Ухвала
від 12.06.2020 по справі 527/973/20
ГЛОБИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 527/973/20

провадження № 2/527/425/20

УХВАЛА

про прийняття позовної заяви до розгляду

та відкриття загального позовного провадження у справі

12 червня 2020 року Глобинський районний суд Полтавської області в складі головуючого судді Олефір А.О.,вивчивши матеріали позову ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , який подано представником - адвокатом Завезіоном Євгеном Леонідовичем до Троїцької сільської ради Глобинського району Полтавської області, третя особа без самостійних вимог щодо предмету спору: Глобинська державна нотаріальна контора Північно-Східного міжрегіонального управління міністерства юстиції ( м. Суми) про визначення додаткового строку для прийняття спадщини,-

ВСТАНОВИВ:

11 червня 2020 року представник позивачів звернувся до суду з позовом, в якому просить визнати, що строк для прийняття спадщини пропущено позивачами з поважної причини, визначити для них додатковий строк для прийняття спадщини після померлого ІНФОРМАЦІЯ_1 ОСОБА_3 до двох місяців з моменту вступну рішення в законну силу.

Позовна заява подана з додержанням предметної, суб`єктної, інстанційної та територіальної юрисдикції, підсудна Глобинському районному суду Полтавської області, відповідає вимогам ст. ст. 175-177 ЦПК України.

Підстави для залишення позовної заяви без руху, її повернення, відмови у відкритті провадження відсутні.

Відповідно до ч.4 ст.274 ЦПК України справа не може бути розглянута в порядку спрощеного позовного провадження, підлягає розгляду за правилами загального позовного провадження, тому суд розпочинає підготовче провадження та призначає підготовче засідання у справі.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 175-177, 187, 274 ЦПК України, -

УХВАЛИВ:

Прийняти до розгляду та відкрити загальне позовне провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 , рнокпп: НОМЕР_1 ), ОСОБА_2 (Полтавська область, Семенівський район, с. Пузирі, рнокпп: НОМЕР_2 ), який подано представником - адвокатом Завезіоном Євгеном Леонідовичем (39000, Полтавська область, м. Глобине, вул. Виноградна, буд. 18) до Троїцької сільської ради Глобинського району Полтавської області (Полтавська область, Глобинський район, с. Троїцьке, вул. Дружби, буд. 32, код ЄДРПОУ: 22544054), третя особа без самостійних вимог щодо предмету спору: Глобинська державна нотаріальна контора Північно-Східного міжрегіонального управління міністерства юстиції ( м. Суми) (39000, Полтавська область, м. Глобине, вул. Центральна, буд. 212) про визначення додаткового строку для прийняття спадщини.

Розпочати підготовче провадження та призначити підготовче засідання у цивільній справі в приміщенні Глобинського районного суду Полтавської області (Полтавська обл., м. Глобине, вул. Центральна, 128/23) на 10:00 год. 10 липня 2020 року.

Копію ухвали направити учасникам справи.

Роз`яснити відповідачу право у п`ятнадцятиденний строк з дня отримання ухвали подати:

- відзив на позовну заяву до якого додати докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються її заперечення, а також документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи;

- зустрічний позов.

Роз`яснити позивачу право в п`ятиденний строк з дня отримання відзиву подати відповідь на відзив, копія якої одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Роз`яснити відповідачу право в п`ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив подати на неї свої заперечення, а також документи, що підтверджують надіслання заперечення і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Роз`яснити третій особі її право у п`ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали для подати пояснення щодо позову або відзиву.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за наступною веб-адресою: http://gl.pl.court.gov.ua/sud1604/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя А. О. Олефір

Дата ухвалення рішення12.06.2020
Оприлюднено16.06.2020
Номер документу89803511
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —527/973/20

Рішення від 10.07.2020

Цивільне

Глобинський районний суд Полтавської області

Олефір А. О.

Ухвала від 12.06.2020

Цивільне

Глобинський районний суд Полтавської області

Олефір А. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні