Ухвала
від 17.06.2020 по справі 167/490/20
РОЖИЩЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №167/490/20

Провадження №2/167/222/20

УХВАЛА

про призначення справи до розгляду по суті

17.06.2020 року Рожищенський районний суд Волинської області в складі:

головуючого - судді Сіліча І.І.

секретаря судових засідань - Матвійчук Л.О.

з участю прокурора - Мороза Д.В.

представника позивача - Помагаєва О.Ю.

відповідача - ОСОБА_1

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду в м.Рожище цивільну справу за позовом заступника керівника Маневицької місцевої прокуратури Волинської області Кузьміч Р.М. в інтересах держави в особі Копачівської сільської ради Рожищенського району до ОСОБА_1 про дострокове розірвання договору оренди земельної ділянки, -

ВСТАНОВИВ:

Заступник керівника Маневицької місцевої прокуратури Волинської області Кузьміч Р.М. звернувся в суд в інтересах держави в особі Копачівської сільської ради Рожищенського району із позовом до ОСОБА_1 про дострокове розірвання договору оренди земельної ділянки.

В підготовчому засіданні прокурор Мороз Д.В. позовні вимоги підтримав та просив позов задовольнити. Щодо закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті не заперечив.

Представник позивача - Копачівської сільської ради Рожищенського арйону Помагаєв О.Ю. позовні вимоги не підтримав.

Відповідач ОСОБА_1 позовні вимоги не визнав, в задоволенні позову просить відмовити. Щодо закриття підготовчого засідання не заперечив.

Суд, заслухавши пояснення сторін, ознайомившись з матеріалами позову, вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті, оскільки до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті процесуальних дій вчиняти не потрібно, справа може бути призначена до судового розгляду по суті.

Враховуючи положення ст.ст.197, 198 ЦПК України, підготовчі дії до судового розгляду суд вважає закінченими та призначає справу до судового розгляду.

Відповідно до п.3 ч.2 ст.200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Оскільки до судового розгляду спір між сторонами не врегульовано, суд вважає необхідним закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст.197, 198, 200, 210 ЦПК України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження у справі за позовом заступника керівника Маневицької місцевої прокуратури Волинської області Кузьміч Р.М. в інтересах держави в особі Копачівської сільської ради Рожищенського району до ОСОБА_1 про дострокове розірвання договору оренди земельної ділянки та призначити справу до судового розгляду по суті у приміщенні Рожищенського районного суду Волинської області (м.Рожище, вул.Грушевського, 4) на 14 липня 2020 року, о 10 год. 00 хв..

Ухвала оскарженню не підлягає.

СУДДЯ: І.І.Сіліч

СудРожищенський районний суд Волинської області
Дата ухвалення рішення17.06.2020
Оприлюднено18.06.2020
Номер документу89853135
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —167/490/20

Рішення від 14.07.2020

Цивільне

Рожищенський районний суд Волинської області

Сіліч І. І.

Рішення від 14.07.2020

Цивільне

Рожищенський районний суд Волинської області

Сіліч І. І.

Ухвала від 17.06.2020

Цивільне

Рожищенський районний суд Волинської області

Сіліч І. І.

Ухвала від 08.05.2020

Цивільне

Рожищенський районний суд Волинської області

Сіліч І. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні