Ухвала
від 15.06.2020 по справі 307/1577/20
ТЯЧІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 307/1577/20

Провадження № 2-о/307/35/20

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

15 червня 2020 року м. Тячів

Суддя Тячівського районний суд Закарпатської області Сойма М.М., ознайомившись з заявою ОСОБА_1 в інтересах - ОСОБА_2 , де заінтересовані особи: Головне управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області, Тячівський районний відділ державної реєстрації актів цивільного стану Південно-Західного міжрегіонального управління юстиції (м.Івано-Франківськ) про встановлення фату, що має юридичне значення - факту належності правовстановлюючого документу для призначення пенсії,

В С Т А Н О В И В:

Заявник ОСОБА_1 в інтересах - ОСОБА_2 звернулася до суду з заявою, де заінтересовані особи: Головне управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області, Тячівський районний відділ державної реєстрації актів цивільного стану Південно-Західного міжрегіонального управління юстиції (м.Івано-Франківськ) про встановлення фату, що має юридичне значення - факту належності правовстановлюючого документу для призначення пенсії.

Форма і зміст поданої заяви відповідає вимогам ст.ст. 175, 177 ЦПК України. До заяви додано її копії та копії всіх документів, що додаються до неї. Підстави для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні.

Тому її слід прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі.

Справу розглянути в порядку загального позовного провадження.

Клопотань до заяви не долучалось.

На підставі наведеного та керуючись ст.ст. 19, 175, 177, 187 ЦПК України,

П О С Т А Н ОВ И В:

Прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі за заявою ОСОБА_1 в інтересах - ОСОБА_2 , де заінтересовані особи: Головне управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області, Тячівський районний відділ державної реєстрації актів цивільного стану Південно-Західного міжрегіонального управління юстиції (м.Івано-Франківськ) про встановлення фату, що має юридичне значення - факту належності правовстановлюючого документу для призначення пенсії.

Справу розглядати у порядку загального позовного провадження у приміщенні Тячівського районного суду Закарпатської області в м. Тячів по вул. Незалежності, 120.

Підготовче судове засідання призначити на 09:30 год. 23 червня 2020 року в залі суду міста Тячів.

В судове засідання викликати учасників судового розгляду.

Копію ухвали, копію заяви та доданих документів, надіслати учасникам судового розгляду.

Роз`яснити зацікавленим особам, що вони можуть заперечувати проти заяви, посилаючись на незаконність вимог, їх необґрунтованість, наявність перешкод для відкриття провадження в справі, мають право надати суду письмове заперечення на заяву з обов`язковою вказівкою на докази, що спростовують заяву.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - http://court.gov.ua/sud0711/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала може бути оскаржена лише щодо мотивів порушення правил підсудності (п. 8 ч. 1 ст. 353 ЦПК України) до Закарпатського апеляційного суду протягом пятнадцяти днів з дня її складення. В іншій частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Тячівського районного суду Сойма М.М.

Закарпатської області

СудТячівський районний суд Закарпатської області
Дата ухвалення рішення15.06.2020
Оприлюднено17.06.2020
Номер документу89837111
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —307/1577/20

Рішення від 03.07.2020

Цивільне

Тячівський районний суд Закарпатської області

Сойма М. М.

Ухвала від 15.06.2020

Цивільне

Тячівський районний суд Закарпатської області

Сойма М. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні