Ухвала
від 24.06.2020 по справі 718/723/20
КІЦМАНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа718/723/20

Провадження №2/718/211/20

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

24 червня 2020 року м. Кіцмань Чернівецька область

Кіцманський районний суд Чернівецької області у складі:

головуючого-судді Мінів О.І.

секретаря судових засідань Анучкіної О.З.

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в залі суду м. Кіцмань цивільну справу № 718/723/20 за позовною заявою Служби у справах дітей Кіцманської районної державної адміністрації (місцезнаходження: вул. Незалежності, 83 м. Кіцмань Чернівецька область), в інтересах малолітніх дітей: ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ОСОБА_3 ІНФОРМАЦІЯ_3 , ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_4 , до ОСОБА_5 (місцепроживання: с. Зеленів Кіцманський район Чернівецька область), зацікавлені особи: КЗ Оршівський дитячий будинок санаторного типу (місцезнаходження: вул. Паркова, 3 с. Оршівці Кіцманський район Чернівецька область) та ОКНП Чернівецький обласний спеціалізований будинок дитини (місцезнаходження: вул. Щербанюка Олександра, 2 м. Чернівці) про позбавлення батьківських прав ОСОБА_5 відносно малолітніх: ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 та ОСОБА_4 , а також стягнення аліментів, -

У С Т А Н О В И В :

В провадженні Кіцманського районного суду Чернівецької області перебуває цивільна справа за позовом Служби у справах дітей Кіцманської районної державної адміністрації, в інтересах малолітніх дітей: ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ОСОБА_3 ІНФОРМАЦІЯ_3 , ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_4 , до ОСОБА_5 , зацікавлені особи: КЗ Оршівський дитячий будинок санаторного типу та ОКНП Чернівецький обласний спеціалізований будинок дитини про позбавлення батьківських прав ОСОБА_5 відносно малолітніх: ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 та ОСОБА_4 , а також стягнення аліментів.

Ухвалою судді Кіцманського районного суду Чернівецької області від 23 квітня 2020 року вказану позовну заяву прийнято до розгляду та відкрито провадження у справі. Підготовче судове засідання призначено на 18 травня 2020 року.

18 травня підготовче засідання у справі не відбулося, у зв`язку із перебуванням судді у відпустці, через що відкладено на 04 червня 2020 року.

У підготовче засідання 04 червня 2020 року сторони не з`явились, будучи належним чином повідомлені про дату, час та місце слухання даної справи. Таким чином підготовче засідання відкладено на 24 червня 2020 року.

24 червня 2020 року у підготовче засідання сторони, будучи належним чином повідомлені про дату, час та місце розгляду справи про адміністративне правопорушення не з`явилися.

Разом із тим, від представника позивача Служби у справах дітей Кіцманської районної державної адміністрації Ліски Н.В. 04.06.2020надійшла заява про проведення підготовчого засідання по справі без їх участі.

Також 04.06.2020 від соціального педагога Оршівського дитячого будинку санаторного типу надійшла заява про проведення підготовчого засідання без їх участі.

Крім того, 22.06.2020 на адресу суду надійшла заява від в.о. генерального директора ОКНП Чернівецький обласний спеціалізований будинок дитини ОСОБА_6 , у якій остання просить суд розглянути справу за їх відсутності, у зв`язку із неможливістю забезпечення участі представника у судове засідання.

Відповідач ОСОБА_5 , у підготовче засідання повторно не з`явилася, хоча була завчасно і належним чином повідомлена про розгляд справи, шляхом розміщення оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України.

Клопотань про відкладення підготовчого засідання від сторін до суду не надходило.

Враховуючи вищезазначене та подані до суду заяви, вважаю за можливе провести підготовче засідання у справі та призначити справу до судового розгляду по суті.

Відповідно до ч.2 ст. 247 ЦПК України, у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Суд, ознайомившись з матеріалами справи, вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті, виходячи із наступного.

До закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті процесуальних дій вчиняти не потрібно, позивач від позову не відмовився, будь-яких клопотань сторони до суду не надали, а тому справа може бути призначена до судового розгляду по суті.

На стадії підготовчого провадження судом проведені дії, передбачені ст. 197 ЦПК України, з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті протягом розумного строку, а саме остаточно визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, позовні вимоги та склад учасників судового процесу, визначено обставини справи, які підлягають встановленню, визначено порядок розгляду справи тощо.

На підставі викладеного, суд вважає, що у підготовчому судовому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, підготовче судове засідання підлягає закриттю, а справа призначенню до розгляду за правилами загального позовного провадження.

Беручи до уваги, що спір не врегульовано в підготовчому судовому засіданні, керуючись ст.ст.189,196,197, 200 ЦПК України, суд, -

П О С Т А Н О В И В:

Закрити підготовче провадження по справі за позовом Служби у справах дітей Кіцманської районної державної адміністрації, в інтересах малолітніх дітей: ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ОСОБА_3 ІНФОРМАЦІЯ_3 , ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_4 , до ОСОБА_5 , зацікавлені особи: КЗ Оршівський дитячий будинок санаторного типу та ОКНП Чернівецький обласний спеціалізований будинок дитини про позбавлення батьківських прав ОСОБА_5 відносно малолітніх: ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 та ОСОБА_4 , а також стягнення аліментів.

Призначити справу за вказаним позовом до розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 14 годину 00 хвилин 09 липня 2020 року в приміщені Кіцманського районного суду Чернівецької області, що розташований за адресою: вул. Незалежності, 48 м. Кіцмань Чернівецька область.

В судове засідання викликати сторони по справі.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи на офіційному вебпорталі судової влади України в мережі інтернет за веб-адресою сторінки: http://court.gov.ua/sud2406.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею і оскарженню не підлягає.

Суддя: О.І. Мінів

СудКіцманський районний суд Чернівецької області
Дата ухвалення рішення24.06.2020
Оприлюднено25.06.2020
Номер документу90017680
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —718/723/20

Рішення від 09.07.2020

Цивільне

Кіцманський районний суд Чернівецької області

Мінів О. І.

Ухвала від 09.07.2020

Цивільне

Кіцманський районний суд Чернівецької області

Мінів О. І.

Ухвала від 24.06.2020

Цивільне

Кіцманський районний суд Чернівецької області

Мінів О. І.

Ухвала від 23.04.2020

Цивільне

Кіцманський районний суд Чернівецької області

Мінів О. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні