Ухвала
від 30.06.2020 по справі 678/464/20
ДЕРАЖНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Деражнянський районний суд Хмельницької області

вул.Миру,43 м.Деражня, Деражнянський р-н, Хмельницька обл., Україна ін.32200

Справа № 678/464/20

Провадження № 1-кп/673/114/20

У Х В А Л А

30 червня 2020 р.м.Деражня

Деражнянський районний суд

Хмельницької області

у складі: головуючий - суддя ОСОБА_1

при секретарі судового засідання ОСОБА_2

з участю прокурора ОСОБА_3 та обвинуваченого ОСОБА_4

розглянувши в підготовчому судовому засіданні кримінальне провадження № 12020240180000099, внесене до Єдиного реєстру досудових розслідувань 05.05.2020 року, по обвинуваченню ОСОБА_4 у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 249 КК України, -

В С Т А Н О В И В:

На розгляді в Деражнянському районному суді Хмельницької області перебуває кримінальне провадження по обвинуваченню вказаної вище особи у вчиненні зазначеного кримінального правопорушення, яке підсудне даному суду.

В ході судового розгляду підстави для прийняття рішень, передбачених п.п. 1-4 ч.3 ст. 314 КПК України, судом та іншими учасниками судового провадження встановлені не були.

Сторони обвинувачення та захисту проти призначення справи до судового розгляду не заперечували.

Враховуючи викладене, з метою підготовки даного кримінального провадження до судового розгляду, у відповідності до вимог ст. 315 КПК України, судом було визначено дату та місце проведення судового розгляду; з`ясовано, що судовий розгляд необхідно здійснювати у відкритому судовому засіданні; також з`ясовано питання про склад осіб, які братимуть участь у судовому розгляді; розглянуто клопотання учасників судового провадження про здійснення судового виклику певних осіб до суду для допиту та витребування певних речей чи документів; а також вчинено інші дії, необхідні для підготовки до судового розгляду.

Запобіжний захід щодо обвинуваченої особи під час досудового розслідування не обирався.

Крім того,у відповідностідо ст.314-1КПК України,з метоюзабезпечення судуінформацією,що характеризуєобвинувачену особу,а такожприйняття судовогорішення проміру покарання,враховуючи обвинуваченняданої особиу вчиненні злочину,класифікованого частинами2-4ст.12КК України,нижня межасанкції якогоне перевищуєп`яти роківпозбавлення волі, за відсутностівизначених пунктами1-7ч.4ст.314-1КПК Україниобставин,суд вважаєза необхіднезобов`язати відповідний районний сектор філії Державноїустанови «Центрпробації» уХмельницькій області скласти досудову доповідь за ухвалою суду.

Таким чином, з`ясувавши в учасників судового провадження їх думку щодо можливості призначення судового розгляду та завершивши підготовку до судового розгляду, суд вважає за можливе постановити ухвалу про призначення судового розгляду по даному кримінальному провадженню не пізніше десяти днів після постановлення ухвали про його призначення.

На підставі викладеного та керуючись статтями 314-317 та 370-372 КПК України, суд, -

П О С Т А Н О В И В:

Зобов`язати Летичівський районний сектор філії Державної установи «Центр пробації» у Хмельницькій області скласти та надати в строк до закінчення розгляду справи досудову доповідь відносно обвинуваченого ОСОБА_4 , яку долучити до матеріалів кримінального провадження.

Призначити судовийрозгляд напідставі обвинувальногоакта пообвинуваченню ОСОБА_4 , у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1ст.249 ККУкраїни на 01.07.2020 року о 16 год. 30 хв., який провести у відкритому судовому засіданні в залі судових засідань №1 Деражнянського районного суду Хмельницької області за адресою: 32200, місто Деражня Деражнянський район Хмельницької області, вул. Миру, 43.

Копію даної ухвали та обвинувального акту надіслати до вищезазначеного районного сектору філії Державноїустанови «Центрпробації» уХмельницькій області для виконання.

Всі документи, інші матеріали, надані суду під час даного судового провадження його учасниками, що мають значення для цього кримінального провадження, долучити до обвинувального акта та вважати матеріалами кримінального провадження (кримінальною справою).

Про день судового засідання повідомити сторони обвинувачення та захисту, інших учасників кримінального провадження, а також викликати свідків за клопотанням сторін.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя ОСОБА_1

СудДеражнянський районний суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення30.06.2020
Оприлюднено09.02.2023
Номер документу90103728
СудочинствоКримінальне
КатегоріяЗлочини проти довкілля Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом

Судовий реєстр по справі —678/464/20

Вирок від 04.08.2020

Кримінальне

Деражнянський районний суд Хмельницької області

Дворнін О. С.

Ухвала від 30.06.2020

Кримінальне

Деражнянський районний суд Хмельницької області

Дворнін О. С.

Ухвала від 09.06.2020

Кримінальне

Деражнянський районний суд Хмельницької області

Дворнін О. С.

Ухвала від 26.05.2020

Кримінальне

Хмельницький апеляційний суд

Вітюк І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні