Ухвала
від 23.06.2020 по справі 128/1515/20
ВІННИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 128/1515/20

УХВАЛА

23 червня 2020 року м. Вінниця

Суддя Вінницького районного суду Вінницької області Васильєва Т.Ю., розглянувши матеріали заяви ОСОБА_1 , заінтересована особа Писарівська сільська рада Вінницького району Вінницької області, про встановлення факту, що має юридичне значення,

УСТАНОВИВ:

До Вінницького районного суду Вінницької області надійшли матеріали заяви ОСОБА_1 , заінтересована особа Писарівська сільська рада Вінницького району Вінницької області, про встановлення факту, що має юридичне значення, в якій заявник просить суд встановити факт, що на момент смерті ІНФОРМАЦІЯ_1 батька ОСОБА_2 разом з ним постійно проживала за однією адресою донька ОСОБА_1 .

З огляду на те, що заява відповідає вимогам, встановленим ст. 318 ЦПК України, відсутні встановлені цим Кодексом підстави для повернення заяви, залишення її без руху або відмови у відкритті провадження; справа підсудна даному суду, суд вважає за необхідне призначити справу до розгляду, про що повідомити осіб, які беруть участь у справі.

Справа підлягає до розгляду в порядку окремого провадження.

За результатами розгляду клопотання заявника ОСОБА_1 про витребування доказів, що надійшло разом із заявою, оскільки його вирішення не потребує виклику сторін, суд, відповідно до ст. 84 ЦПК України, вважає за необхідне клопотання задовольнити та витребувати з Вінницької районної державної нотаріальної контори копію спадкової справи після смерті ІНФОРМАЦІЯ_1 ОСОБА_2 .

Керуючись ст.ст. 84, 187, 189, 293-294, 315-318 ЦПК України,

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження у цивільній справі за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа Писарівська сільська рада Вінницького району Вінницької області, про встановлення факту, що має юридичне значення.

Призначити справу до судового розгляду в порядку окремого провадження на 15 липня 2020 року о 14:00 год в залі судових засідань Вінницького районного суду Вінницької області за адресою вул. Винниченка, 29, м. Вінниця, про що повідомити:

1)заявника ОСОБА_1 , місце проживання: АДРЕСА_1 ;

2)представника заявника ОСОБА_3 , адреса для листування: АДРЕСА_2 .

3)заінтересовану особу Писарівську сільську раду Вінницького району Вінницької області, місцезнаходження: вул. Покровського (Леніна), 1А, с. Писарівка, Вінницький район, Вінницька область, поштовий індекс: 23205.

Учасникам справи надіслати копію ухвали про відкриття провадження у справі (в паперовій формі рекомендованим листом з повідомленням про вручення).

Заінтересованим особам разом з копією ухвали про відкриття провадження у справі одночасно надіслати копії заяви та доданих до неї документів.

Витребувати з Вінницької районної державної нотаріальної контори копію спадкової справи після смерті ІНФОРМАЦІЯ_1 ОСОБА_2 .

Копію ухвали для виконання направити до Вінницької районної державної нотаріальної контори (вул. Винниченка, 29, м. Вінниця).

У разі, якщо особа, відповідальна за виконання даної ухвали суду, не має можливості надати вказані документи, вона зобов`язана повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня отримання цієї ухвали.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається, на офіційному веб-порталі Судова влада України за веб-адресою: https://court.gov.ua/fair/ .

Ухвала окремо від рішення суду оскарженню не підлягає.

Суддя:

Дата ухвалення рішення23.06.2020
Оприлюднено25.06.2020
Номер документу90014547
СудочинствоЦивільне
Сутьвстановлення факту, що має юридичне значення

Судовий реєстр по справі —128/1515/20

Рішення від 15.07.2020

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Васильєва Т. Ю.

Рішення від 15.07.2020

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Васильєва Т. Ю.

Ухвала від 23.06.2020

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Васильєва Т. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні