Ухвала
від 30.06.2020 по справі 826/7391/14
ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД міста КИЄВА 01051, м. Київ, вул. Болбочана Петра 8, корпус 1

У Х В А Л А

30 червня 2020 року м. Київ № 826/7391/14

Суддя Окружного адміністративного суду міста Києва Огурцов О.П., розглянувши у порядку письмового провадження заяву Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у м. Києві про заміну сторони виконавчого провадження в адміністративній справі

за позовомКиївського міського відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності до Товариства з обмеженою відповідальністю "Компанія Агроінтер Холдінг" простягнення коштів, В С Т А Н О В И В:

Київське міське відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності звернулося до Окружного адміністративного суду міста Києва з адміністративним позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю "Компанія Агроінтер Холдінг" про стягнення коштів у розмірі 19978,10 грн.

Постановою Окружного адміністративного суду міста Києва від 27.06.2014 позов задоволено повністю. На виконання вказаної постанови 19.09.2014 судом видано виконавчий лист.

Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у м. Києві звернулось до Окружного адміністративного суду міста Києва із заявою про заміну сторони виконавчого провадження у зв`язку із правонаступництвом.

Для розгляду заявленого клопотання ухвалою Окружного адміністративного суду міста Києва від 22.02.2019 призначено судове засідання.

У судове засідання сторони не прибули, про дату, час та місце судового засідання повідомлені належним чином.

Відповідно до частини першої статті 379 Кодексу адміністративного судочинства у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи суд, який розглядав справу як суд першої інстанції, замінює сторону виконавчого провадження її правонаступником.

Частина четверта цієї статті передбачає, що положення цієї статті застосовуються також у випадку необхідності заміни боржника або стягувача у виконавчому листі до відкриття виконавчого провадження.

З матеріалів справи вбачається, що стягувачем за виконавчим листом у даній справі є Київське міське відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

Судом встановлено, що відповідно до пункту 5 Прикінцевих та перехідних положень Закону України "Про загальнообов`язкове державне соціальне страхування" Фонд соціального страхування України та його робочі органи є правонаступниками Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, його виконавчої дирекції, відділень цього Фонду в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі та їх робочих органів.

Також, відповідні відомості містяться у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, де вказано, що правонаступником Київського міського відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності є Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у м. Києві.

З урахуванням зазначеного, суд дійшов до висновку про наявність підстав для задоволення заяви про заміну сторони виконавчого провадження.

Керуючись положеннями статтею 241, 243, 248, 379 Кодексу адміністративного судочинства України, суд,-

У Х В А Л И В:

1. Заяву Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у м. Києві - задовольнити.

2. Замінити стягувача у виконавчому листі від 19.09.2014 № 826/7391/14 - Київське міське відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності (04070, м. Київ, вул. Боричів Тік, 30, код ЄДРПОУ 26079364) на Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у м. Києві (03062, м. Київ, пр. Перемоги, 92/2, код ЄДРПОУ 41312290).

3. Ухвалу направити відповідачу, заявнику.

Згідно з частиною другою статті 256 Кодексу адміністративного судочинства України ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею. Ухвала може бути оскаржена до суду апеляційної інстанції протягом п`ятнадцяти днів за правилами, встановленими статтями 295-297 Кодексу адміністративного судочинства України.

Суддя О.П.Огурцов

Дата ухвалення рішення30.06.2020
Оприлюднено03.07.2020
Номер документу90124119
СудочинствоАдміністративне
Сутьзаміну сторони виконавчого провадження в адміністративній справі за позовомКиївського міського відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності до Товариства з обмеженою відповідальністю "Компанія Агроінтер Холдінг" простягнення коштів

Судовий реєстр по справі —826/7391/14

Ухвала від 30.06.2020

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Огурцов О.П.

Ухвала від 15.06.2020

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Огурцов О.П.

Постанова від 27.06.2014

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Дегтярьова О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні