Ухвала
від 18.06.2020 по справі 365/233/20
ЗГУРІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 365/233/20

Номер провадження: 2/365/176/20

У Х В А Л А

18.06.2020 року смт. Згурівка

Суддя Згурівського районного суду Київської області

ХИЖНИЙ Р. В.,

вивчивши позовну заяву ОСОБА_1 , жительки АДРЕСА_1 до Войтівської сільської ради Згурівського району Київської області, адреса: вулиця Чкалова, будинок 1, село Войтове Згурівського району Київської області, ОСОБА_1 , жителя АДРЕСА_1 , ОСОБА_2 , жительки АДРЕСА_1 , про визнання права на земельну частку (пай) в порядку спадкування,-

ВСТАНОВИВ:

Позивач ОСОБА_1 через свого представника - Костенка О ОСОБА_3 ., що діє на підставі договору про надання правової допомоги, звернулась до суду із вищезазначеним позовом.

Позовна заява відповідає вимогам статей 175,177 ЦПК України.

Підстави для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі згідно ст.ст. 185-186 ЦПК України, відсутні.

Справа підсудна Згурівському районному суду Київської області.

Справа підлягає розгляду в загальному позовному провадженні.

На підставі наведеного та керуючись ст.ст. 19,175,177,184-187 ЦПК України,-

ПОСТАНОВИВ:

Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі.

Розгляд справи проводити в порядку загального позовного провадження.

Призначити у справі підготовче судове засідання в залі судових засідань № 1 Згурівського районного суду Київської області (вул. Українська, 43, смт. Згурівка Київської області, 07601) на 11 годину 00 хвилин 16 липня 2020 року.

Викликати у підготовче засідання у встановленому порядку учасників справи.

Визначити відповідачам Войтівській сільській раді, ОСОБА_1 , ОСОБА_2 п`ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали для подання відзиву на позовну заяву. У зазначений строк відповідач має право надіслати суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України, і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову. Відповідно до вимог ч. 4 ст. 178 ЦПК України, одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копію відзиву та доданих до нього документів відповідач зобов`язані надіслати іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч. 8 ст. 178 ЦПК України). Відповідач має право пред`явити зустрічний позов у строк для подання відзиву.

Встановити позивачу ОСОБА_1 п`ятиденний строк з дня отримання копії відзиву для надання до суду та іншим учасникам справи відповіді на відзив, в якій викласти свої пояснення, міркування і аргументи щодо наведених відповідачем у відзиві заперечень і мотиви їх визнання або відхилення.

Запропонувати відповідачам Войтівській сільській раді, ОСОБА_1 , ОСОБА_2 у триденний строк з дня отримання відповіді на відзив, подати до суду та іншим учасникам справи заперечення, тобто викласти свої пояснення, міркування і аргументи щодо наведених позивачем у відповіді на відзив пояснень, міркувань і аргументів і мотиви їх визнання або відхилення.

Зобов»язати Згурівську районну державну нотаріальну контору надати до суду до 16 липня 2020 року інформацію щодо заведення спадкових справ до майна померлих ІНФОРМАЦІЯ_1 ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_2 ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_3 ОСОБА_6 та наявність складених ними заповітів. У разі наявності відповідних спадкових справ, надати до суду їх завірені копії.

Копію ухвали про відкриття провадження у справі надіслати учасникам справи, також відповідачам - копії позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Учасник справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://court.gov.ua/fair/sud1011.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

На підставі п. 3 Розділу ХІІ Прикінцеві положення Цивільного процесуального кодексу України під час дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), строки для подачі відзиву, відповіді на відзив, заперечення продовжити на строк дії такого карантину.

СУДДЯ Р. В. ХИЖНИЙ

СудЗгурівський районний суд Київської області
Дата ухвалення рішення18.06.2020
Оприлюднено19.06.2020
Номер документу89898091
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —365/233/20

Рішення від 16.07.2020

Цивільне

Згурівський районний суд Київської області

Хижний Р. В.

Ухвала від 18.06.2020

Цивільне

Згурівський районний суд Київської області

Хижний Р. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні