняття спадщини, встановлення факту родинних відносин та визнання права на отримання земельної ділянки у власність закрити та призначити справу до судового розгляду по суті на 16 червня 2020 року о 10 годині 00 хвилин в приміщенні Куйбишевського районного суду Запорізької області.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя Г. Ю. Валігурський

Дата ухвалення рішення03.06.2020
Оприлюднено05.06.2020
Номер документу89631930
СудочинствоЦивільне
Сутьпродовження строку для прийняття спадщини, встановлення факту родинних відносин та визнання права на отримання земельної ділянки у власність

Судовий реєстр по справі —319/377/20

Рішення від 16.06.2020

Цивільне

Куйбишевський районний суд Запорізької області

Валігурський Г. Ю.

Рішення від 16.06.2020

Цивільне

Куйбишевський районний суд Запорізької області

Валігурський Г. Ю.

Ухвала від 03.06.2020

Цивільне

Куйбишевський районний суд Запорізької області

Валігурський Г. Ю.

Ухвала від 18.05.2020

Цивільне

Куйбишевський районний суд Запорізької області

Валігурський Г. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні