Ухвала
від 18.06.2020 по справі 710/263/20
ШПОЛЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 710/263/20

Провадження № 2/710/204/20

УХВАЛА

18.06.2020 м. Шпола

Шполянський районний суд Черкаської області в складі:

головуючого - судді Побережної Н.П.,

за участі секретаря судового засідання - Харченко Л.М.,

позивач - ОСОБА_1 ,

представника відповідача - виконавчого комітету Шполянської міської ради об`єднаної територіальної громади Черкаської області - Заєць С.П.;

представника третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору, на стороні відповідача - служба у справах дітей Шполянської міської ради об`єднаної територіальної громади Черкаської області Кучерявої В.М.;

розглянувши у відкритому судовому засіданні у залі суду цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , виконавчого комітету Шполянської міської ради об`єднаної територіальної громади Черкаської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору, на стороні відповідача служба у справах дітей Шполянської міської ради об`єднаної територіальної громади Черкаської області про надання дозволу на укладання цивільно - правової угоди,

ВСТАНОВИВ:

05.03.2020 до Шполянського районного суду Черкаської області надійшов даний позов, в якому позивач просить надати ОСОБА_1 дозвіл на укладання цивільно-правової угоди, (договору дарування житлового будинку з надвірними спорудами), розташованого в АДРЕСА_1 , в якому зареєстровані неповнолітні ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , та ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , що належить на праві приватної власності, ОСОБА_2 .

Позивач в судове засідання з`явився та вказав, що позов підтримує повністю, повідомив, що заяв та клопотань не має і не заперечує щодо закриття підготовчого провадження.

Відповідач 1 ОСОБА_2 подала заяву про задоволення позову та слухання справи без участі Відповідача. В обґрунтування зазначила, що позов не визнає, оскільки на неї будуть покладені судові витрати, що є соціально несправедливо. Відносно позовних вимог зазначила, що протиправна бездіяльність посадових осіб Шполянської міської ОТГ порушує її майнові права та інтереси, права та інтереси позивача та його дітей, оскільки укладення договору дарування, не порушить права та інтереси малолітніх дітей, а навпаки інтереси дітей будуть надійно захищені, оскільки діти отримають збереження права на житло від їхнього батька.

Представник відповідача 2 надав письмові відповіді на поставлені письмові запитання та повідомив, що проти задоволення позову заперечує. Відзив до суду надавати не будуть, повідомив, що заяв та клопотань не має і не заперечує щодо закриття підготовчого провадження.

Представник третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору, на стороні відповідача - служба у справах дітей Шполянської міської ради об`єднаної територіальної громади Черкаської області в судове засідання з`явився та вирішення позову залишив на розсуд суду та повідомив, що заяв та клопотань не має і не заперечує щодо закриття підготовчого провадження.

Інші процесуальні дії у справі.

Ухвалою судді Шполянського районного суду Черкаської області від 12.03.2020 було відкрито провадження та призначено підготовче засідання.

Судом вжито заходів для проведення підготовчих дій, необхідних для забезпечення правильного і своєчасного розгляду по суті.

Враховуючи викладене та відсутність відомостей про досудове врегулювання вказаного спору, суд вважає за можливе закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 126, 178, 179, 197, 198, 200, 223, 258-261 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження та призначити цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , виконавчого комітету Шполянської міської ради об`єднаної територіальної громади Черкаської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору, на стороні відповідача служба у справах дітей Шполянської міської ради об`єднаної територіальної громади Черкаської області про надання дозволу на укладання цивільно - правової угоди до судового розгляду по суті.

Судове засідання у даній цивільній справі провести о 15 год. на 02.07.2020 у залі судових засідань Шполянського районного суду Черкаської області.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення та оскарженню не підлягає.

Суддя Н.П. Побережна

СудШполянський районний суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення18.06.2020
Оприлюднено19.06.2020
Номер документу89905438
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —710/263/20

Ухвала від 07.07.2020

Цивільне

Шполянський районний суд Черкаської області

Побережна Н. П.

Рішення від 06.07.2020

Цивільне

Шполянський районний суд Черкаської області

Побережна Н. П.

Рішення від 02.07.2020

Цивільне

Шполянський районний суд Черкаської області

Побережна Н. П.

Ухвала від 18.06.2020

Цивільне

Шполянський районний суд Черкаської області

Побережна Н. П.

Ухвала від 12.03.2020

Цивільне

Шполянський районний суд Черкаської області

Побережна Н. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні